Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αρρωστούλι και το Loukobaby...

Recommended Posts

... ... ξεκινήσαμε την Παρασκευή με βηχαλάκι και καταλήξαμε με μάσκες, φάρμακα και διάγνωση "Βρογχιολίτιδα".

Το πρόβλημά μου ρε κορίτσια είναι το εξής. Το μωρό έχει αρχίσει την αγωγή για τη γριππη απο την Δευτέρα το απόγευμα. Σαφώς δεν έχει το βήχα που είχε, ούτε και το μπούκωμα, αλλά αν με ρωτήσεις αν είναι καλύτερα.... δεν ξέρω τί να απαντήσω. Δεν έχει όρεξη για παιχνίδι, δεν έχει όρεξη για φαγητό, τα ματάκια του είναι κόκκινα και υγρά. Πυρετό δεν έκανε καθόλου, όλο αυτό τον καιρό.

Πείτε οι πιο έμπειρες μανούλες, θα μου γράψετε δυο λογάκια τί να περιμένω?

Κακόμοιρο λουκουμάκι.... την πάτησες ...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, να χαίρεσαι το λουκουμάκι σου.

Και μεις με βρογχιολίτιδα αρχικά και στη συνέχεια με ήπια μορφή άσθματος το οποίο οφείλεται στην τρομερή υγρασία του νησιού, 80% μέσα στο σπίτι με τον αφυγραντήρα να δουλεύει διπλοβάρδιες...

Παίρνουμε αερολίν και φλιξοτάιντ, το πρώτο για μια βδομάδα και το δεύτερο για μήνα και βάλε. Και εγώ δεν έχω δει θεαματική βελτίωση, είναι και οι δύο καλυτερα σαφώς απ' ότι πριν, αλλά το μπούκωμα δεν φεύγει εντελώς ούτε ο βήχας.

Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν μόνο όταν αλλάξει ο καιρός σε βοριά και φύγει η υγρασία.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αποζητούσα τόσο πολύ το κρύο και το ξεροβόρι...

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...