Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοριτσια,μηπως γνωριζετε;

angi

Recommended Posts

Λοιπον,μια φιλη μου εχει προβλημα.

Απο το καλοκαιρι καποιος της στελνει μηνυματα (υβριστικα,προσβλητικα,απειλητικα).

Το τηλεφωνο που της στελνει τα μηνυματα,εμφανιζετε ποιο ειναι.

Παιρνουμε τηλ με αποκρυψη αλλα ειναι μονιμως απενεργοποιημενο.

Πηγαν με τον αντρα της στην αστυνομια (αφου το τελευταιο μηνυμα εδειχνε οτι προκειται για διαταραγμενο ατομο) αλλα τους ειπαν οτι ειναι καρτοκινητο και ειναι απιθανος ο εντοπισμος του.

Παιρνουμε και εμεις τηλ αλλα τιποτα.Δειχνει οτι απλα καποιος πηγε στο περιπτερο,πηρε μια καρτα με νουμερο και το χρησιμοποιει μονο για αυτο...

Μου ειπε ο αντρας μου οτι μπορει να εντοπιστει με καποιο spy system.

Γνωριζετε κατι ή εστω για καποιο αλλο τροπο;

FWusp3.png

Διαφημίσεις

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ?

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ?ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΣ.

Αυτο το θεμα παει πολυ καιρο.

Φανταζομαι οτι αν ηθελε να το αλλαξει θα το ειχε κανει αλλα...

Φαινεται οτι ειναι καποιος που την γνωριζει γιατι γνωριζει την οικογενειακη της κατασταση κτλ.

FWusp3.png

Δυστηχώς έχουμε γεμίσει παράνοια. :evil::twisted:

Δεν έχουν μερικοί με τι να ασχοληθούν και κάνουν τηλεφωνικές πλάκες και αν βάλουν και λίγο τρόμο, απειλή κτλ εκεί είναι όλα τα λεφτά.

Αυτές οι τηλεφωνικές απειλές συνήθως μένουν εκεί..στο τηλέφωνο.

Ας αλλάξει νούμερο η φίλη σου όπως γράφει και η Νάντια1 για να δει τι πραγματικά γίνεται και ποιος περίπου κρύβεται πίσω από όλα αυτά...Όσο λιγότεροι θα ξέρουν το νέο νούμερο τόσο πιο εύκολη θα είναι η εύρεση του βαρεμένου ανώμαλου.

Για το spy system δυστηχώς δε γνωρίζω.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Φοβαμαι οτι ειναι και λιγο υπερβολικη και θελει να μας τραβαει και λιγο την προσοχη.

Ισως για αυτο και να το διαιωνιζει.

Τι να πω;Εγω που διαβασα τι της εστειλαν...αστα..

Θα ειχα χασει τον υπνο μου.

FWusp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...