Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ημερομηνία λήξης Pampers

Zaira

Recommended Posts

Μόλις αγόρασα ένα πακέτο Pampers από ένα συνοικιακό μίνι μάρκετ αλλά δε μου φαίνεται πολύ νορμάλ η συσκευασία! :shock:

Έψαξα να δω αν γράφει ημερομηνία λήξης αλλά δε βρήκα κάτι. Μήπως ξέρετε αν έχουν ημ/νία λήξης τα προϊόντα αυτά και αν ναι πώς θα τη βρω; :?

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Η ημερομηνία λήξης αναγράφεται στην πλαινή ραφή του πακέτου....

και αν δεν υπάρχει να γνωρίζεις πως η ημερομηνία λήξης είναι υποχρεωτική

από τη νομοθεσία, μόνο όταν τα προϊόντα έχουν χρόνο ζωής λιγότερο από 30 μήνες.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Sam, ευχαριστώ! Το έψαξα ωστόσο και στο νετ και μου δε μου έβγαλε πολλά αποτελέσματα (diapers, expire). Φαίνεται πως ειναι χαζή απορία. Τέλοσπαντων, σε περίπτωση που διαβάσει το τόπικ και κανένας άλλος: οι απόψεις διίστανται.

Pampers Response:

I'm sorry for any confusion with an expiration date in or on our Pampers diapers and training pants bags. This is the date our new Pampers Gifts To Grow program ends. (To learn more about this new rewards offer, visit http://us.pampers.com/en_US/gtgHome.do) It doesn't mean the product expires. In fact, In general paper products do not have a specific shelf life. However, to ensure the best performance, we recommend our diapers be kept in a shaded, dry storage area where the temperature is 85 degrees or less. Extreme heat or humidity could effect their performance. Also, if diapers are more than 1.5 years old, they may change surface color, but the product's safety and performance will be as great as ever.

I'm also sorry you don't care for the purple leg cuffs on Luvs Ultra Leakguards. At times, we put new features on our diapers and want your feedback on the changes. Unfortunately, the packages aren't marked on the outside to know which packages have this product. The diapers with the purple leg cuffs will provide the same absorbency and protection as the Luvs you're used to.

I'm sharing all your comments, including your praise of Pampers products, with the rest of our Luvs and Pampers Teams. Thanks again for taking the time to write.

Ruth

Pampers & Luvs Teams

http://www.onceuponalife.com/forums/archive/index.php/t-21069.html :roll:

τι εχει η συσκευασια? φαινεται παλια?

καπου εδω στο φορουμ ειχα διαβασει ενα τοπικ για μουχλιασμενα παμπερς...

απο τοτε μου χει μεινει η συνηθεια και τα μυριζω πρωτα... (πριν της βαλω τη πανα, οχι μετα.... :lol: )

τι εχει η συσκευασια? φαινεται παλια?

καπου εδω στο φορουμ ειχα διαβασει ενα τοπικ για μουχλιασμενα παμπερς...

απο τοτε μου χει μεινει η συνηθεια και τα μυριζω πρωτα... (πριν της βαλω τη πανα, οχι μετα.... :lol: )

Φυστικάκι, η συσκευασία φαινόταν κάπως παλιά αλλά τα πάμπερς τα μύρισα και δε μου φαίνεται να έχουν διαφορετική μυρωδιά. Τα ψηλάφισα κιόλας μήπως και έχουν αλλοιωθεί από μέσα, αλλά εντάξει μου φαίνονται. :roll:

Δε ξέρω τι να πω. Νομίζω θα της τα φορέσω και θα είμαι σε επαγρύπνηση μη τυχόν και βγάλει καμιά αλλεργία ή σύγκαμμα.

(Εκτός από γλομπάκι, έχουμε και πολύ ευαίσθητο δέρμα ως ασπρούλα! :D Αχ, μελαχρινές γυναίκες αχτύπητες! :wink: )

Διαφημίσεις

• 4 χρόνια μετά...

Καλησπέρα σε όλους σας!Εείναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε forum και ελπίζω να μου συγχωρήσετε το όποιο λάθος.

Η απορία μου έχει σχέση με τα pampers που είναι σε προσφορά.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα πως τα pampers που βγαίνουν σε προσφορά είτε έχουν λήξει, είτε λήγουν σύντομα.

Ξέρει κάποιος αν αυτό ισχύει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

εξαρταται απο τα καταστηματα πωλησης..αν ειναι ενα μικρο μαγαζακι μπορει κατι τετοιο να ισχυει...ομως στα σ/μ που τα βαζουν προσφορα ειναι κυριως για ανταγωνιστικους λογους μεταξυ τους και για την προσελκυση των πελατων τους ...εξαλλου καποιες φορες ειναι και απο την ιδια την εταιρια οι μειωσεις αυτες..μην ξεχναμε οτι αγοραζουν και μεγαλες ποσοτητες για να μειωνεται και το κοστος αγορας τους

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...