Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

ΝΤΙΝΤΙ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ 6-3 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝΩΣΩ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

ο γιατρος δεν σου λεει κατι;;;κανενα χυμουλακο πινουνε; Να πλενουν τα χερακια τους στο σχολειο, να μην πηγαινουν πολυ κοντα σε αλλα που ειναι αρρωστα (οχι οτι πιανει...)

Αστα, μια πικρα ειναι ιδιαιτερα οταν τα παιδια ειναι 2 και το ενα κολλαει απο το αλλο. Παντως μου ειπαν (γιατροι) οτι ετσι δυναμωνει το ανοσιοποιητικό....ποτε βεβαια θα γινει καλα δεν ξερω!

υπομονη και ρωτα το γιατρο μηπως καμια βιταμινουλα η καμια τακτικη στο σχολειο

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΩΣΕΙΣ

:shock:

Μήπως να αλλάζατε γιατρό;

Τα αντιβιοτικά μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνο τα μικρόβια, διάβασε τα χαρτάκια τους στο κουτί για να καταλάβεις.

Για τους ιούς δεν υπάρχουν κοινά φάρμακα, δεν αντιμετωπίζονται.

Έλεγξε τα εξής:

1. Δίνεις αντιπυρετικό πάνω από 38,5 ή πιο νωρίς;

2. Πόσα φρούτα τρώνε την ημέρα;

3. Πόσους φρεσκοστυμένους χυμούς φρούτων;

4. Πλένουν τά χέρια πριν φάνε κάτι στο σχολείο (όλα τα παιδάκια);

5. Πλένουν τα χέρια μόλις μπούνε στο σπίτι;

6. Πόσο συχνά τρώνε τροφές που είναι άχρηστες; (γλυκά, γαριδάκια...)

Επίσης σκέψου την ομοιοπαθητική! :wink:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ 6-3 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝΩΣΩ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΗΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ.ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΗΜΕΣ.

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.

ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ. ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΟΥΣ. ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΧΙΝΑΚΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ) ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ. ΕΧΙΝΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

Διαφημίσεις

εγώ προκειμενου να αποφυγω τη χρηση φαρμάκων εδώ και αρκετα χρονια κανω ομοιοπαθητική και θεωρω πως ειναι ενας πολυ καλος εναλλακτικος τρόπος και για να ενισχυσεις τον οργανισμο σου αλλα και για να αποφυγεις την αλογιστη χρηση φαρμακων που τοσο προσφιλής μας ειναι στην Ελλάδα.

Δε χανει κανεις τιποτα να δοκιμασει και να δει αν του ταιριάζει

Αρχικά δες αυτό που λέει και η Αγλαία, για ποιό λόγο παίρνετε συνέχεια αντιβίωση. Για τις ιώσεις δεν βοηθάει, αντίθετα εξασθενεί τόσο τον οργανισμό που στις επόμενες ιώσεις δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Στη συνέχεια, αν θες να βρεις ομοιοπαθητικό, ψάξε στο ίντερνετ, σίγουρα θα υπάρχουν πληροφορίες για την πόλη σου.. Ο κατάλογος του ΟΤΕ;;

ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ. ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΟΥΣ. ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΧΙΝΑΚΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ) ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ. ΕΧΙΝΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ΓΙΑ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΩ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ¨ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Αρχικά δες αυτό που λέει και η Αγλαία, για ποιό λόγο παίρνετε συνέχεια αντιβίωση. Για τις ιώσεις δεν βοηθάει, αντίθετα εξασθενεί τόσο τον οργανισμό που στις επόμενες ιώσεις δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Στη συνέχεια, αν θες να βρεις ομοιοπαθητικό, ψάξε στο ίντερνετ, σίγουρα θα υπάρχουν πληροφορίες για την πόλη σου.. Ο κατάλογος του ΟΤΕ;;

ΤΟΞΕΡΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΜΥΓΔΑΛΥΤΙΔΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΡΟΧΙΟΛΙΤΙΔΑ.

ΤΟΞΕΡΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΜΥΓΔΑΛΥΤΙΔΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΡΟΧΙΟΛΙΤΙΔΑ.

Πρέπει σιγά σιγά να βρεις κάποιο γιατρό που δε θα σου δίνει αντιβίωση με το παραμικρό για να τονωθεί το ανοσοποιητικό των παιδιών σου...

Δεν είμαι γιατρός, αυτά που λέω είναι από την εμπειρία μου και από συζητήσεις με γιατρούς. Περαστικά σας, και σε λίγους μήνες που θα έρθει το καλοκαιράκι θα καθαρίσουν όλα.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...