Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γιατρός στο Ελενα.

foulina

Recommended Posts

Κορίτσια θα ήθελα να ξέρω αν κάποια απο εσάς γνωρίζει κάτι για τον γιατρό Τσούκαλο στο ΄Ελενα και αν γνωρίζετε οτιδήποτε αφορά τα δωμάτια του νοσοκομείου και τη συμπεριφορά γενικότερα του προσωπικού. Ευχαριστώ πολύ.dev259pr___.png

as1cxJd0g410010MDAwMDYxMmR8MDAwMjIzZHxsaW5h.gif

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

Στην Α΄θεση στον ο όροφο οι υπάλληλοι είναι εξαιρετικοί, από τις καθαρίστριες ως και τη προυσταμένη. Τον γιατρό σου δεν το ξέρω, αλλά εγώ έχω τη Γεωργιάδου (κορυφή :wink: )

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ! ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2008 ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Φ.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΑΡΙΚΑ ΗΛΙΑΔΗ ΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ. ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ 200ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΣΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

ΠΡΩΤΟΥΛΑ

με το καλό!!!!

δυστυχώς εγώ γέννησα στο μητέρα..

ένα σωρό λεφτά και από θηλασμό και εξυπηρέτηση τίποτα,δυστυχώς..

αυτό που με πείραξε πιο πολύ από όλα ήταν η απούσια του μωρού μου..

μακάρι να είχα γεννήσει σε δημόσιο να είχα το μωράκι μου συνέχεια μαζί μου τις πρώτες του ώρες :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ. Είχα κάποιον δισταγμό γιατι τη κορούλα μου τη γέννησα στο Αττικό, ικανοποιημένη απο το νοσοκομείο αλλά αυτο το διάστημα υπαρχουν προβλήματα.

dev259pr___.png

as1cxJd0g410010MDAwMDYxMmR8MDAwMjIzZHxsaW5h.gif

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα,

Κατ' αρχήν συγνώμη για το μακροσκελέστατο post αλλά αφορά ένα θέμα που νομίζω θα ενδιαφέρει πολλές μέλλουσες μαμάδες...

Ελπίζω να καταφέρετε να το διαβάσετε όλο...

Διαβάζω από την αρχή της εγκυμοσύνης μου σχεδόν κάθε μέρα το forum, αλλά πρώτη φορά γράφω, γιατί μέχρι τώρα όλους τους προβληματισμούς και τις απορίες μου, μου τα κάλυπταν τα υπόλοιπα μέλη...

Σήμερα μπήκα στο forum ειδικά για να βρω κάποια συζήτητη που να αφορά στα μαιευτήρια της Αθήνας.

Από πριν μείνω έγκυος είχα την επιθυμία να γεννήσω στο Έλενα, αφενός γιατί είχα παρακολουθήσει από κοντά τη γέννηση και την φροντίδα της περίπτωσης μιας φίλης μου, αλλά και αφεταίρου γιατί ενώ από "εμφάνιση" και "άνεση" ως γνωστόν τα δημόσια νοσοκομεία είναι επιικώς άθλια (κάτι, βέβαια που δεν συνάντησα στο Έλενα) σε κάθε περίπτωση εμένα μου εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη...από ιατρικής πλευράς, τουλάχιστον...

Δυστυχώς, όμως ο γιατρός της φίλης που γέννησε στο Έλενα απεβίωσε...και δεν είχα καμια άλλη σύσταση από κοντινό μου πρόσωπο, καθώς όλες οι υπόλοιπες φίλες και συγγενείς μου γέννησαν σε κάποιο από τα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας.

Όταν τον περασμένο Νοέμβριο ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος, η κουμπάρα μου που είχε γεννήσει πριν από 6 μήνες επέμεινε να με παρακολουθήσει ο δικός της μαιευτήρας, κάτι το οποίο έκανα, και ειλικρινά δεν μετάνιωσα ποτέ!

Το πρόβλημά μου από την αρχή ήταν ότι δυστυχώς εκείνος είναι γιατρός στο Ιασώ...

Σήμερα είμαι στον 5ο μήνα, και αν και είμαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ευχαριστημένη από το γιατρό μου, έχω μεγάλες αναστολές σε σχέση με το Ιασώ...και τα ιδιωτικά μαιευτήρια εν γένει...

