Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ?

PAVIVI74

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

έχει κάποια απο εσάς κάνει δεύτερη φορά σαλπιγγογραφία?

σκέφτομαι να κάνω εγώ, μια και η γιατρός μας προτείνε 6 κύκλους με σπερματενχύσεις ενώ εγώ έρχομαι απο λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση το καλοκαίρι και λύση συμφήσεων στις σάλπιγγες. :cry:

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

έχει κάποια απο εσάς κάνει δεύτερη φορά σαλπιγγογραφία?

σκέφτομαι να κάνω εγώ, μια και η γιατρός μας προτείνε 6 κύκλους με σπερματενχύσεις ενώ εγώ έρχομαι απο λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση το καλοκαίρι και λύση συμφήσεων στις σάλπιγγες. :cry:

pavivoula γιατι εξι κυκλους;οσο για την δευτερη σαλπιγγογραφια δεν ξερω.

δεν ξέρω vasoula, μας είπε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε με σπερματενχύσεις εως και 6 φορές, ότι έχουμε πολλές πιθανότητες, και αν όχι τότε εξωσωματική.

εγώ όμως φοβάμαι μήπως είναι πάλι κλειστές οι σάλπιγγες και τις κάνουμε τζάμπα πάλι :cry:

την προηγούμενη φορά έκανα 2 προσπάθεις με σπερματένχυση και τελικά όπως αποδείχτηκε με την λαπαροσκόπηση οι σάλπιγγες ήταν κλειστές , τίποτε δεν κάναμε δηλαδή, και κόντεψα να πάθω και υπερδιέγερση την δεύτερη φορά.

έτσι είπα να κάνω πάλι σαλπιγγογραφία και να είναι οκ οι σάλπιγγες να ξαναπροσπαθήσουμς με σπερματενχύσεις,΄αλλά δεν ξέρω επιτρέπεται? σε 2 χρόνια θα έχω κάνει 1η σαλπιγγογραφία, 1 λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση,2η σαλπιγγογραφία? κάνει? μην πάω για μαλλί και βγώ κουρεμένη.

δεν ξέρω vasoula, μας είπε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε με σπερματενχύσεις εως και 6 φορές, ότι έχουμε πολλές πιθανότητες, και αν όχι τότε εξωσωματική.

εγώ όμως φοβάμαι μήπως είναι πάλι κλειστές οι σάλπιγγες και τις κάνουμε τζάμπα πάλι :cry:

την προηγούμενη φορά έκανα 2 προσπάθεις με σπερματένχυση και τελικά όπως αποδείχτηκε με την λαπαροσκόπηση οι σάλπιγγες ήταν κλειστές , τίποτε δεν κάναμε δηλαδή, και κόντεψα να πάθω και υπερδιέγερση την δεύτερη φορά.

έτσι είπα να κάνω πάλι σαλπιγγογραφία και να είναι οκ οι σάλπιγγες να ξαναπροσπαθήσουμς με σπερματενχύσεις,΄αλλά δεν ξέρω επιτρέπεται? σε 2 χρόνια θα έχω κάνει 1η σαλπιγγογραφία, 1 λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση,2η σαλπιγγογραφία? κάνει? μην πάω για μαλλί και βγώ κουρεμένη.

ρωτησε την καλυτερα για να εισαι σιγουρη και αν σου πει ναι προχωρα!Τις καλυτερες ευχες μου για καλη επιτυχια!!!

κουκλιτσα μου δεν ξερω τι να σου πω. παρε κ δυετερη γνωμη .μηπως πρεπει να ξανακανεις να δεις αν ανοιξαν οι σαλπιγγες σιγουρα?? :D:D

γιατι πως θα πας για σπερ/σεις αν εινια κλειστες κ δεν το ξερεις?δεν πρεπει να το διασταυρωσεις αυτο?? :?

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου, έγω την έκανα 2 φορές.

Πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις την σαλ/φία πριν ξεκινήσεις τις σπερματεγχύσεις. Δεν πρέπει να ξέρεις αν είναι όλα οk?

'Oσο για το χρονικό διάστημα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Εγώ την 1η σαλπιγγογραφία την έκανα τον απρίλιο ΄08,

την υστεροσκόπηση τον νοέμβριο ΄08,

και την 2η σαλπιγγογραφία πριν από ένα μήνα,

μετά το αποτέλεσμα της οποίας, ξέρω οτι δεν βαδίζω στα τυφλά.

κορίτσια ευχαριστώ πολύ :lol:

έχετε δίκιο, μπορώ να κάνω και 2η σαλπιγγογραφία, και μετά απο 7 μήνες δεν υπάρχει πρόβλημα, μάλιστα επίβάλεται στην περίπτωση μου, πήρα και άλλη γνώμη και όλα οκ θα την κάνω μετά την επόμενη περίοδο.

δική μου πρόταση ήταν η σαλπιγγογραφία, εμείς θέλαμε εξωσωματική, η γιατρός είναι σίγουρη ότι οι σάλπιγγες είναι ανοικτές, και πρότεινε τις σπερματενχύσεις εγώ όμως φοβάμαι γιατί τις προηγούμενες 2 σπερματενχύσεις τις έκανα με κλειστές σάλπιγγες, (τελειωμένη υπόθεση) και έτσι είπα να κάνω πάλι σαλπιγγογραφία, αν είναι ανοικτές οκ σπερματενχύσεις , αν οχι ένας είναι ο δρόμος εξωσωματική.

καλή επιτυχία σε όλες μας, και να γίνουμε όλες σύντομα μανούλες

Μην ανησυχείς κι εγώ έχω κάνει δύο φορές σαλπιγγογραφία, δεν υπάρχει κάποιο προ΄βλημα. Η γνώμη μου είναι να κάνεις την εξέταση για να δεις όντως την κατάσταση και συνεχίζεις την προσπάθεια.

Ολα να πάνε καλά και σύντομα με ένα γλυκό μωράκι!!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...