Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαμηλή τιμή χοριακής

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Μετά από σπερματέγχυση είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Η τελευταία μου περίοδος ήτανε 8/1/2009.

Η σπερματέγχυση έγινε στις 19/1/2009.

Στις 3/2/2009 είχα τιμή χοριακής 61.

Στις 11/2/2009 έγινε ο πρώτος υπέρηχος, όπου όμως δεν φάνηκε κάτι και δεύτερη εξέταση χοριακής με τιμή 135.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια άπό εσάς είχε παρόμοια εμπειρία και πως εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Μετά από σπερματέγχυση είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Η τελευταία μου περίοδος ήτανε 8/1/2009.

Η σπερματέγχυση έγινε στις 19/1/2009.

Στις 3/2/2009 είχα τιμή χοριακής 61.

Στις 11/2/2009 έγινε ο πρώτος υπέρηχος, όπου όμως δεν φάνηκε κάτι και δεύτερη εξέταση χοριακής με τιμή 135.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια άπό εσάς είχε παρόμοια εμπειρία και πως εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

annie_ts εγώ δεν είχα παρόμοια εμπειρία, απλά ξέρω κάποιες κοπέλες που ενώ ξεκίνησαν με χαμηλά τιμή χοριακής στην πορεία εξελίχθηκαν όλα τέλεια..

Σου εύχομαι οτι καλύτερο κοπέλα μου και με ενα υγιέστατο μωράκι :wink:

annie η χοριακή πρέπει να διπλασιάζεται καθε δυο μέρες σχεδόν. Εσύ με διαφορά μιας εβδομάδας και διπλασιάστηκε. Δε νομίζω τα πράγματα να είναι πολυ καλά. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλα. Κουράγιο.

κανε κι αλλη χοριακη και συζητατο με τον γιατρο σου,ο δικος μου πριν λιγο καιρο αντιμετωπισε μια τετοια κατασταση απο φυσιολογικη ομως συλληψη.δεν ανεβαινε η χοριακη κανονικα γιατι εγινε η συλληψη αργοτερα απο την ημερομηνια που νομιζαν.

σου ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ.

Σήμερα έκανα κι άλλη εξέταση χοριακής και περιμένω τα αποτελέσματα...αλλά γενικώς δεν είμαι αισιόδοξη.

Annie, θα ελεγα να μην απογοητευεσαι. Εγω ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με χοριακή 17,5!! Η ξαδερφη μου με εξωσωματική είχε χοριακή 35 (με 4 μερες καθυστέρηση) και μετά από μια εβδομάδα πηγε στο 110. Και τωρα είναι στον πεμπτο μήνα της εγκυμοσύνης..Ευχομαι να πανε όλα καλα.

Δέσποινα είναι πολύ αισιόδοξο αυτό που μου λες.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.

Απλά έχω στεναχωρηθεί γιατί είδα απαισιόδοξο το γιατρό μου.

Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω τα σημερινά αποτελέσματα.

Παρακολουθούσα το θέμα σου από την αρχή αλλά δεν έγραφα γιατί φοβόμουν μήπως σου δώσω ψεύτικες ελπίδες ή μήπως σε απογοητεύσω. Κοιτούσα τις απαντήσεις περιμένοντας να διαβάσω ευχάριστα νέα και λυπάμαι πάρα πολύ που τα νέα τελικά δεν είναι ευχάριστα.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να αποκτήσεις το μωράκι που τόσο πολύ θέλεις και το επόμενο post σου να μας ενημερώνει για την εγκυμοσύνη σου.

*

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...