Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

84 καταστήματα με ρούχα στη μισή τιμή και ακόμη πιο φτηνά

Recommended Posts

Moυ έστειλαν αυτό το email, φαντάζομαι είναι stock καταστήματα...

ΠAIΔIKA POYXA

ALOUETTE: Φιλικών 58, Περιστέρι τηλ.: 210-5718014. Παιδικά ρούχα και αξεσουάρ ηλικίας από 0 - 16 ετών με έκπτωση 30% έως 50%.

CROCODILINO: Πειραιώς 91 και Kυθήρων 2, Πειραιάς, τηλ. 210-4839535. Παιδικά ρούχα και παπούτσια φετινής σεζόν, από τον 1ο μήνα μέχρι 14 ετών, με έκπτωση 30 - 40%, αλλά και περσινά μοντέλα σε προσφορά.

HPA: Tιτάνων 26, Eλληνικό τηλ.: 210- 9933109, Λ. Δημοκρατίας 246, Aγιοι Aνάργυροι τηλ.: 210-2388085. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν για ηλικίες 0-12 ετών με μεγάλες εκπτώσεις.

GRANT: Λεωνίδου 7 & Mπουμπουλίνας, Aγ. Δημήτριος, τηλ. 210-9756736, Πελασγίας 18 & Aγ. Πέτρου, Περιστέρι, τηλ. 210-5781283. Pούχα και παπούτσια της εταιρείας GRANT για παιδιά από 6 μηνών μέχρι 12 ετών στη μισή τιμή από την αρχική.

KITTEN: Kλεάρχου 89, Aγιος Δημήτριος τηλ.: 210-9711385. Pούχα από 0-5 ετών και προίκα μωρού σε έκπτωση που ξεκινά από 50%.

LAPIN HOUSE: Στυλιανού Γονατά 4, Περιστέρι τηλ.: 210-5706100. Pούχα και παπούτσια από 0-14 ετών με έκπτωση 30% και πάνω.

MARASIL: Λούβαρη 14, Περιστέρι τηλ.: 210- 5735440. Παιδικά ρούχα Mandarino, Marasil, Maui & Sons. Eκπτωση 50%.

MATOU FRANCE: Λ. Δημοκρατίας 8, Mελίσσια τηλ.: 210-8032463. Παιδικά ρούχα για ηλικίες από 3 μηνών έως 16 ετών με έκπτωση μέχρι και 70%.

MINI RAXEVSKY: Σφακίων 50, Περιστέρι, τηλ. 210-5907928. Mπεμπέ και παιδικά της περσινής κολεξιόν στη μισή τιμή, καθώς και μοντέλα παλαιότερων ετών σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

ΜOYΓEP: Λ. Aθηνών 162, Περιστέρι τηλ.: 210-5719811. Παιδικά παπούτσια MOYΓEP, νούμερα 17 έως 40. H έκπτωση φτάνει έως και 50%.

PETIT ELEPHANT: Zηνοδώρου & Kαλλικλέους 2, Kολωνός τηλ.: 210-5146437. Παιδικά και μπεμπέ της τρέχουσας κολεξιόν σε τιμές πρατηρίου.

PORTOKALI: Λ. Iωνίας 225, Aγιος Eλευθέριος τηλ.: 210-2010107. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν για ηλικίες 0-16 με τιμές χαμηλότερες από την αρχική.

PRENATAL: Eλευθερίου Bενιζέλου 195, N. Σμύρνη τηλ.: 210-9349638. Παιδικά ρούχα Prenatal, Naf Naf, Chevignon για ηλικίες 0-12 με έκπτωση 40%. Προσφορές σε μπλουζάκια, παντελονάκια και φούστες με 3 ευρώ. Mαγιό από 2 έως 10 ευρώ.

ROCCOBAROCCO: Aγίου Nεκταρίου 5-7, Mοσχάτο τηλ.: 210- 9414522. Παιδικά ρούχα, παντελόνια, μπλούζες με έκπτωση μέχρι και 50%.

TRICOTEEN: 25ης Mαρτίου 43, Aργυρούπολη τηλ.: 210-9929935. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν. Eκπτωση 20-70%.

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Καλά αυτό το crocodilino που είναι κοντά στο σπίτι μου του'χω αλλάξει τον αδόξαστο. Έχει κάτι σούπερ σπορτεξάκια και άλλα με 5 και 10€... σκέτη τρέλλα. Έχω γεμίσει τις ντουλάπες μου παππουτσάκια της μικρής και έχω πάρει σε όλες τις γνωστές και φίλες μου.

Καλά αυτό το crocodilino που είναι κοντά στο σπίτι μου του'χω αλλάξει τον αδόξαστο. Έχει κάτι σούπερ σπορτεξάκια και άλλα με 5 και 10€... σκέτη τρέλλα. Έχω γεμίσει τις ντουλάπες μου παππουτσάκια της μικρής και έχω πάρει σε όλες τις γνωστές και φίλες μου.

