Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τσικνοπέμπτη

KAT123

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πανσετουλες με αλατοριγανοπιπερακι και καμια μπριζολιτσα,και κανενα μπιφτεκακι εκτος και αν θελει ο αντρουλης σου να βαλει καρβουνα και να ψησεται να γλιτωσεις και το μαγειρεμα...ααα και κανενα λουκανικακι....

Πανσετουλες με αλατοριγανοπιπερακι και καμια μπριζολιτσα,και κανενα μπιφτεκακι εκτος και αν θελει ο αντρουλης σου να βαλει καρβουνα και να ψησεται να γλιτωσεις και το μαγειρεμα...ααα και κανενα λουκανικακι....
φτιάξε και καμία δύο γαβάθες πατάτες & σαλάτες και είσαι μια χαρά. Εναλλακτικά αγοράστε ένα αρνάκι, βάλτε το πάνω σε λαμαρίνα και σε αμπελόξυλα (δεν θυμάμαι πως τα λένε) και στείλε το σε ένα φούρνο να στο ψήσουν.... και άλλη μία λαμαρίνα με πατάτες φούρνου πάλι στον φούρνο και κάνε μόνο σαλάτες στο σπίτι, πάρε κανένα τζατζίκι και θα είσαι μια χαρούλα

ασχετο nat-left τι καισαρικη 27.2 διαβαζουν τα ωραια μου ματακια???Ηγκηκεν η ωρα(ετσι γραφεται αυτο??)!!!Αντε με το καλο...

Επισης δες και το θεμα τι να φτιαξω που εχει ηδη αποφασισει το κουριτς.....

Αντε και καλα ψησιματα...

Διαφημίσεις

ασχετο nat-left τι καισαρικη 27.2 διαβαζουν τα ωραια μου ματακια???Ηγκηκεν η ωρα(ετσι γραφεται αυτο??)!!!Αντε με το καλο...

Επισης δες και το θεμα τι να φτιαξω που εχει ηδη αποφασισει το κουριτς.....

Αντε και καλα ψησιματα...

Ευχαριστώ :D:D (ελπίζω να είναι ακόμη πιο σύντομα γιατί δεν αντέχω άλλλλλλλοοοοο)

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ με σωσατε... ωραίες λύσεις μου δώσατε.... πάω κατευθείαν να πάρω το όχημα Mclaren, να βάλω τον γκομενίτσο μου μέσα (6 μηνών) και βουρ στο χασάπη και αν είναι καλό παιδί θα του πάρω και Αποκριάτικη στολή για την Κυριακή. Ελπίζω να σας δω όλες από κοντά.

Δυστυχώς ο άντρας μου δεν το έχει με την κουζίνα ΚΑΘΟΛΟΥ, μόνο να τρώει ξέρει επομένως θα τα κάνω όλα εγώ.

Σας ευχαριστώ και πάλι

Λοίπον κορίτσια μετά από την βοήθεία σας με ενεπνεύσατε στο παρακάτω μενού για σήμερα:

1. Τυροπιτάκια της Rani (διάβασα πολύ ωραία σχόλια και ειπα να τα δοκιμάσω)

2. Τζατζίκι

3. Σαλάτες (μια εποχική και μια ντοματοσαλάτα για βούτα :wink: )

4. Σπετζοφάι

5. Μπριζόλες χοιρινές

6. Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα ντομάτα πιπεριές και κρεμμύδι

7. Σουβλάκια χοιρινά με πιπεριές

8. κοτόπουλο παϊδάκια.

9. Πατάτες τηγανιτές

και για γλυκό λέω να φτιάξω τιραμισού αν προλάβω (ή καλύτερα αν με αφήσει ο μικρός)

αυτά πως σας φαίνεται ?

ΚΑΤ123 πολύ πολυ καλά μας φαίνονται , βάλε άλλο 1 σερβίτσιο καταφτάνω ... :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

KAT123 κλείδωσε τις πόρτες!

Τρώει για 2 τώρα αυτή!!!!! :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

να γινουν 2 τα σερβιτσια παραυτα!!!! (χμ... κι αν ειναι διδυμα???!!! τες πα... θα σε βολεψουμε κοπελια... κατσε και θα κανουμε το κουμαντο μας εμεις!!!)

Κορίτσια ελάτε! είστε όλες καλοδεχούμενες. φερτε και ταπεράκια για να πάρετε σπίτι. Πήρα ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ που δεν ξέρω τι θα τα κάνω μετά.

Διαφημίσεις

Είναι πανεύκολο και πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις. Καταρχήν όταν πας στο χασάπη του λες να στο ανοίξει και να στο χτυπήσει λίγο για να μπορείς να το τυλίξεις. Του βάζεις αλατάκι ρίγανη λίγο λαδάκι , και κρεμμύδι για να πάρει την κάψα και το βάζεις στο ψυγείο για 1 ωρίτσα περίπου. Αν έχεις χρόνο το αφήνεις και παραπάνω.

Έχεις κόψει σε κυβάκια την φέτα, τις πιπεριές, τα βάζεις πάνω στο ψαρονέφρι με τα κρεμμύδια και το κάνεις ρολό σφραγίζοντάς το με οδοντογλυφίδες. Το τσιγαρίζεις στο τηγάνι με ΕΛΑΧΙΣΤΟ λάδι για να θωρακιστεί και μετά το βάζεις στο φούρνο (εγώ βάζω αέρα μόνο) στους 200 για περίπου 30 - 40 λεπτά. 10 λεπτά πριν το βγάλεις το αλατίζεις λίγο γιατί η φέτα είναι αλμυρή. ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...