Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κυτταρίτιδα

nano

Recommended Posts

... ας μιλήσουμε ανοιχτά

και ας είναι το καλοκαίρι ακόμα μακριά (έκανα και ρίμα :lol::lol::lol: )

κάπου τέτοια εποχή κάθε χρόνο αρχίζω να ψάχνομαι για το ποιό προιόν να εμπιστευτώ προκειμένου να βελτιώσω (όσο γίνεται :evil: λέμε τώρα) την εικόνα ...

η οποία κάτι από κληρονομικότητα κάτι από την κορτιζόνη (που παίρνω για την μεταμόσχευση) κάτι από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης πάει από το κακό στο χειρότερο ... :(:(:(

κορίτσια βοήθεια :(:(:(

εσείς τι κάνετε;;;;;;;;

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το μονο προιον απ'ολα οσα εχω δοκιμασει,που οντως ειδα αποτελεσματα,ειναι πλεον δυσευρετο,τεινουν να το καταργησουν.

Δεν ξερω εαν επιτρεπεται να το γραψω(εαν οχι πειτε μου να το σβησω),ειναι της Ocean vital,το μειγμα απο φυκια θαλασσης,το οποιο ειναι σαν λασπη (βρωμαει απιστευτα),το απλωνεις στην περιοχη,το τυλιγεις με διαφανη ζελατινα,το αφηνεις και μετα ξεπλενεις.

Σε ενα μηνα τριβεις τα ματια σου.

Αλλα μετα την γεννα που το εψαξα σε κανα δυο φαρμακεια,δεν το βρηκα.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

ενα εχω να σου πω.νερο,νερο,και παλι νερο.Να σηκωνομαστε και λιγο απο την καρεκλα και τον καναπε.Παρε το καροτσακι και περπατα.Οχι γλυκα,τηγανητα,αναψυκτικα και θα με θυμηθεις.Οι κρεμες καλες ειναι αλλα αν δεν προσεξεις και τι τρως και κυριως τι πινεις δεν κανουν τιποτα.

αν το παραγγείλεις θα στο φερουν...

Μπα,τωρα δεν το θελω,θελω να ξαναγεμισω κυτταριτιδα :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: .

Απο του χρονου,παντως,σιγουρα θα το προτιμησω.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Θέλεις να σου πω τι έκανα πριν γιατί τώρα

περάσανε τα χρόνια και ήρθαν άλλοι καιροί :lol::lol::lol::lol:

Γυμναστική

Νερό όχι μαζί με τα γεύματα

καθόλου ανθρακούχα αναψυκτικά

διατροφή

και για να έχω την αίσθηση ότι έχω πάρει όλα τα μέτρα

χρησιμοποιούσα τις κρέμες της vichy....

Τότε δεν είχα ούτε για δείγμα κυτταρίτιδα τώρα δεν βλέπομαι

για να βγω στην παραλία πρέπει να ψάξω να βρω ένα τέτοιο

faliri1.jpg

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

ποτε δεν ειχα κυτταριτιδα....

ειμουν 68 κιλα , με 1.80 υψος.... κ διαστασεις μοντελου!!! καποια στιγμη θα ανεβασω κ φωτο στο φορουμ.... αλλα πριν μεινω εγκυος... τωρα δεν τολμαω!!!

στην εγκυμοσυνη εβαλα 30 κιλα!!

κυτταριτιδα ............ πορτοκαλι!!!!

γεννησα τον οκτωβριο!!!

εχασα στην αρχη τα πρωτα 10 κιλα !

τον τελευταιο 1,5 μηνα εχασα αλλα 8 κιλα κ 4 ποντους κοιλια, 2 ποντους περιφερεια οπως κ βελτιωθηκε πολυ η οψη της επιδερμιδας μου !

χρησιμοποιω ενα κολαν - cycliste slimming fabric μικρομασαζ για αδυνατισμα κ κυτταριτιδα

k thermo active cream κρεμα αδυνατισματος - κατα κυτταρυτιδας

ελπιζω να εχω αποτελεσματα κ στον επομενο μηνα !!!

