Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ο μικρός μου είναι 33 μηνών και όταν κάθομαι δίπλα του πρέπει οπωσδήποτε να πιάνει ή να τραβάει τα μαλλιά μου. Το έκανε αυτό από πολύ μικρός και έλεγα όσο μεγαλώνει θα το κόψει. Τώρα όμως κοντεύει τα 3 και το πράμα χειροτέρεψε! Αφού κουρεύτηκα και δεν έγινε τίποτα. Το μόνο που με σώζει είναι να τα ξυρίσω όλα. :cry: Του λέω ότι με πονάει πάρα πολύ έτσι που κάνει και όποιον αγαπάμε δεν πρέπει να τον κάνουμε να πονάει. Εκείνη την ώρα συμφωνεί, αλλά μετά από 1 λεπτό, λες και το ξεχνάει. Και δεν τα πιάνει απλώς, αλλά τα τραβάει με δύναμη. Το τελευταίο που σκέφτηκα είναι να τον αγνοήσω, και απλώς να βγάζω το χέρι του από τα μαλλιά μου. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία?

Διαφημίσεις

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε το παρακάτω θέμα

και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε αυτό.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=860&start=0

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση στο ήδη υπάρχον θέμα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

ή κάντε χρήση της υπηρεσίας "Αναζήτηση" περισσοτερες πληροφορίες για την καλύτερη χρήση της εδώ :

http://parents.org.gr/news/a309

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Επειδή ο μικρός μου είναι σχεδόν 3 ετών και όχι νεογνό ή βρέφος, νομίζω ότι είναι στο σωστό μέρος η δημοσίευση. Και βεβαίως αλλιώς θα χειριστεί κάποιος ένα αγοράκι κι αλλιώς ένα μωρό. Τέλως πάντων θα τα ξαναγράψω στο θέμα που μου υποδείξατε. Ευχαριστώ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...