Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ????????

MG

Recommended Posts

Η μικρη μου ( 6,5 μηνων αισιως) ηταν ενα ησυχο μωρο.Τι αλλαζει? Γκρινιαζει,θελει συνεχεια να την εχεις αγκαλια και να την περπατας.Ο υπνος της ειναι ανησυχος.Βγαζει δοντι?Δεν πιανω κανενα σκληρο ουλο.Τα 2 κατω τα εβγαλε.Θηλαζει και τρωει τα φαγητα της κανονικα.Εαν εχετε παρομοιες εμπειριες πειτε μου για να μου δωσετε κουραγιο.

line_line_r_beg_girl_time_1217304000_text_c720e6eff5e6eff5ede9f4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Μπορει να βγαζει κι αλλο δοντακι,μπορει να ειναι κακοκεφη απλα η αδιαθετη,αφου τρωει κανονικα μην ανησυχεις,περνανε τετοια σταδια τα μωρακια και μετα ησυχαζουν παλι :)

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

Εμένα ο μικρός μου είναι συνέχεια έτσι με ελάχιστες μέρες-εξαιρέσεις που λέω θαύμα θαύμα.....

Εκτός από τις μικροενοχλήσεις που πιθανόν να έχει(δόντια κτλ) πιστεύω ότι βαριέται αφόρητα να παίζει μόνος του...(άντε μέχρι 10 λεπτά το εικοσιτετράωρο) και είναι τρομερά περίεργος να δει όλα τα πράγματα του σπιτιού(γι' αυτό θέλει βόλτα αγγαλιά και να σταματάμε σε όποιο αντικείμενο του κάνει εντύπωση για να το παρατηρήσει).

Αυτό μας συμβαίνει από 3 μηνών περίπου και είμαστε 6,5 τώρα....

Αυτό που λέω στον εαυτό μου είναι υπομονή.... που θα πάει θα μάθει να απασχολείται και μόνος του κάποτε.

Ίσως όμως εσείς που έχετε ανήσυχο ύπνο να έχετε κάποια ενόχληση και όχι την πάθηση θέλω-να-δω-τον-κόσμο-τώρα.

Ή να έχετε έναν συνδιασμό....

• 1 month later...

εμένα εχει ξεκινησει από ενός μηνων και αποφάσισα με τον άντρα μου να πάρουμε μάρσιπο ....θα σας πω αν βολεύει μόλις τον χρησιμοποιήσω!!!!

Ο δικός μου πρεπει να εχει και πονάκια όμως

Διαφημίσεις

mg τα μωράκια αλλάζουν, μέχρι πότε θα ήταν αυτό το ήσυχο παιδάκι? Και με την μικρή μου το ίδιο ακριβώς έγινε.Και έτσι θα είναι απο εδώ και πέρα, βαριούνται, πονάνε τα δοντάκια(εμείς πάντως ακόμα να βγάλουμε), θέλουν παρέα..Τώρα αρχιζει η ''ανακάλυψη''! Θα μπουσουλίσει, θα θέλει να περπατήσει, έτσι είναι! Απλά η γκρίνια είναι ο μόνος τρόπος ακόμα για να μπορέσει να στο πει! Υπομονή..θα έρχονται μέρες που θα είναι τόσο ήσυχη που δεν θα το πιστεύεις, όπως και μέρες που θα έχει αυτή την ανησυχία που περιγράφεις και τα νεύρα σου θα γίνονται τσατάλια..Άλλωστε σκέψου, εσύ κάθε μέρα έχεις την ίδια διάθεση? Δεν βαριέσαι καμιά φορά? Δεν σου φταίνε όλα κάποια στιγμή? Αν έχεις ένα πονάκι κάπου, πως είναι οι αντιδράσεις σου?

Σιγά σιγά θα βρείτε παιχνιδάκια που θα της αρέσουν και θα αρχίσει να ασχολείται, θα βγαίνεται και τις βόλτες σας τώρα που καλοκαιριάζει και θα δεις, δεν θα είναι πάντα έτσι. Πάντως στην μικρή μου οι χειρότεροι μήνες ήταν ο 7ος και ο 8ος..υπομονή και θα έρθουν και καλύτερες μέρες.. :wink:

DoUwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...