Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΛΩ ΚΑΙ 3 ΝΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ

ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ

Recommended Posts

Θα ειθελα να μου λεγατε τη γνωμη σας

την κορουλα μου θα την βαπτισουν 2 κοπελες που ειναι νυφη με κουνιαδα

πολυ καλα κοριτσια και λατρευουν πολυ την κορουλα μου ομως

εδω που μενω εχει ξετρελαθει παρα πολυ και η σπιτονικοκιρα μου με την κορουλα μου

οταν εμαθε οτι θα την βαπτισουν οι 2 κοπελες μου ειπε οτι ηθελε να τη βαπτηση και η ιδια αλα νομιζε οτι θα τη βαπτιζε η κουμπαρα που μας παντρεψε και δε μου το πρωτηνε απο την αρχη

απο την ημερα που γεννησα καθε μερα ερχετε σπιτι μου και παιζη σαν παιδι με το μωρακι μου το λατρευη και αυτη,σην οτι ειταν και στη γεννα μου στο νοσοκομειο οταν γεννουσα

παρολο που με την κουμπαρα που μασ παντρεψε εχω πολυ αψογεσ σχεσεισ ειμε κατα να παντρευουν και να βαπτιζουν οι ιδιοι κουμπροι

τωρα θελω να πω στης 2 νονες να τη βαπτησουν μαζη με την σπιτονικοκιρα μου

εσεις τη λετε θα στεναχορεθουν;;

η δεν ειναι εντιμο να τους το πρωτηνω;;

θελω τη γνωμη σας

σας ευχαριστω πολυ!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

Εγώ στην θέση σου θα έκανα κουμπάρα μου τη σπιτονοικοκυρά μου. Αφού λες ότι αγαπάει το παιδί αυτό έχει σημασία. Μπορείς να το προτείνεις στια άλλες δύο κοπέλες και εαν δεν έχουν πρόβλημα να το κάνεις. Αλλά φοβάμαι με τρεις νονές αργότερα μήπως μπερδευτεί το παιδί.

Eγω παλι θα ελεγα οτι θα ανοιξεις το κουτι της Πανδωρας. Αν εχεις το κουραγιο.....

3 νονοι παντως πολλοι ειναι. :shock:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ki εγω νομιζω οτι μπλεκεις χωρις λογο.......δλδ οποιος αγαπαει το παιδι πρεπει να γινεται και νονος? Ετσι μπορει να μπλεξεις με καμμια δεκαρια νονους.....:lol:

Η σπιτονοικοκυρα δεν ειναι μια σταθερα στη ζωη σου....σημερα ειναι κι αυριο δεν ειναι.........ενω οι αλλες δυο οπως και να ναι συνδεονται απο καποια σχεση.......εχεις κι εσυ υποχρεωσεις απεναντι τους.....γιατι να μπλεκεις?

Ασε που θα μπερδευτουν με την βαφτιση και τις υποχρεωσεις......

Εκτος κι αν ειναι τοπικο εθιμο οι τρεις νονοι (οπως σε καποια μερη της ελλαδας) καλυτερα να μεινεις με αυτες που εχεις......ετσι πιστευω. Αν αγαπαει η αλλη το παιδι μπορει καλλιστα να το χαιρεται και χωρις να ειναι νονα του.... :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Ki εγω νομιζω οτι μπλεκεις χωρις λογο.......δλδ οποιος αγαπαει το παιδι πρεπει να γινεται και νονος? Ετσι μπορει να μπλεξεις με καμμια δεκαρια νονους.....:lol:

Η σπιτονοικοκυρα δεν ειναι μια σταθερα στη ζωη σου....σημερα ειναι κι αυριο δεν ειναι.........ενω οι αλλες δυο οπως και να ναι συνδεονται απο καποια σχεση.......εχεις κι εσυ υποχρεωσεις απεναντι τους.....γιατι να μπλεκεις?

Ασε που θα μπερδευτουν με την βαφτιση και τις υποχρεωσεις......