Μερικοί από τους λόγους:

1) Ακούω παρα πολλά σχετικά με τα ιδιωτικά μαιευτήρια, για το πως παρέχουν ουσιαστικά υπηρεσίες "ξενοδοχείου", χωρίς να προωθούν σημαντικά πράγματα, όπως είναι ο θηλασμός, και χωρίς να βοηθούν τις μαμάδες να φροντίσουν το μωρό τους (να το κάνουν μπάνιο, να το αλλάξουν..), αφού φροντίζουν να τα κάνουν όλα αυτά μακριά απο αυτές, με αποτέλεσμα οι περισσότερες επιστρέφοντας σπίτι να πελαγώνουν! Φυσικά, όλα τα ενημερωτικα-διαφημιστικά φυλλάδια που μέχρι τώρα έχω λάβει στα χέρια μου λένε το αντίθετο...Η εμπειρία μου, όμως ως επισκέπτρια σε νέες μαμάδες στα ιδιωτικά μαιευτήρια μου έχει δείξει πως, όντως η φροντίδα και η πολυτέλεια που αυτά παρέχουν είναι εξαιρετική, συμβαίνει όμως τα νεογνά να είναι περισσότερο "επισκέπτες" στα δωμάτια που "αναρρώνουν" οι "ασθενείς" μαμάδες τους από ότι οι επισκέπτες οι ίδιοι...

2) Ακούω από παιδιάτρους για "βρώμικα" παιχνίδια που παίζουν με τις εταιρίες γάλακτος, ώστε να προωθούν ύπουλα τα γάλατα από τις εταιρίες που "μιζώνουν" το εκάστοτε μαιευτήριο. Συγκεκριμένα μια καλή μου φίλη είχε την εμπειρία, στο Λητώ να ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό και τη πρώτη στιγμή που της πήγαν το παιδί για να θηλάσει, εκείνο έβγαλε γάλα από το στόμα τού...Παρεπιπτόντως, το γάλα που προωθείται στο εν λόγω μαιευτήριο είναι το Almyron... (αν κάποια από εσάς έχει γεννήσει στο Λητώ ας μου το επιβεβαιώσει η ας μου το διαψεύσει, για να δούμε αν ισχύουν τα όσα ακούω..). Δεν ξέρω αν τελικά αυτός ήταν και ο λόγος που η δύστηχη κατάφερε με τα χίλια ζόρια και θήλασε μόλις και μετά βίας 20 μέρες (συμπληρώνοντας, πάντα το Almyron που το παιδί είχε μάθει...από γεννησιμιού του!)

3) Ακούω, επίσης απο παιδιάτρους πως για να εξασφαλίσουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος από το κόστος παραμονής, τα ιδιωτικά μαιευτήρια πολύ συχνά κρατάνε τα παιδιά περισσότερο από όσο χρειάζεται επικιαλούμενοι "ίκτερο", προκειμένου να εξασφαλίσουν περισσότερες διανυκτερεύσεις τόσο για αυτά, όσο και για τους γονείς, φυσικά, που εύλογα δεν το κουνάνε χωρίς το μονάκριβό τους... Φυσικά όταν ένα φιλικό μου ζευγάρι (που το ψύλλιασε ο παιδίατρός του) προέβαλλε αντίρρηση, και ζήτησε να πάρει το παιδί, το μαιευτήριο (το Λητώ και πάλι) έμμεσα τους εκβίασε, αφού τους υποχρέωσε να υπογράψουν έγγραφο που τους ανέθετε την ευθύνη...Στην προκειμένη περίπτωση ο παιδίατρος τους, τους διαβεβαίωσε πως το παιδί ήταν υγιές και έτσι οι γονείς το πήραν και γλίτωσαν κάποιες χιλιάδες πεταμένα ευρώπουλα...

