Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μου ήρθε μια λιγούρα για...........!!!

Recommended Posts

Αχ κορίτσια να γράφουμε για τς λιγούρες μας;;;;;Αν δεν έχετε και πολλά να γράφετε ή αν δεν γράψετε πολλές από σας...δεν πειράζει μπορώ να το γεμίζω και μόνη μου το θέμα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εδώ και λίγες μέρες μου ήρθα μια λιγούρα για σιμιγδαλένιο χαλβά!!Σήμερα θα κάνω οπωσδήποτε!!!! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχει κατι φανταστικα ζεστα φρεσκα κρουασαν με μερεντα στο διπλανο φουρνο αλλα σκεφτομαι το ζυγισμα της πεμπτης στο γιατρο.... :cry::cry::cry: Στο τσακ κρατιεμαι.... :evil:

lcWup3.png

Κορίτσια συγγνώμη που επεμβαίνω αν και δεν ειμαι εγκυος...

οι δικές μου λιγούρες πιάνουν....; :oops:

Γιατί μια μπουγάτσα Θεσ/νικης με κρεμα και μπολικη κανέλα την τσάκιζα....

Διαφημίσεις

Κορίτσια συγγνώμη που επεμβαίνω αν και δεν ειμαι εγκυος...

οι δικές μου λιγούρες πιάνουν....; :oops:

Γιατί μια μπουγάτσα Θεσ/νικης με κρεμα και μπολικη κανέλα την τσάκιζα....

καλε και γω εγκυος δεν ειμαι :D:D λιγουρες ομως εχω :D:D

Εχω μια λιγουρα εδω και κατι μερες για θαλασσινα...

Εννοωντας καλαμαρι,σουπια,χταποδι...

Αληθεια ρε κοριτσια,κανει να λεμε τετοια με τοσες εγκυουλες;

FWusp3.png

Ενα ζαχαροπλαστειο στο Μαρουσι φτιαχνει μια απιστευτη τουρτα-σου με κρεμα και φραουλες!

Ααααααχχχχχ......

Αλλα τι να σου κανω που λογω ερωτα ξενιτευτηκα στην Πατρα... :wink::D

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Αληθεια ρε κοριτσια,κανει να λεμε τετοια με τοσες εγκυουλες;

ασχετο αυτο που θα πω αλλα μου το θυμησες..

ειμαι καλοκαιρι στο χωριο εγκυος στον 7ο μηνα.

μια γιαγια που λες μου ειπε την εξης ιστορια..

ηταν ενας βασιλιας και μια βασιλισα που ηταν εγκυος, και καπου πηγαινανε με την αμαξα.στο δρομο βλεπει η βασιλισα ενα δεντρο που , δεν σου λεω τι ειχε πανω μην το ζηλεψεις, και το λιγουρευτηε..αλλα ο βασιλιας δεν την αφησε να το ζητησει για ηταν λεει ντροπη .τελικα η βασιλισα το εχασε το μωρο και οταν το βγαλανε ειχε πανω του ενα σημαδι ακριβως σαν αυτο που ζητησε η βασιλισα.

τι ειναι αυτο δεν εμαθα, γιατι μπορει να το λιγουρευομουν :lol::lol::lol:

φετος που θα ξαναπαω θα τη ρωτησω γιατι ειμαι περιεργη :lol::lol::lol:

κατα τα αλλα, μια παστουλα σοκολατα θα την ηθελα :wink:

Ενα ζαχαροπλαστειο στο Μαρουσι φτιαχνει μια απιστευτη τουρτα-σου με κρεμα και φραουλες!

Ααααααχχχχχ......

Αλλα τι να σου κανω που λογω ερωτα ξενιτευτηκα στην Πατρα... :wink:

(ωραιο το θεματακι αλλα λιγο επικινδυνο.. :D )

ΠΟΙΟ :?::?::?:

Διαφημίσεις

σημερα ειπα να φαω σαλατουλα να χασω 2-3 κιλα.τί το ηθελα?

σαν τρελη ηθελα κατι πααααρα πολυ βρωμικο.να τρεχουνε οι μαγιονεζες κ οι μουσταρδες κ μετα να λεω τί βλακεια εκανα.

τελικα εμεινα με την λιγουρα :(

απο τοτε που γεννησα τρωω τεραστιες ποσοτητες σοκολατας

ειναι ενα ζαχαροπλαστειο στην Παιανια με απιστευτο παγωτο ferrero rocher(με κακομαθαινουν)

Ααααααχχχχχ......

Αλλα τι να σου κανω που λογω ερωτα ξενιτευτηκα στην Πατρα... :wink:

(ωραιο το θεματακι αλλα λιγο επικινδυνο.. :D )

Στην Πατρα μας υπαρχει ενα ΘΕΙΚΟ ζαχαροπλαστειο που αν σου το προτεινω,θα με ευγνωμονεις αιωνιως (η θα με καταριεσαι οταν παρεις καμια δεκαρια κιλα).

Ο ανθρωπος ειναι καλλιτεχνης λεμε,δεν υπαρχει.