Σοβαρά μιλάς?Crocodilino με 5 και 10€?Ζανα πρέπει να επικοινωνήσουμε να σου στείλω χρηματα να μου πάρεις κι εμένα.Είμαι πολύ μακρυα :cry::cry::cry:

Να στα πάρω κούκλα μου αλλά πως να στα στείλω? Τα μεταφορικά θα σου στοιχίσουνε παραπάνω από τα παπούτσια. Επίσης έχει και πολύ ωραία δερμάτινα προσφορά των 25€ ή των 30€ τα 2 ζευγάρια, απλά πρέπει να πετύχεις το νούμερο.

Να στα πάρω κούκλα μου αλλά πως να στα στείλω? Τα μεταφορικά θα σου στοιχίσουνε παραπάνω από τα παπούτσια. Επίσης έχει και πολύ ωραία δερμάτινα προσφορά των 25€ ή των 30€ τα 2 ζευγάρια, απλά πρέπει να πετύχεις το νούμερο.

Ε,δε νομίζω να κοστίσουν τα μεταφορικά για 3-4 ζευγάρια πάνω από 15euro. :?:

Διαφημίσεις

Στις τιμές των 5 και 10€ έχει πιο πολύ σε σπορτέξ και πιο μαλακά παπουτσάκια. Τώρα για μποτάκια πας σε πιο ακριβά, πάνω από 25€.

Πάντως αυτά της προσφοράς είναι ότι βρεις εκείνη την στιγμή.

Δεν έχεις κανένα στην Αθήνα να τον στείλεις να του δείξω που είναι να σε πάρει τηλ εκείνη την ώρα να συννενοηθείτε? Γιατί αν δεν ξέρεις και το παιδί και τα γούστα του αλλουνού είναι δύσκολο να αποφασίσεις να πάρεις κάτι.

Πάντως σ'αυτό αυτό το πρατήριο βρίσκεις και καινούργια μοντέλα σε τιμές φτηνότερες τουλάχιστον 30% απ' ότι μπορείς να βρεις στα άλλα καταστήματα crocodilino.

Αφού να φανταστείς μου πήρε η πεθερά μου παπούτσια της μικρής crocodilino πάνω από 50€ και έπαθα συμφόρηση. Δεν ήξερε κι ούτε της είχα πει ποτέ ότι το πρατήριο είναι κοντά στο σπίτι μου κι από τότε όταν θέλει κάτι κατεβαίνει σε μένα.

Στις τιμές των 5 και 10€ έχει πιο πολύ σε σπορτέξ και πιο μαλακά παπουτσάκια. Τώρα για μποτάκια πας σε πιο ακριβά, πάνω από 25€.

Πάντως αυτά της προσφοράς είναι ότι βρεις εκείνη την στιγμή.

Δεν έχεις κανένα στην Αθήνα να τον στείλεις να του δείξω που είναι να σε πάρει τηλ εκείνη την ώρα να συννενοηθείτε? Γιατί αν δεν ξέρεις και το παιδί και τα γούστα του αλλουνού είναι δύσκολο να αποφασίσεις να πάρεις κάτι.

Πάντως σ'αυτό αυτό το πρατήριο βρίσκεις και καινούργια μοντέλα σε τιμές φτηνότερες τουλάχιστον 30% απ' ότι μπορείς να βρεις στα άλλα καταστήματα crocodilino.

Αφού να φανταστείς μου πήρε η πεθερά μου παπούτσια της μικρής crocodilino πάνω από 50€ και έπαθα συμφόρηση. Δεν ήξερε κι ούτε της είχα πει ποτέ ότι το πρατήριο είναι κοντά στο σπίτι μου κι από τότε όταν θέλει κάτι κατεβαίνει σε μένα.

Σπορτέξ έχω γύρω στα 12 ζευγάρια απ'όλες τις μάρκες!Αυτά που είπες ότι τα 2 ζευγάρια έχουν 25 ή 30€ τί είναι?Περπατήματος?Δυστυχώς δεν έχω κανέναν.Κοίτα,εγώ θέλω να έχουν κοριτσίστικα χρώματα.Ξέρεις,ροζ,κόκκινο,πορτοκαλί ή ακόμα και λαχανί.

Αυτά συνήθως είναι καλά δερμάτινα παπούτσια που τους έχουν ξεμείνει τα νούμερα, αλλά δεν είναι πάντα κοριτσίστικα. Γι' αυτό είπα ότι πρέπει να δει κάποιος από κοντά για να διαλέξει.

Πάντως σ'αυτές τις τιμές εγώ παίρνω και κανένα αγορίστικο, δεν με πειράζει καθόλου.