καλη μας επιτυχια σε όλες

Α,Σοφια,ενα μποι ημαστε :lol::lol::lol::lol: .Ουτε στους γοφους δεν σου φτανω.

Αλβερτος Αινσταιν

ΦΟΥΣΤΑΝΟΣ! ΕΓΓΥΗΣΗ!!

Αλλά μιας και τα λεφτά μας περισσεύουν ξεκίνησα από τώρα με την κρέμα της loreal συν ότι παίρνω κάτι χάπια για την κυτταριτιδα από την vichy.

Με εισητήρια εργατικής εστίας φέτος δεν μας βλέπω για Μύκονο. Οπότε άσε να έχουμε και λίγη κυτταρίτιδα.

Σκέφτομαι πάντως να κάνω μια θεραπεία στην δερματολόγο. Πέρσυ είχε 50 ευρώ οι 2 επισκέψεις την βδομάδα και αν θυμάμαι καλά χρειαζόταν 10 επισκέψεις.

Διαφημίσεις

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ιδέες και τις προτάσεις

μόνο που ξέχασα να γράψω ότι λόγω της μεταμόσχευσης πίνω περίπου 3 λίτρα νερό την ημέρα (παραπάνω δεν μπορώ θα νερομπλιακιάσω η γυναίκα ...)

δεν τρώω τηγανητά παρά ελάχιστα όταν βγαίνω έξω (ξέρετε καμια πατατούλα κλπ.) και κάνω γιόγκα 2 φορές την εβδομάδα

η αλήθεια είναι ότι δεν περπατάω πολύ συχνά γιατί με ενοχλεί το γόνατο μου τώρα με τις υγρασίες

:(:(:(:(:(:(:(:(

age.png

... ας μιλήσουμε ανοιχτά

και ας είναι το καλοκαίρι ακόμα μακριά (έκανα και ρίμα :lol::lol::lol: )

κάπου τέτοια εποχή κάθε χρόνο αρχίζω να ψάχνομαι για το ποιό προιόν να εμπιστευτώ προκειμένου να βελτιώσω (όσο γίνεται :evil: λέμε τώρα) την εικόνα ...

η οποία κάτι από κληρονομικότητα κάτι από την κορτιζόνη (που παίρνω για την μεταμόσχευση) κάτι από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης πάει από το κακό στο χειρότερο ... :(:(:(

κορίτσια βοήθεια :(:(:(

εσείς τι κάνετε;;;;;;;;

την αγνοω... κανω πως κοιταω αλλου... σφυραω αδιαφορα..

Νανο μου θα σου πω εγω τι κανω (Βεβαια τωρα αρχισα τα αποτελεσματα ελπιζω να φανουν συντομα αντε δινω περιθωρια μεχρι τον ιουλιο) χαχααχ

Λοιπον πηγα τζαμπο και τυχαια επεσε το ματι μου σε μια συσκευη χειροκινητη για μασαζ για κυταριτιδα... Ε την πηρα.......

Λοιπον ειχα απο περισυ του κορε λαδακι για μασαζ για κυτταριτιδα και αρχισα και τριβομαι καθημερινα με κυκλικες κινησεις για κανα 10 λεπτο το καθε μπουτι ( το χερι μου ποναει μετα) ............

Λοιπον λεω να αρχισω σιγα σιγα και φυκια που κανουν καλο και να παρω και κανα σαπουνακι με φυκια και να τριβομαι και οταν κανω μπανιο........

Μετα διατροφη σιγα σιγα αρχιζω να κανω περικοπες στο φαγητο και πολυ νεροοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Θα βαλω με την κορμαρα μου :lol::lol::lol: φωτο το καλοκαιρι χααχχααχαχαχαχχαχααχ

Αλλα το κακο ειναι οτι βαριεμαι ευκολα μηπως εχετε στο νου κατι πιο γρηγορο και ευκολο?????????????????????