4) και τελειώνω για να μην σας ζαλίζω και άλλο, η περίπτωση του ίδιου μου του αδερφού, του οποίου η γυναίκα γέννησε στο Μητέρα, και ο οποίος ανακάλυψε πως το μαιευτήριο είχε ΠΑΡΑΝΟΜΑ χρεώσει στο τιμολόγιο 350 ευρώ για "συλλογη βλαστοκυττάρων", ενέργεια την οποία όσες έχετε ήδη κάνει γνωρίζετε πολύ καλά πως αναλαμβάνει ο μαιευτήρας σε συνεργασία με την εταιρία φύλαξης χωρίς καμία ανάμειξη του ίδιου του μαιευτηρίου. Όταν ο αδερφός μου "ζήτησε τα ρέστα" στο ταμείο, εκείνοι χωρίς καμία αντίρρηση, του αφέρεσαν το ποσό, και δεν έβγαλαν και τσιμουδια!!!!

Είμαι σίγουρη πως πολλά παρατράγουδα συμβαίνουν και στα δημόσια μαιευτήρια, στην Ελλάδα βρισκόμαστε, άλλωστε...

Αυτό που γνωρίζω σε σχέση με το Έλενα, παρόλ' αυτά είναι πως εκεί βρίσκεται το μοναδικό επισημο κέντρο προαγωγής μητρικού θηλασμού (http://www.thilasmos.net/brc.html) και αυτό κάτι σημαίνει, καθώς επίσης πως όλοι οι γονείς που φέυγουν από το μαιευτήριο έχουν ήδη αποκτήσει μια στενή επαφή με το μωράκι τους, αφού βρίσκονται μαζί του 24 ώρες το 24 ωρο μαθαίνοντας έτσι τις ανάγκες του και αποκτώντας τα πρώτα σημάδια επικοινωνίας μαζί του...

Φυσικά, αν κανείς έχει τη δυνατότητα να πληρώσει στο Ιασώ για μονόκλινο δωμάτιο, μπορεί και έκει να "απολάυσει" την extra αυτή η υπηρεσία του "rooming-in" όπως ονομάζεται στο μαιευτήριο αυτό (κοίτα που φτάσαμε...τα αυτονόητα να θεωρούνται πολυτέλειες...),

κοίτα ένα παράξενο, όμως...στις τουλάχισοτν 5-6 περιπτώσεις που γνωρίζω, οι μαμάδες (εκτός μιας που το έκανε) καίτοι είχαν την επιλογή του μονόκλινου, δεν είχαν ιδέα για την παροχή αυτή, και όταν με μερικές το συζήτησα εκ των υστέρων, με παρότρυναν να το "ξεχάσω" γιατί "θα τα παίξω"... Εν τουτοις και αυτές παιγμένα τις είδα να τα έχουν όταν πήγα και τις βρήκα με άλλους 4-5 επισκέπτες μέσα στο δωμάτιο....παρέα με χυμούς, μπομπίτσες, τσιπς και ουισκάκια που είχαν οι γονείς των μαμάδων και τα αδέρφια τους φροντίσει να φουλάρουν στα δωμάτια, "για να προσφέρουμε κάτι στους ανθρώπους που θα έρχονται..."

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Φυσικά, με όλα τα παραπάνω δεν έχω σκοπό να κατακρίνω καμία από εσάς για την επιλογή που κάνατε.... Εξάλλου, εγώ δεν έχω καν γεννήσει ακόμα για να έχω και άποψη και να κρίνω...

Εμένα όμως μου φαίνεται ξαφνικά κάπως παράλογο, τη στιγμή που δεν έχω και κάποια ιδιωτική ασφάλεια να μου καλυψει ένα μπουγιουρτνί που με το μονόκλινο που θα επιλέξω και την καισαρική που (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) για λογους υγειας θα πρέπει να υποβληθώ, θα ανέλθει τουλάχιστον στα 12.000 (μαζί με την αμοιβή του γιατρού), ενώ στο Έλενα η αντίστοιχη διαμονή και "αμοιβή" γιατρού ζήτημα να μου στοιχίσει το 1/4....

Έτσι με πολλούς ενδοιασμούς, δεδομένης της καλής - προσωπικής πια - σχέσης που έχω όλους αυτούς τους μήνες αποκτήσει με το μαιευτήρα μου, έχω αρχίσει να ρωτάω για κάποιον μαιευτήρα στο Έλενα...

Η συστάσεις που μου έχουν δώσει αναφέρονται σε κάποιον Γαζή...αν κάποιοα γνωρίζει κάτι...

