Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Recommended Posts

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, 4 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΙΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ (ΡΗΧΗ) Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ, ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΥΣΤΕΡΙΚΑ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ, ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΖΩ. ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ"ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (ΣΤΟ 4ΧΡΟΝΟ??) . ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ?? 'Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ???

Διαφημίσεις

μπα βάζουν και επαγγελματική ταμπέλα!!! σίγουρα ο δικός του πατέρας του "προπονητή" όπως είπες θα ήταν επίτιμο μέλος του πανεπιστημίου για να τον μεγαλώσει με αυτά τα ιδεώδη!!!

Τα πήρα τωρα, ασυζητητή!!! :evil:

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, 4 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΙΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ (ΡΗΧΗ) Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ, ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΥΣΤΕΡΙΚΑ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ, ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΖΩ. ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ"ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (ΣΤΟ 4ΧΡΟΝΟ??) . ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ?? 'Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ???

A καλα εγω θα τον πλακωνα κιολας ακου εκει απο μοδιστρες και απο κρεωπολες δεν δεχονται υποδειξεις τι ειναι αυτα καλε?

παντως επειδη εχω ζηση στο πετσι μου των πρωταθλητισμο θα σου πω οτι ορισμενοι προπονητες ναι ειναι οντως ετσι δεν τους ενδιαφερει αν εισαι ανθρωπος το μονο που τους νοιαζει ειναι να σε πιεζουν για να κανεις καλυτερους χρονους και τις καλυτερες ασκησεις, απωζιμιονονται αυτη αργοτερα απο τον καθε συλλογο με πολλους τροπους.

εμενα να φανταστεις με ζυγιζανε καθε βδομαδα και αν ειχα παρει κανενα γραμμαριο παραπανω εριχνα το τρεξιμο τις ζωης μου για να το χασω.

τωρα γιατι τους επιασε να κακουν πρωταθλητισμο σε ενα τετραχρονο τι να πω? :shock:

κανανεας ψωνισμενος θα ητανε.

παρτον απο εκει και γραψτων καπου αλλου δεν ειναι ολοι οι προπονητες το ιδιο.

Δηλαδή δεν κατάλαβα τι έχουν οι μοδίστρες και οι κρεοπώλες??? :twisted:

Άνθρωποι είναι και αυτοί όπως κι εσύ παλιο@#$)_@.

Άντε τώρα γιατί τα πήρα πολύ..

Αλλά κάτι ψωνάρες σαν και τον συγκεκριμένο προπονήτη απωθούν τα παιδιά από τον αθλητισμό..

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΕΤΣΙ. ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ (ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ) ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ Ό,ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΟΝΕΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ-ΠΗΓΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ), ΧΘΕΣ Η "ΚΥΡΙΑ" ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Διαφημίσεις

Aυτο ηταν και "λιγο" που ακουσες.

Απο γνωστο μου,στο κολυμβητηριο της Νεας Σμυρνης,του εκανε τα ιδια στο παιδι του...μεχρι που στο τελος...του το εσκασε το παραμυθι....οτι δεν μπορει να συνεχισει ετσι...κιοτι αμα θελει να λαβει μερος σε αγωνες και να διακριθει...θα πρεπει να παρει και καποια "συμπληρωματα".

Κοντεψε να τον πνίξει τον προπονητη.

Το στεναχωρο ομως ειναι , οτι υπαρχουν πολλοι γονεις που για να τονωσουν το εγωισμο τους,συναινουν σε τετοιες προτασεις.

Αλλο το χομπυ και αλλο ο πρωταθλητισμος.

Να παει να γυμνασει τους πρωταθλητες που θελουν να διακριθουνε και οχι παιδακια που τωρα μαθαινουν την εννοια της κολυμβησης!

Συναδελφοι μου μεν αλλα ειναι απαραδεκτοι και ασυνειδητοι γιατι μπορει να κανουν μονιμη ζημια στη τρυφερη ψυχουλα των παιδιων και να μισησουν τις αθλητικες δραστηριοτητες. Αυτοι θελουν τραβηγμα αυτιων απο προισταμενους και χαιρομαι που καποιος τους εβαλε στη θεση τους.Καλα εκανες!

