Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλινδρομος κυηση

Recommended Posts

γεια σας. ειμαι νεο μελος στην παρεα σας κ μαλλον πολυ απογοητευμανο. πριν 2 μερες εκανα αποξεση λογω παλινδρομης κυησης. ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη κ η χαρα μας διακοπηκε αποτομα φαγαμε γερη σφαλιαρα. το εμβρυο το εστειλε ο γιατρος για εξεταση τα αποτελεσματα σε 15 μερες. φοβαμαι πολυ. τι θα γινει? θα εχω προβληματα στο μελλον? εχω τρομερο αγχος ο γιατρος λεει ηταν τυχαιο γεγονος αλλα εγω φοβαμαι. νιωθω πολυ χαλια ολα τα βλεπω μαυρα.

Διαφημίσεις

Mαρια μου λυπαμαι πολυ........

Διαβασε στα παρακατω θεματα και θα δεις οτι πολλες πολλες απο εμας εχουμε περασει την ιδια φρικτη κατασταση....

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=9773

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5239

Να ξερεις οτι μπορει τωρα ολα να σου φαινονται βουνο επειδη ειναι πρωτογνωρα αλλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο φαινονται.....

Θα παρετε και τα αποτελεσματα σε 15 μερες οποτε ισως δεις τι εφταιξε ωστε να μη σου ξανασυμβει... Και λεω <<ισως>> γιατι συνηθως ειναι τυχαιο γεγονος (δηλαδη χρωμοσωμικη ανωμαλια οποτε δεν υπαρχει τιποτα για να διορθωσεις)

Πες μας σε ποια εβδομαδα ησουν? Τι συνεβη? Ποσο χρονων εισαι? Προσπαθουσατε καιρο?

Μη φοβασαι και μην αφησεις να σε παρει απο κατω η ολη κατασταση!!!!!!!! Τιποτα δεν αλλαζει απο δω και περα! Θα περιμενεις 2-3 κυκλους (οσο σου πει ο γιατρος σου) και μετα ξανα θα ξεκινησετε προσπαθειες με τον αντρουλη σου!

Θα δεις μερα με τη μερα θα αισθανεσαι καλυτερα! Δε λεω οτι θα ξεχασεις τι συνεβη αλλα θα το βλεπεις διαφορετικα μερα με τη μερα....

Θα ερθουν καλυτερες μερες Μαρακι μου!!!!!!!! Να εισαι σιγουρη!!!!!!!!!!

Και συντομα θα ερθει και το νινακι που περιμενουμε!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

ΑΧΧΧΧ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ.ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΔΙΩΧΝΕΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΤΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ευχαριστω παρα πολυ. ειμαι 27 χρονων κ δε προσπαθουσαμε πολυ καιρο, το δευτερο μηνα προσπαθειας εγινε η συλληψη κ ενιωθα τοσο τυχερη, τωρα ομως.......το μωρο ηταν 6,5 εβδομαδων μολις δε χτυπησε η καρδουλα του. ολοι λενε οτι θα περασει, οτι στην επομενη εγκυμοσυνη θα ειναι ολα καλα αλλα εγω ποναω. ξερω οτι στενοχωρω τον αντρα μου κ ατους δικους μας αλλα δεν το ελεγχω. φοβαμαι για το μελλον, αν θα ειναι αργοτερα οντως ολα καλα κ γινουν ομαλα. στενοχωριεμαι για το μωρακι που δε γεννηθηκε, γενικα,........χαλια. δε θελω να παω στη δουλεια ολοι θα ρωτανε κλπ κ νιωθω οτι ολα αυτα με πιεζουν. βεβαια κ στο σπιτι δεν παλευεται. δεν ξερω ανυπομονω να μαθω τα αποτελεσματα. κ ο γιατρος για τυχαιο γεγονος μιλησε αλλα εγω θελω να ξερω. ποσο γρηγορα η χαρα γινεται φοβος, αμφιβολια........

τι να σου πω κοριτσακι μου.Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι εχω βιωσει και εγω την παλινδρομη κυηση και ξερω πως ποναει.Να εισαι σιγουρη ομως οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος και σε λιγο καιρο θα αισθανεσαι και παλι δυνατη και ετοιμη για μια νεα εγκυμοσυνη.Οσο για τους αλλους στη δουλεια αγνοησε τους

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Διαφημίσεις

τωρα τελευταια εχω την εξης απορια οταν κανεις αποξεση εχεις τις συνεπειες μιας εκτρωσης? εχω ακουσει οτι μια εκτρωση μπορει να επιφερει καποιες συνεπειες στη μητρα κ στην τεκνοποιηση. εγω μετα την αποξεση λοιπον τι προβληματα μπορει να εχω? το εμβρυο μεσα μου βεβαια δεν αναπτυσσοταν, ενω φανταζομαι σε μια εκτρωση θα ηταν φυσιολογικη η αναπτυξη του ε?εχω ενα συνεχες αγχος για το μελλον. οταν βγουν τα αποτελεσματα απο το εμβρυο ελπιζω να παρω καποιες απαντησεις. αν ομως προκειται για τυχαιο γεγονος, τοτε τι κανουμε? θελω να ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα. θα πανε ομως?????

• 5 months later...

γεια σας κοριτσια.ειμαι πολυ στεναχωρημενη.περυσι τον ιουνιο ειχα μια παλινδρομη κυηση και απο τοτε δεν μπορω να μεινω εγκυος.την πρωτη φορα προεκυψε υστερα απο μια ελευθερη επαφη αλλα τωρα τιποτα.θα κανω σαλπιγγογραφια.να επαθα κατι στην αποξεση?ξερετε κατι εσεις?

7Ggjp2.png

robenula εγω περυσι τον Φεβρουαριο απεβαλλα κ εκανα αποξεση κ επειδη δεν εμεινα ακομη εγκυος πηγα για εξεταση κ σε αλλο γιατρο(ηθελα μια 2η γνωμη) κ εκανα κ σαλπιγγογραφια....ολα ειναι ΟΚ....Απ οσο ξερω μια αποξεση μπορει να προκαλεσει συμφυσεις....

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

Απ οσο ξερω μπορουν να θεραπευτουν με λαπαροσκοπηση(επεμβαση) ή χειρουργειο...αναλογα την σοβαροτητα μαλλον....αν ψαξεις στα Υπομνηματα θα βρεις συζητησεις περι αυτου....

Τι εννοεις σου το απαγορευσαν;;;;...μαλλον δεν σου το προτειναν;;;....γιατι κ ο δικος μου ο γιατρος δεν θεωρουσε απαραιτητη την σαλπιγγογραφια αλλά εγω ηθελα να την κανω για να μου φυγει κ αυτη η υπονοια....και...ναι πονεσα!!!!αλλα οταν βγηκε ΟΚ τον ξεχασα τον πονο!!!! :)

Παντως σε μια 1η αποβολη,παλινδρομη κτλ....οντως το θεωρουν τυχαιο γεγονος ...στην 2η ή 3η φορα το ψαχνουν.

Μαρια .... εκτρωση=αποξεση, αποβολη=αποξεση(στο συγκεκριμενο οχι παντα), παλινδρομη=αποξεση.......Ειναι η ιδια διαδικασια....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...