Σκεψου,σκεψου πριν μου ζητησεις να σου στειλω πμ,τις επιπτωσεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Μaggie,

το ζαχαροπλαστειο λεγεται ''Μιχαλης", θα σου στειλω τη διευθυνση με pm (εψαξα και βρηκα την καρτα). Την ιδια τουρτα την κανει και με κρεμα σοκολατα και καστανα! :D

Christiana08,

περιττο να σου πω πως ειμαι πολυ ευτυχισμενη που ειμαι εδω και πλεον νιωθω κι εγω Πατρινη! :D Αυτη την πολη την ερωτευτηκα απο την πρωτη στιγμη! Εξαλλου παντα ημουν λιγο φευγατη απο την Αθηνα... Ασε που πρωτη φορα καταφερνω να προσανατολιστω χωρις να χανομαι στους δρομους! :D

Τα ζαχαροπλαστεια σας δεν παιζονται! Ειδικα ο ''Λοτσ.....ης'' και το ''z...m s....ie''! Αααααχχχ, ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ COOKIES.....!!!

(αν δεν το πετυχα, στειλε pm με το κολασμενο ονομα pleaaaaase!)

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Διαφημίσεις

μπολικο παγωτο καιμακι με σιροπι βυσσινο...................................

να δω ποτε θα το φαω...

αντε στην αναβροχια γαλακτομπουρεκο.....

προς το παρον θα φαω λιγη παυλιδης γεμιστη φραουλα... :wink:

me and my men...

KINDERRRRRRRR,ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ :!::!::!::!: .

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην πετασχτώ να πάρω σοκολάτα... έστω μια twix... άτιμο το κρύο βρε παιδιά....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Στην 7η περίπου εβδομάδα ήμουν και μια μέρα είχα απίστευτη λιγούρα για τυροπιτάκια (τα καλιτσούνια που κάνουμε εδώ στην Κρήτη) Τι λύσσα με είχε πιάσει δε φαντάζεστε! Όλη μέρα τα ζητούσα και δεν τα έφαγα τελικά γιατί δε βρήκα κι είναι μανούβρα να φτιάξω. Γενικά στην αρχή είχα απίστευτη όρεξη για γαλακτοκομικά. Έφαγα πολύ τυρί, ανθότυρο, μυζήθρα κι όλοι μου έλεγαν ότι περιμένω αγόρι αφού λαχταράω γαλακτοκομικά!! (δεν ξέρω φύλο ακόμα) Ακόμα θέλω γαλακτοκομικά αλλά τώρα τελευταία λιγουρεύομαι παγωτό (βανίλια σκέτη όμως) Το προηγούμενο Σάββατο που το ζήτησα.. τελικά το έφαγα. Κι επειδή ήταν βράδυ και δε θα το έβρισκα πουθενά τέτοια εποχή πήγαμε σε ένα εστιατόριο που στο τέλος σου φέρνει παγωτό για κέρασμα αλλά φέρνει και ΠΡΟΣΕΞΤΕ :shock: ραβανί, τσιζκέικ, μιλφέιγ, ξηρούς καρπούς, φρούτα, γλυκό κουταλιού και ρακή!!!! Όλα τα τίμησα εκτός από τη ρακή. Τέτοια γενναιοδωρία να μην την τιμήσω?!! Άμα ξαναλιγουρευτώ γλυκά νυχτιάτικα εκεί θα τρέξω!!! :lol::lol:

στην εγκυμοσυνη,ξυπνησα ενα απογευμα και λιγουρευτηκα παγωτο πατουσα....(ναι,εκεινο το ροζ)

ειπα του αντρα μου να παει να μου παρει και τι μου λεει??

"εκει ειναι το πορτοφολι,πηγαινε και παρε ενα πυραυλο σε μενα" :roll::roll:

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

δεν άντεξα... μόλις έφαγα μια twix...

αχχχχχχχχχχ.......... και εγώ μόλις πέταξα το χαρτάκι απο ενα Kit Kat!

Λιγότερες θερμίζες δεν έχει απο την Τwix;;;;;;;;;;;;;

:shock: ???

γιαααααα κάτσε να δω τί γράφει... εδώ δίπλα είναι το καλαθάκι...

λοιπόοοοοοον 143kcal/κομμάτι

δηλαδή φόρτωσα +286 θερμιδούλες... τίμιες αλλά όχι αθώες....

ΕΣΥ;;;; :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

αμαν καλέ κορίτσια... λίγωσα!!!

βρε mata... κορίτσι μου...

τι θέματα "ζημιά" πας κι ανοίγεις;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μετά από κάποιες σελίδες του θέματος, μην μου στείλετε το τιμολόγιο από τον διαιτολόγοοοοοοοοοοοο!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ακόμα δεν πρόλαβα να φτιάξω το σιμιγδαλένιο χαλβά! :? Το πρωί είχα μια λιγούρα για σοκοφρέτα με φουντούκια! :roll::roll: Δεν προλάβαινα όμως να πάρω! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...