Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΝΑ ΣΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ. ΠΑΝΙΚΟΣ?

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα ! Είμαι έξι ημέρες πριν την ΠΗΤ μου. Τώρα μόλις είδα στην τουαλέτα καθώς σκουπιζόμουν καφέ βλέννα! τρέμω. Θα τηλεφωνήσω βέβαια στον γιατρό μου το απόγευμα. Μήπως γνωρίζει κάποια να μου πεί οτιδήποτε σε σχέση με αυτό? γιατί δεν έχω κουράγιο να ψάξω τώρα εάν έχει ξανασυζητηθεί. Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Εννοείται ότι θα κάνεις τηλέφωνο στο γιατρό σου, αλλά νομίζω ότι αυτό που είδες είναι το πώμα βλένης που σφραγίζει τον τράχηλο... Όταν αυτό αποβληθεί (και δεν συμβαίνει πάντα) συνήθως ο τοκετός ακολουθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα... από 24 ώρες έως και 4-5 ημέρες.

Με το καλό λοιπόν να υποδεχθείς το μωράκι σου!

kr3fp2.png

Πωπώωωωωω !!!! αλήθεια ? νομίζω ότι τώρα τρέμω λίγο περισσότερο από πρίν. Εχει συμβεί και σε εσάς ? Κορίτσια χίλια ευχαρίστω που μου απαντήσατε κατευθείαν.

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω μακαρι να πανε ολα καλα ως το τελος. Μου φαινεται απιστευτο οτι θα φτασω στο σημειο να φευγω για το μαιευτηριο. :cry: Αντε μ ενα πονο και μην αγχωνεσαι μανουλα θα γινεις. :D

p.s. περιμενουμε νεα. :wink:

lcWup3.png

Διαφημίσεις

εγώ το είδα το πρωί στις 6:30 και το βράδυ στις 8:20 κρατούσα αγκαλιά τον μπεμπούλη...άντε με το καλό και με ένα πόνο!!!!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Roylaki εννοείται πως θα γράψω τα νέα μου για την εμπειρία μου, αρκεί βέβαια να γυρίσω πίσω στο σπιτάκι μου σώα και εγώ και το μωράκι μου. Φουλ στο άγχος. Αν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου και να ξημερώσει η ημέρα που θα επέστρεφα στο σπίτι μου μαζί με τον άνδρα μου και το μωράκι μου, θα το έκανα ευχαρίστως και ας μην θυμόμουν τίποτα απολύτως από τι γέννα.

και εγω το ειδα ενα βραδυ πριν και την επομενη το βραδυ κραταγα το μπεμπη μου, ολα θα πανε καλα και σε λιγο θα κρατας το μωρακι σου και ολες θα σου φωναζουμε ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Πόνους δεν έχω ακόμη. Αλλα δεν κρίνεται απαραίτητο και εσείς να τηλεφωνήσω στον γιατρό μου το απόγευμα ? Οτι και αν μου πεί, τουλάχιστον εγώ να τον ενημερώσω.

Διαφημίσεις

Εγώ είδα λίγο αίμα Σάββατο απόγευμα και την Κυριακή στις 7 το πρωί είχα γεννήσει...

Αν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου και να ξημερώσει η ημέρα που θα επέστρεφα στο σπίτι μου μαζί με τον άνδρα μου και το μωράκι μου, θα το έκανα ευχαρίστως και ας μην θυμόμουν τίποτα απολύτως από τι γέννα.

Μην αγχώνεσαι, κάπως έτσι θα γίνει ούτως ή άλλως...σε μερικές μέρες θα είσαι αγκαλιά με το μωρό σου και δε θα θυμάσαι ούτε τοκετούς ούτε τίποτα...ή μάλλον κατά τη γνώμη μου θα τον θυμάσαι αλλά σαν την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου! Πίστεψε με, κι εγώ φοβόμουν πάρα πολύ τον τοκετό, αλλά όταν άρχισε η διαδικασία ξέχασα όλους τους φόβους....

Α, και φυσικά θα πάρεις τον γιατρό σου!!!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Πωπώωωωωω !!!! αλήθεια ? νομίζω ότι τώρα τρέμω λίγο περισσότερο από πρίν. Εχει συμβεί και σε εσάς ? Κορίτσια χίλια ευχαρίστω που μου απαντήσατε κατευθείαν.

ire στο πρώτο μου παιδάκι ξύπνησα στις 4,30 το πρωί για να πάω τουαλέτα και είδα σκούρο υγρό. Με είχε προετοιμάσει η μαία μου για το τι σήμαινε αυτό και κατάλαβα ότι σύντομα θα γεννούσα. Βέβαια μια ώρα μετά έσπασαν τα νερά, όπότε καταλαβαίνεις, γέννησα μερικές ώρες μετά...

.png.png.png

Ire, καλησπέρα και απο μένα.

Έχω την εντύπωση, ότι μάλλον έχεις πάρει ήδη το γιατρό σου τηλέφωνο και θα σου είπε να πας να σε δεί!

Πράγματι πρόκειται για τα προεόρτια, αλλά μην πανικοβάλεσαι!

Σίγουρα να πας να σε δεί, αλλά αν και εφόσον σου πει να πας στο μαιευτήριο για να γεννήσεις, μην βιαστείς και μην πανικοβληθείς (αν δεν έχεις πόνους,διαστολή ή αν δεν σου σπάσουν τα νερά).

Σου εύχομαι ολόψυχα η εμπειρία του τοκετού σου, να είναι από τις ομορφότερες που έχεις βιώσει μέχρι τώρα!!!!!!!

Σου εύχομαι επίσης, να γεννήσεις με όσο γίνεται λιγότερους πόνους και να κρατήσεις, σύντομα, στην αγκαλίτσα σου τον δικό σου ΑΓΓΕΛΟ !!!!!!

Κάθε επιθυμία σου ................ ευχή μας!!!!!!!!!!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Κορίτσια έχω την εντύπωση, ότι η Ire γέννησε.

Μακάρι να είναι καλά εκείνη και το μωράκι της και να της πήγαν όλα δεξιά!!!!΄ :)

Θα πρότεινα, αν δεν έχουμε νέα της μέχρι και το μεσημέρι, να αρχίσουμε τις ευχές για τα γεννητούρια! :P

ΖΗΛΕΥΩ, θέλω κι' άλλο μωρό!!!!!!!!!!!! :roll:

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...