Εκτος κι αν ειναι τοπικο εθιμο οι τρεις νονοι (οπως σε καποια μερη της ελλαδας) καλυτερα να μεινεις με αυτες που εχεις......ετσι πιστευω. Αν αγαπαει η αλλη το παιδι μπορει καλλιστα να το χαιρεται και χωρις να ειναι νονα του.... :wink:

Συμφωνώ.

Διαφημίσεις

Εγώ από την άλλη πάλι σε θεωρώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τυχερή...αν κ 3 νονοί είναι πολλοί....Εμένα οι φίλοι μας είναι φεύγα κ οι κουμπάροι μας άφραγκοι στην παρούσα φάση....άντε να δω ποιος θα μας τη βαφτίσει....

Εφόσον ήδη έχεις κανονίσει δεν είναι σωστό να αλλάζεις γνώμη κ να προσθέτεις άτομα...Συμφωνώ με τη Βέρα :D

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Nα σου ζήσει το μωράκι και με το καλό η βάπτιση.

Κι εγώ θα έλεγα ότι αφού έχεις ήδη κανονίσει, καλύτερα είναι να μείνεις με τις δύο. Δε λες στη σπιτονοικοκυρά να κάνει λίγο υπομονή και με το καλό όταν έρθει το δεύτερο να το βαπτίσει;

(Εγώ πάντως έτσι έκανα, γιατί σε κάθε παιδί υπήρχε κάποιος που μου ελεγε, αχ δεν το' ξερα να στο πω νωρίτερα) :)

Με πηρε τηλ η μια νονα να δει τη κανουμε και τησ το ειπα

μου λεει εμενα δε μενιαζει απλοσ να ρωτησωμε και την αλη νονα μετα τησ λεω ασε μη μπερδευωμαστε πολλεσ και το αφησα το θεμα

οταν θα ερθουν να σηζητησουμε για το ποτε θα κανουμε τη βαπτηση θα τουσ το αναφερω παλι

παντοσ ειναι πολυ καλα κοριτσια και τα 2 και λατρευουν την μπουμπουκιτσα μου!!

Οι δύο νονές γνωρίζονται και συνεννούνται. Το να βάλεις ξαφνικά έναν τρίτο στη μέση ίσως τις αποσυντονίσει και αν δεν ταιριάζουν μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα.

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε τρεις νονους στο μικρο μας βεβαια ειναι κολλητοι φιλοι και οι τρεις με τον μπαμπα μας και το προτειναν μονοι τους να γινουν νονοι ολα ειναι πολυ καλα και αγαπανε το μπεμπακι και εκεινο το καταχαιρεται να πηγαινει απο τη μια αγκαλια στην αλλη οποτε θεωρω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα 170301c7zifsub1b.gif

εγώ λεω να αφήσεις την σπιτονοικοκυρά για το επόμενο :wink:

Ελα ντε......κοιτα μη τους "σπαταλησεις" ολους στο πρωτο παιδι και ξεμεινεις στο επομενο!!! :lol:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

εγώ λεω να αφήσεις την σπιτονοικοκυρά για το επόμενο :wink:

Ελα ντε......κοιτα μη τους "σπαταλησεις" ολους στο πρωτο παιδι και ξεμεινεις στο επομενο!!! :lol:

ΛΕΣ;;;;;;;;;;;;

Οι δύο νονές γνωρίζονται και συνεννούνται. Το να βάλεις ξαφνικά έναν τρίτο στη μέση ίσως τις αποσυντονίσει και αν δεν ταιριάζουν μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα.

Συμφωνώ απόλυτα!!!! Ασε που όσα παραδείγματα ξερω με νονούς άσχετους μεταξύ τους είναι ασ΄τα να πάνε.... Δηλαδή είναι δύσκολο να συννενοηθούν για καποια στάνταρ δώρα π.χ. λαμπαδα το Πάσχα και τέτοια... Και μπερδεύεται και το παιδάκι!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...