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καθε χρονο ετσι αρχιζω με κεφι και μετα τα παραταωωω

ΡΕ εσυ μηπως να πηγαιναμε να μας κανουν μασαζ

Αν βρεις κανενα καλο ινστιτουτο ειμαι και εγω μεσα πες μου λεπτομερειες............

Διαφημίσεις

Αλλα το κακο ειναι οτι βαριεμαι ευκολα μηπως εχετε στο νου κατι πιο γρηγορο και ευκολο?????????????????????

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καθε χρονο ετσι αρχιζω με κεφι και μετα τα παραταωωω

ΡΕ εσυ μηπως να πηγαιναμε να μας κανουν μασαζ

Αν βρεις κανενα καλο ινστιτουτο ειμαι και εγω μεσα πες μου λεπτομερειες............

κι εγώ έτσι ... βαριέμαι πολύ :?:?:?

όσο για μασάζ έχω κάνει και έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ αποτελέσματα σε μία κυρία στο κέντρο αλλά βγαίνει κομματάκι ακριβά στο σύνολο και τρώει αρκετό χρόνο

αν σε ενδιαφέρει θα βρω το τηλ. και θα σου στείλω πμ

Daffy για τη γιόγκα θα σου τηλεφωνήσω σε λίγο :D

age.png

Οι κρέμες ειμαι σίγουρη οτι δεν βοηθουν γιατί η κυτταριτιδα βρίσκεται κατω απο την επιφάνεια του δέρματος όπου ειναι αδύνατον να φτάσουν οι κρέμες. Ακόμα και χλωρίνη να ρίξεις στο δερμα, θα επιδράσει στις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, οπότε οι κρέμες που πουλάνε για την κυτταρίτιδα είναι σίγουρο οτι δεν μπορουν να φτάσουν. Βελτιωνουν όμως πολύ την ηφη του δέρματος, και το κανουν πολύ απαλό.

Νομίζω οτι το μονο που πραγματικά βοηθαει ειναι η μεσοθεραπεία και η λιπόλυση που γινονται σε σε δερματολογο ή πλαστικό.

Το μονο προιον απ'ολα οσα εχω δοκιμασει,που οντως ειδα αποτελεσματα,ειναι πλεον δυσευρετο,τεινουν να το καταργησουν.

Δεν ξερω εαν επιτρεπεται να το γραψω(εαν οχι πειτε μου να το σβησω),ειναι της Ocean vital,το μειγμα απο φυκια θαλασσης,το οποιο ειναι σαν λασπη (βρωμαει απιστευτα),το απλωνεις στην περιοχη,το τυλιγεις με διαφανη ζελατινα,το αφηνεις και μετα ξεπλενεις.

Χριστιανα καθε ποτε το εβαζες? κΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕ?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

κοριτσια δοκιμαστε να πλενεστε με εκεινο το σκληρο φυτικο σφουγγαρι.νομιζω οτι κανει καλο.κοκκινιζει και αιματωνει το δερμα,ετσι το αιμα κυκλοφορει καλυτερα.

Πολύ νερό και περπάτημα ή γυμναστική και φρούτα-λαχανικά.

Όχι ποτά, καφέδες & τσιγάρα. :evil::evil::evil:

Αυτά!

Για τις κρέμες δεν ξέρω, αν και φαντάζομαι πως τα αποτελέσματα θα είναι προσωρινά.

Χριστιανα καθε ποτε το εβαζες? κΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕ?

Vera μου,τοτε που το εβαζα,κοστιζε γυρω στα 15ευρω (σε προειδοποιω,πανε χρονια,αλλα δεν πρεπει να κοστιζει και πολυ παραπανω).

Το εβαζα,αν θυμαμαι καλα,μερα παρα μερα,οχι επειδη τοσο χρειαζοταν,απο τρελα και μονο.Νομιζω οτι χρειαζεται 2 φορες την βδομαδα.

Αλβερτος Αινσταιν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...