Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ωκυτoκίνη

Recommended Posts

Κατα τη διάρκεια του τοκετού σας χορηγήθηκε ορός με ωκυτοκίνη.Εμένα μου βάλανε και πιστεύω γι' αυτό κύλησε ο τοκετός πολύ γρήγορα αλλά και με πολύ δυνατούς πόνους.

Διαφημίσεις

Και εμένα στην πρώτη μου γέννα μου έβαλαν και θα συμφωνήσω μαζί σου, ενώ στην αρχή ο γιατρός μου είπε ότι θα γεννήσω το πρωί, μόλις μου έβαλαν τον ορό γέννησα μεσα σε 2 ώρες.

Ωκυτικινη λεγεται?

Εγω νομιζα πως ηταν "αγιασμος" :lol:

Αν ακουγατε την δικια μου,την μερα που γεννουσε,ακουγοταν σε ολο το νοσοκομειο...κατι σαν τον "εξορκιστη"!!! Ο παπα-Καρρας ελειπε!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eπειτα απο πιεσεις που δεχτηκα απο την δχση,αφησα ελευθερη την αγελαδιτσα μουυυ να βοσκει στα λιβαδια.Οποιος χασαπης ενδιαφερθει ας επικοινωνησει πριβε μαζι μου για να κανονισουμε τα δεοντα!

Eμένα κορίτσια μου έβαλαν διπλή ποσότητα απ'ότι μου είπαν μετά,γιατί αφού έσπασαν τα νερά και έκανα τελεία διαστολή μετά από 12 ώρες δεν κατέβαινε το μωρό(που σημειωτέον σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου ήταν πολύ χαμηλά) και έπρεπε να γεννήσω αμέσως γιατί αλλιώς θα μου έκαναν καισαρική και δεν έλεγε αφού πέρασα τόσους πόνους να "φάω" και εγχείρηση. :shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

στην πρωτη εγκυμοσυνη επειδη ημουνα στην 41 εβδομαδα και κατι και δεν γεννουσα,μπηκα για να γεννησω με τεχνιτους πονους.φανταζομαι οτι τοτε δεν μπορεις να ζητησεις να μην σου χορηγησουν αυτην την ορμονη,εφοσον αυτη δημιουργει τους τεχνιτους πονους,ετσι δεν ειναι? ή κανω λαθος?

...............θα μου έκαναν καισαρική και δεν έλεγε αφού πέρασα τόσους πόνους να "φάω" και εγχείρηση. :shock::shock::shock:

Αυτο ακριβως επαθα Στελλιτσα μου.

Περασα και τους πονους (η πρωτη επισκληριδιος με επιασε για μιση ωρα μονο), ειχα τελεια διαστολη για κανα διωρο και τελικα εκανα καισαρικη γιατι ο στρατηγος μου ειχε το λωρο περασμενο στο κορμακι του (σαν στρατηγος!) και προσπαθουσε να κατεβει αλλα σκαλωνε το καημενο!

• 2 weeks later...

Έκανα εισαγωγή στην κλινική δευτέρα, μου έβαλαν ορό, δεν μου ήρθαν όμως πόνοι, με έδιωξαν και ξαναμπήκα την τετάρτη ξανά με ορό, πάλι δεν είχα πόνους. Μου έσπασε ο γιατρός τα νερά, ήρθαν και πόνοι πολύ δυνατοί και συνεχόμενοι, αλλά δεν είχα καθόλου διαστολή. Τελικά γέννησαμε καισαρική και με ολική νάρκωση, δεν άντεχα να περιμένω την επισκληρίδιο...Λυπάμαι που έχασα την μαγική στιγμή να βλέπεις πρώτη το μωράκι, να το αγκαλιάζεις.

Εγω με το που εκανα επισκληριδιο σε 5 λεπτα ειχα μουδιασει και δεν καταλαβαινα τιποτα.

Ισως ομως εννοεις οτι δεν μπορουσες να περιμενεις τις εξετασεις για την επισκληριδιο. Τοτε σε καταλαβαινω γιατι κι εγω παρακαλουσα να μου κανουν και μου ελεγαν οτι περιμενουν τα αποτελεσματα.