Ε, βεβαια, ευκολο να προσβαλλεις, πιστεψε με, δυσκολο να διαπαιδαγωγεις και να διδασκεις...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Να παει να γυμνασει τους πρωταθλητες που θελουν να διακριθουνε και οχι παιδακια που τωρα μαθαινουν την εννοια της κολυμβησης!

...ειναι απαραδεκτοι και ασυνειδητοι γιατι μπορει να κανουν μονιμη ζημια στη τρυφερη ψυχουλα των παιδιων και να μισησουν τις αθλητικες δραστηριοτητες. Αυτοι θελουν τραβηγμα αυτιων απο προισταμενους και χαιρομαι που καποιος τους εβαλε στη θεση τους.Καλα εκανες!

Ε, βεβαια, ευκολο να προσβαλλεις, ..., δυσκολο να διαπαιδαγωγεις και να διδασκεις...

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!! Με κάλυψες 100%

*

Διαφημίσεις

...ειναι απαραδεκτοι και ασυνειδητοι γιατι μπορει να κανουν μονιμη ζημια στη τρυφερη ψυχουλα των παιδιων και να μισησουν τις αθλητικες δραστηριοτητες. Αυτοι θελουν τραβηγμα αυτιων απο προισταμενους και χαιρομαι που καποιος τους εβαλε στη θεση τους.Καλα εκανες!

Ε, βεβαια, ευκολο να προσβαλλεις, ..., δυσκολο να διαπαιδαγωγεις και να διδασκεις...

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!! Με κάλυψες 100%

• 1 month later...

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Και λίγα έκανες!!

Κι όχι τίποτα άλλο, δεν μου έδωσες να καταλάβω ότι ήθελες πρωταθλητισμό για το παιδί σου!!

Να χ@σω τους πρωταθλητισμούς και όλα τα συναφή αν είναι να μου προσβάλουν το παιδί μου!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Κανονικά έπρεπε η "κυρία" να απολυθεί απο το συγκεκριμένο της πόστο, φτηνά τη γλίτωσε. Ποιος πρωταθλητισμός κακομοίρα μου?? 4 ετών παιδάκι?? Ετσι τα μαθαίνετε να την πέφτουν στα αναβολικά μετά και να γίνονται "τερατάκια"??

Διαφημίσεις

Χρόνια αθλητισμού/πρωταθλητισμού τα έζησα αυτά όχι μόνο απο προπονητές αλλά και απο γονείς (προς Θεού όχι τους δικούς μου).

Θυμάμαι μια κοπελιά που είχε βγει κιολας 1η στον διαγωνισμό τριπόντων τοτε την φωνάζαμε "Ρουμπινα (το όνομά της) η τουρμπίνα" και όμως έμαθα κάμποσα χρόνια μετά και απο την τηλεόραση ότι πέθανε απο ναρκωτικά.... :cry:

Γονείς της και άλλοι γονείς φώναζαν στα παιδιά τους και τα αποκαλούσαν άχρηστα μπροστά σε όλον το κόσμο.... Οχι οτι και κατ'ιδίαν είναι αποδεκτό...

Εμένα η μάνα μου ήταν πολύ "σκύλα" σε αυτά τα ζητήματα... Οποιος τολμούσε να με πλησιάσει ή να μου "πλασάρει" τίποτα τον έπαιρνε και τον σήκωνε....

Ελεγε "ΕΓΩ ΦΕΡΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΑΛΙΑ"..... Και είχε τσακωθεί και με ένα γονιό που έβριζε το παιδί του με τα "θεία".... :shock::shock::shock:

Ελεος δηλαδή....

:evil:

Εγώ την "προπονήτρια" θα την είχα φουντάρει μέσα στην πισίνα και θα της έχωνα την μούρη μέσα στον πάτο......... :evil::evil::evil:

Καλά έκανες και το έφτασες μέχρι το δήμαρχο.........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...