Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πυρετος 6η μερα

Recommended Posts

Επειδη το εχω αναφερει και με ρωτανε, ειπα να το βαλω και εδω να φαινεται τι εγινε

Ιατρικο ανακοινωθεν

Ενω η 4η μερα εδειχνε υποχωρηση με δυο υψηλους ανα 12ωρο, την 5η μερα εκανε αναμεσα και 38+. Τελως παντων εχτες η παιδιατρος μου ειπε αν σου κανει και το βραδυ τσεκαρε την. Αυτη προτιμουσε Παιδων με το σκεπτικο αν βρεθει κατι να μπουμε αμεσα.

Οντως 11.30 38,9 το οποιο κρατηθηκε μεχρι 1.30 χωρις τιποτα, οποτε της εδωσα ποσταν για να ηρεμησει καιο εφτασε 39,3. Κρατηθηκα μεχρι τις 7 το πρωι οποτε λεω παμε να δουμε. Ευτυχως ειμασταν απο τους πρωτους γιατι μετα αρχισε να γινεται χαμος. Εξεταση αιματος ΟΚ. Ουρα, αμ δε , εγω τους το ειπα απο την αρχη, η μικρη πρωτον δε πινει υγρα, δεν εχει πολλα τσισα αλλα και αρνειται να τα αφησει οταν εχει σακουλακι. Βαζουμε 2ο. Αμ την εβγαλα εγω και εκανε 100αρια περπατημα, της αρεσε γυρναγε το νοσοκομειο, και .....το σακουλακι ειχε φυγει απο τη θεση του και τα τσισα στο ...παμπερ. Εσκασα, αμ δε μου ειπε και κανενας να την κραταω ακινητη. Την προηγουμενη φορα ηταν 6 μηνων, ακινητη ητανε :roll: 3ο σακουλακι, τζιφος και αυτο και εδεησαν να της τα παρουν υπερηβικα, ουρλιαξε αλλα ευτυχως της βρηκαν με τη μια.

Αποτελεσματα CRP 100 (μικροβιακη λοιμωξη?) λευκα 12000 (οριακα) ουρα καθαρα καλλιεργεια τη δευτερα

καναμε και ακτινογραφια θωρακος, μου εδωσαν εκεινη τη ποδια απο μολυβδο για να τη κραταω, καλα ασηκωτη ητανε

Τελως παντως συμπερασμα 0, παρτηνε και αμα ξαναναιβει ο πυρετος η γινει πιο συχνος ξαναφερτηνε.

Για την ωρα παμε καλα 18+ ωρες απυρετη αλλα οχι και με τη καλυτερη διαθεση, δικαιολογημενα με οσα εχει περασει.

Εστειλα τις εξετασεις και στη παιδιατρο μας να μου αποφανθει και αυτη :roll:

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Γατούλα περαστικά σας!

Με το σακουλάκι έχω γίνει εξπέρ,κι η δικιά μου μόνο όρθια κάθεται,το μυστικό είναι όχι να είναι ακίνητη,αλλά να τσεκάρεις συχνά αν έκανε τσίσα για να της το πάρεις αμέσως,γιατί από τη στιγμή που θα κάνει ξεκολλάει από τους υδρατμούς.Τέσπα,αχρείαστη να είναι η συμβουλή.

Τί μου θύμισες με την ποδιά μολύβδου...

Την φόρεσα πρώτη φορά έγκυος 36 εβδομάδων γιατί έπαθα διάστρεμμα.

Και μετά άπειρες φορές για τις εξετάσεις της μικρής...ήταν πολύ βαριά πράγματι...

Δώσε ένα φιλάκι και στα δυό!

Και στις δικες σου Ελλη μου!

Ευτυχως ειμαστε επιτελους καλα :lol:

Το εζησα και αυτο

Οσο σκεφτομαι ποσες παιδικες ασθενειες κλπ κλπ εχουμε μπροστα μας να περασουμε, οφουυυυυυυυυυυυυυυ

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...