Σε κάθε περίπτωση όμως μου είπαν πως συήθως οι μαιευτήρες δεν αναλαμβάνουν περιπτώσεις προχωρημένης εγκυμοσύνης έυκολα...

Σας ευχάριστώ όλες που καταφέρατε και με διαβάσατε μέχρι τέλους και θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις γνώμες όλων σας!!!

M9fdp3.png

summerinxs συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα λες και πολύ σωστά τα θέτεις.το έχω ξαναγράψει κάπου,εμένα το παιδί μου το φέρνανε συνέχεια ταισμένο και όταν τις ρωτούσα μου έλεγαν πως δεν το ταίζουν..ώσπου ένα μεσημέρι έπαθα τα νευρα μου,έβαλα τις φωνές και με άκουσε όλος ο όροφος και απαίτησα με κλάμματα και απειλές να έρθει ο παιδίατρος εκείνη τη στιγμή,γιατί αφού δεν το ταίζαν το μωρό και σε μένα συνέχεια κοιμοταν,ήταν άρρωστο..ήρθε ο παιδίατρος και μου τα μάσαγε,ότι και καλά πίνει λίγο γάλα και άλλα τέτοια κουλά..ήρθε και ο γιατρός μου και η μαία μου και απαίτησα όταν θα κλαίει το μωρό μου να μου το φέρνουν να το θηλάζω..όντως το κάνανε και χαρηκα πολύ που έβαλα τις φωνές αλλά όσο να'ναι δεν ήταν το ακλύτερο για μια κοπέλα που πριν από 2 μέρες είχε γεννήσει..τίποτα δεν είπαν,καθόλου υποστήριξη στον θηλασμό αλλά πείσμωσα και ο επιμένων νικά...αλλά από μόνη μου το πάλεψα :wink:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3600 ΤΟ ΦΕΡΝΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΟΛΟ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ(ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ)ΝΑ ΤΙΣ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΑΓΩΝΙΑ-ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΑΙΣΕΙ?ΟΧΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΣΠΡΟ ΣΑΝ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 3080,ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?"ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΗΛΙΘΙΑ Η ΜΑΙΑ-ΤΟ ΠΝΙΞΑΤΕ.ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΞΩ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ.ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ 1 ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΛΘΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΠΗΡΑ 3500 ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ.

ZAMBETO kai evangelia σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Το ότι εμπιστέυομαι τον γιατρό μου προς το παρόν είναι αρκετά σημαντικό, αλλά σημαντικότερο είναι να μπορώ να ελέγξω την όλη κατάσταση από τη στιγμή που θα γενηθεί το παιδί μου. Στα δημόσια μαιευτήρια, από όσο έχω καταλάβει, δεν υπάρχει η πρόθεση να σε ξεγελάσουν για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από αυτό (ούτε από την παρατεταμένη διαμονή σου, ούτε από το να σου το ταϊσουν..)

Νομίζω πως την απόφαση την έχω πάρει, τουλάχιστον να κάνω μια πρώτη επαφη με κάποιον γιατρό του Έλενα, και αν δεχτεί να με παρακολουθήσει (από όσο γνωρίζω οι "καλοί" γιατροί δεν δέχονται ασθενείς σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) να πάρω μια τελική απόφαση αν θα αφήσω τον γιατρό μου ή όχι...

Σε κάθε περίπτωση τα 13.000-14.000 ευρω που θα μου στοιχίσει το μονόκλινο στο Ιασώ (βλέπετε δεν το συζητή για κάτω από μονόκλινο, μιας και θα είμαι χειρουργημένη από καισαρική, και θέλω με νύχια και με δόντια την ηρεμία μου για να θηλάσω...) μπορώ να τα βρω, αλλά το θεωρώ τεράστια κοροϊδία να τα δώσω για να κάνω τον Βγενόπουλο πλουσιότερο...

Σε κάποιο άλλο θέμα μέσα στο forum αναφέρονται αρκετοί γιατροί του Έλενα από τα μέλη, με φαβορί την Γεωργιάδου.