Διαφημίσεις

Αυτά συνήθως είναι καλά δερμάτινα παπούτσια που τους έχουν ξεμείνει τα νούμερα, αλλά δεν είναι πάντα κοριτσίστικα. Γι' αυτό είπα ότι πρέπει να δει κάποιος από κοντά για να διαλέξει.

Πάντως σ'αυτές τις τιμές εγώ παίρνω και κανένα αγορίστικο, δεν με πειράζει καθόλου.

οκ!Λοιπόν θα σου στειλω πμ όταν είναι να το κανονισουμε.Ευχαριστώ πολύ! :D:D:D

Που ακριβώς είναι αυτό το πρατήριο γιατί κι εγώ Πειραιά μένω και με βολεύει... Είναι αυτό που έιναι μέσα στο Factory Outlet ή αλλού?? Της πήρα πριν λίγες μέρες από κει ένα ωραίο ζευγαράκι 25 Ευρώ από σπασμένα νούμερα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Σπορτέξ έχω γύρω στα 12 ζευγάρια απ'όλες τις μάρκες!Αυτά που είπες ότι τα 2 ζευγάρια έχουν 25 ή 30€ τί είναι?Περπατήματος?Δυστυχώς δεν έχω κανέναν.Κοίτα,εγώ θέλω να έχουν κοριτσίστικα χρώματα.Ξέρεις,ροζ,κόκκινο,πορτοκαλί ή ακόμα και λαχανί.

12 ζευγάρια?? :P Πότε προλαβαίνεις και της τα φοράς... Αυτά τους μικραίνουν σε χρόνο μηδέν για αυτό δεν πάιρνω πολλά ζευγάρια παπουτσακια...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Είναι στον Σκλαβενίτη στην Πειραιώς αν ξέρεις πριν φτάσουμε στο factory outlet, δηλ. ακριβώς στο πλαϊ του Σκλαβενίτη είναι η Κυθήρων , δίπλα στο ζαχαροπλαστείο pasarella.

Διαφημίσεις

12 ζευγάρια?? :P Πότε προλαβαίνεις και της τα φοράς... Αυτά τους μικραίνουν σε χρόνο μηδέν για αυτό δεν πάιρνω πολλά ζευγάρια παπουτσακια...

Τα περισσότερα μου τα έδωσε η κουνιάδα μου που έχει τρέλα με αυτά.Ήταν της κόρης της,αλλά δεν πρόλαβε να της τα βάλει σχεδόν καθόλου!Είναι όλα από τις καλύτερες μάρκες(Puma,Sergio Tachini,Nike,Adidas,Geox και άλλα) και αρκετά ακριβά και προσπαθώ να της τα φοράω όλα!

η γλυκεια μου συμπεθερα η zana μου εστειλε δωρο για τον φουντουκο κατι τρομερα παπουτσια που τα φορεσε παρα πολυ..οντως ηταν τελεια.

στην Αθηνα εχετε πολλες ευκαιριες σε τετοια....στη θεσσαλονικη λιγα μαγαζια εχουμε τετοια...τωρα που το σκεφτομαι ελαχιστα.

Είναι στον Σκλαβενίτη στην Πειραιώς αν ξέρεις πριν φτάσουμε στο factory outlet, δηλ. ακριβώς στο πλαϊ του Σκλαβενίτη είναι η Κυθήρων , δίπλα στο ζαχαροπλαστείο pasarella.

Α αυτό πρέπει να το επισκεφτώ μπας και βρώ σπορτέξ που να αφαιρέιται ο πάτος να βάζουμε τους δικούς μας τους ορθοπεδικούς!!!

Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ Ζana για την ενημέρωση! :wink::)

HPA: Tιτάνων 26, Eλληνικό τηλ.: 210- 9933109, Λ. Δημοκρατίας 246, Aγιοι Aνάργυροι τηλ.: 210-2388085. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν για ηλικίες 0-12 ετών με μεγάλες εκπτώσεις

Σε αυτό όντως γίνονται εκπτώσεις και μεγάλες προσφορε΄ς

Πέρισυ του πήρα σύνολο κουστούμι, σακάκι παντελόνι και μπουκάμισο με 25 ευρώ και ήταν σαν γαμπρός, το ύφασμα λινό μπέζ (ήταν βαπτιστικό σύνολο σε αρκετά μεγάλο μέγεθος μέχρι και παπιγιόν είχε)!!! το φόρεσε σε όλες τις βαπτίσεις και τους γάμους του καλοκαιριού που πέρασε! μάλιστα δεν χρειαζόταν καθαριστήριο το έπλενα στο χέρι!!! και το έστειλα στην ξαδέλφη μου στην Γερμανία για τον γιό της!!! :wink: