Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σαλπιγγογραφία και αλλεργίες

iliaxtida

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα ! Χρειάζομαι τη σκέψη σας και τη γνώμη σας. Με τον άντρα μου έχουμε κάνει αρκετές προσπάθειες για το μώράκι μας αλλά τίποτα ακόμα. Εγώ έκανα ορμονικές εξετάσεις , πήγα σε ενδοκρινολόγο, έκανα καλλιέργεια κολπικών υγρών , υπέρηχο τις μέρες της ωορρηξίας μου και όλα ήταν εντάξει. Απλώς ο γυναικολόγος μου ζήτησε προληπτικά και μία σαλπιγγογραφία. Έχω διαβάσει πως αυτή η εξέταση ορισμένες φορές μπορεί και να είναι επώδυνη, αλλά πραγματικά αυτό δεν με αφορά γιατί γίνεται για καλό σκοπό και αν προβεί σωματικός πόνος δε θα είναι για πάντα παρά μόνο για λίγα λεπτά .Άλλο είναι το θέμα μου . Είμαι αλλεργική ως άνθρωπος και φοβάμαι πως με τη διέλευση αυτού του υγρού που χρησιμοποιούν μήπως και πάθω αλλεργία.Φυσικά , η ιατρική θα το έχει προβλέψει και αυτό όμως εγώ χρειαζομαι τη γνώμη σας . Ευχαριστώ! :idea::)

Διαφημίσεις

Έχω διαβάσει πως αυτή η εξέταση ορισμένες φορές μπορεί και να είναι επώδυνη

εγω πονεσα οταν εβαλε το υγρα αρκετα. αλλες δεν πονανε καθολου.

Είμαι αλλεργική ως άνθρωπος και φοβάμαι πως με τη διέλευση αυτού του υγρού που χρησιμοποιούν μήπως και πάθω αλλεργία.Φυσικά , η ιατρική θα το έχει προβλέψει και αυτό όμως εγώ χρειαζομαι τη γνώμη σας . Ευχαριστώ! :idea::)

αν εχεις αλλεργια τοτε να το αναφερεις. ειναι πολυ σοβαρο. για φαντασου να σε πιασει κανενα αλλεργικο σοκ την ωρα της εξετασης!!! :shock:

εγώ δεν πόνεσα παρα μόνο όταν έστειλαν με πίεση το υγρό ένιωσα για 10 δευτερόλεπτα όπως τον πόνο της περιόδου, μετά μου έδωσαν σερβιετούλα , είχα λίγες σταγόνες αίμα και όλα καλά, μην φοβάσαι 3 λεπτά κρατά η διαδικασία.

για την αλλεργία πρέπει να τους ενημερώσεις απο πρίν , είναι σοβαρό :lol:

Κορίτσια , σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Έχετε πολύ δίκιο. Θα πρέπει να ενημερώσω τον γιατρό για την αλλεργία μου. Με τη σειρά μου θα σας ευχηθώ ό,τι καλύτερο.! :D

Κορίτσια , σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Έχετε πολύ δίκιο. Θα πρέπει να ενημερώσω τον γιατρό για την αλλεργία μου. Με τη σειρά μου θα σας ευχηθώ ό,τι καλύτερο.! :D

Ετσι ακριβως θα κανεις!!!!

Κι εγω αλλεργικη ειμαι

ενημερωσα το κεντρο που θα εκανα την σαλπιγκογραφια

και απλα παρειστατο κατα τη διαρκεια της εξετασης και

μια ανισθησιολογος!

Ολα θα πανε καλα!!!!!!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ ELKARAK για τη συμβουλή σου ! Διαβάζω τις συμμετοχές σου και σε άλλες συζητήσεις , όπως επίσης και τη συμπαράστασή σου ! Είναι πολύ σημαντικό το πόσο πολύ στηριζόμαστε μεταξύ μας στο parents !! Σ΄ευχαριστώ και πάλι ! :D

iliaxtida

καλημέρα!!

Έπρεπε κι εγώ να κάνω σαλπιγγογραφία και είμαι αλλεργική.

Δεν με είχε ρωτήσει κανείς, κλείνω ραντεβού τη Βιοιατρική και, τελικά, με προτρέψανε να την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο, ούτως ώστε να έχω άμεση ιατρική βοήθεια αν προκύψει τίποτα.

έκλεισα ραντεβού στο Αρεταίειο, στο οποίο μου δώσανε ένα χαρτί για την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να πάρω πριν κάνω την εξέταση.

Το ραντεβού το έκλεισα πολύ εύκολα (4 χρόνια πριν), απλά περίμενα πολύ εκεί. Επίσης, ήταν και πολύ πιο φθηνό από ότι στο ιδιωτικό ιατρείο.

Οφείλω να ομολογήσω ότι πόνεσα πολύ, αλλά... τι να κάνουμε!!

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.

Επίσης, ξέρεις τι λένε, ε; Πολλές φορές με τη σαλπιγγογραφία ξεβουλώνουν οι σάλπιγγες και γίνεσαι εύκολα μάνα!! Στο ευχομαι!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Ετσι ειναι Μαριλινα!!!

Κι εγω αμεσως μετα τη σαλπιγγογραφια εμεινα εγκυος!!!

Για το πονο μπορεις να παρεις

ενα παυσιπονο κανα δυωρο πριν την εξεταση

ωστενα εισαι οκ!!!

εγω ειχα βαλει υποθετο voltaren

και απλα ενιωθα να ποναω οπως στη περιοδο!!!

καλη επιτυχια ηλιαχτιδα!!!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κορίτσια καλημέρα! Σας ευχαριστώ για τις καλές συμβουλές σας. Είναι πολύτιμες. Κι εγώ έχω καταλήξει πως είναι καλύτερα να κάνω την εξέταση σε νοσοκομείο προς αποφυγήν κάθε απροόπτου. Να έχετε μια υπέροχη μέρα και .. να μη χανόμαστε ! :D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...