Θα κοιτάξω να ξαναβρώ αυτό το θέμα και να επικοινωνήσω με κάποια μέλη άμεσα, μπας και προλάβω αυτήν ή κάποιον άλλο συστημένο γιατρό, μιας και είμαι ήδη 19 εβδομάδων, όπως βλέπετε ...

M9fdp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαβαζω τα παραπανο μυνηματα και εχετε απολυτο δικιο

εγω προσοπικα εκανα τα δυο παιδια σε διμοσιο και δεν το αλλαζω αυτο με τιποτα. Τα ιδιοτικα για μενα ειναι σαν ενα ξεδονοχειο πολυτελεσ που δεν σου προσφερη και κατι το τρελο για μενα μονο ανασφαλια ναι.. Οι γιατροι εκει μπορει να κανουν το καλυτερο δυνατον οποσ εχω ακουσει ομοσ μεκρη εκει, δεν μου το λεει κανενασ οτι αμα παθω κατι εγω και το μωρο μου το τι θα κανουν θα μασ τρεχουν μετα σε διμοσιο για τον λογο οτι δεν εχουν μηχανιματα η δεν κανουν τησ εξετασεισ ολεσ εκει. Το να γγενασ ειναι και καποσ τυχερο δεν ξερεισ αν θα ειναι καλα με ενα πωνο οποσ σου ευχωνται ολλη οι καποσ πιο δυσκολα

Μετα ακουσ κατι τρελα πωσα 12 000 τοσο φτασαν τα ονειρα μασ μονο το να γγενασ το παιδι

ειναι φοβερο αυτο που ακουω και βλεπω

η εκμεταλευσει εχει φτασει στα ορια του

ειναι σαν να ακουω μην κανεισ ονειρα γιατι ειναι ακριβα ημαρτον πια

any way

γω το τριτο μου μωρο θα τον γγενισω ελενα με τον Καπελακι γιατρο

σε ενα δικλινο δωματιο θα μπω και ευχομαι να μου παν ολα καλα οποσ και σε σασ κοριτσια με το καλο τα μωρακια σασ και με ενα πονο !!!!!!!!

Διαφημίσεις

Νομίζω πως την απόφαση την έχω πάρει, τουλάχιστον να κάνω μια πρώτη επαφη με κάποιον γιατρό του Έλενα, και αν δεχτεί να με παρακολουθήσει (από όσο γνωρίζω οι "καλοί" γιατροί δεν δέχονται ασθενείς σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) να πάρω μια τελική απόφαση αν θα αφήσω τον γιατρό μου ή όχι...

Θα κοιτάξω να ξαναβρώ αυτό το θέμα και να επικοινωνήσω με κάποια μέλη άμεσα, μπας και προλάβω αυτήν ή κάποιον άλλο συστημένο γιατρό, μιας και είμαι ήδη 19 εβδομάδων, όπως βλέπετε ...

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ Κ ΕΚΑΝΑ NST ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ 3 ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ. Η ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ Κ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ. ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ.ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ...

protoula μου, χθές έκανα ήδη το δέυτερο ραντεβού με τη γιατρό...

Τον προηγούμενο γιατρό μου τον άφησα με μαύρη καρδιά φυσικά, αλλά το ξεπέρασα...

Είμαι ήδη πολύ ανακουφισμένη από την επιλογή μου. Μου αρέσει η γιατρός. Ένα πράγμα δεν μου άρεσε που μου είπε, αλλά το συζήτησα και σε άλλες ενότητες εδω μέσα και μου είπαν πως δεν ίσχυε στη δική τους περίπτωση (με την ίδια γιατρό).

Μου είπε πως δεν μπορώ να φέρω τη δική μου μαία στον τοκετό...

Είχα σκοπό να το στείλω pm σε όλες τις "fan" της Γεωργιάδου, αλλά σε ρωτάω από εδώ και εσένα με την ευκαιρία...

Εσύ είχες τη δική σου μαία και αν ναι πως τη διάλεξες και ποιά ήταν.

Αν θες μου απαντάς σε pm ..

Όσο για την ειδική ενοτητα/αφιέρωμα στη γιατρό μας, δείλιασα, να σου πω την αλήθεια να το κάνω, αφενός, μήπως και θεωρηθεί υπερβολική προπαγάνδα, αφεταίρου για να μην προκαλέσω συμφόρηση στην ίδια τη γιατρό...

(Η αλήθεια είναι πως για αυτό επηρεάστηκα και λίγο από το yogini, που η γιατρός της είπε πως αυτό που γίνεται με τη Γεωργιάδου εδώ μέσα είναι απαράδεκτό, και ίσως εν μέρει να έχει και δίκιο...)

Πάντως για την ιστορία υπάρχει ήδη ένα θέμα με το όνομα της γιατρού...Μπορούμε ίσως να αναπτύξουμε αυτό μιας και ήδη υπάρχει...

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=10803&highlight=%C3%E5%F9%F1%E3%E9%DC%E4%EF%F5

για check και πες...

M9fdp3.png

Μου είπε πως δεν μπορώ να φέρω τη δική μου μαία στον τοκετό...

Εσύ είχες τη δική σου μαία και αν ναι πως τη διάλεξες και ποιά ήταν.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΘΕΩΡΗΣΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΩΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ (ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 2 ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΒΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ...

(Η αλήθεια είναι πως για αυτό επηρεάστηκα και λίγο από το yogini, που η γιατρός της είπε πως αυτό που γίνεται με τη Γεωργιάδου εδώ μέσα είναι απαράδεκτό, και ίσως εν μέρει να έχει και δίκιο...)

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΗΣ.

protoula μου κι έγώ μαζί σου είμαι,

δες το πόστ για να καταλάβεις

yogini έγραψε:

Καλα η Γεωργιάδου πρεπει να εχει φρίξει! Θα εχει γίνει κάτι σαν τον Χασιάκο ενα πράγμα!

Η γυναικολόγος μου ήταν ανένδοτη...."Να μην ξαναδωσω τα στοιχεία της σε κανεναν και ειδικά απο το ιντερνετ"....ευτυχως αν τα ειχα δώσει ήταν μονο σε μια κοπέλα.

Σκεφτειτε ποσος κοσμος μπαινει και διαβάζει εδω χωρις να γράφει...παιρνει τα ονοματα και τσουπ σκάει στο ΕΛΕΝΑ...ε που να προλάβει η γυναίκα ρε παιδιά....ασε που σε λιγο θα αρχισει κι αυτή τις καισαρικές για να σας προλάβει όλες (πλάκα κάνω ε μην παρεξηγηθούμε) Very Happy

summerinxs έγραψε:

yogini η γυναικολόγος σου έχει εν μέρει δίκιο, αλλά να σου είμαι ειλικρινής δε συμφωνώ μαζί της...

Αν ένας γιατρός έχει καλή φήμη και αυτό φέρνει το αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει τους ασθενείς, τα τινά είναι 2, ή συνεχίζει να δέχεται, κάτι που δεν επιβεβαιώνει τη φήμη του (εννοώ ότι αν δεν μπορεί λογω φόρτου ασθενών να ανταπεξέλθει στη φήμη του, τότε τζάμπα τα εύσημα...) ή παραπέμπει όποιον ασθενή δεν έχει το χρόνο να δεί σε άλλο γιατρό της κρίσης του.

Εφόσον υπάρχει λοιπόν τρόπος χειρισμού της κατάστασης, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της γιατρού σου...

Και ειδικά με το διεφθαρμένο σύστημα υγείας που έχουμε, πάλι καλά που υπάρχουν και τα φόρουμ σαν αυτό να ακούγεται η γνώμη και η κρίση των ανθρώπων. Έτσι, ίσως να σφίξουν οι κ***οι σε μερικούς γιατρούς χασάπηδες, φραγκοφονιάδες, και εκβιαστές...

Αυτό πιστέυω εγώ...

Αυτή είναι η γνώμη μου, αλλά σε κάθε περίπτωση, κόλωσα...

M9fdp3.png

• 5 months later...

Διαφημίσεις

eleni_puppy ξερω εγω τον Σ.Παππα.ειναι παρα πολυ καλος γιατρος!το λιγο διαστημα που με παρακολουθησε εμεινα πολυ ικανοποιημενη απλα δεν τον εχω επιλεξει γιατι θεωρω αδιανοητο οι γιατροι των δημοσιων νοσοκομειων να ζητανε αμοιβη για να σε ξεγεννησουν.

• 4 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...