Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ???

Recommended Posts

Κοριτσια ειναι δυνατον να εχω συσπασεις απο τωρα??? πηγα το πρωι για εξετασεις αιματος και το ειπα στην κοπελα που μου πηρε αιμα και μου λεει ετσι ειναι!! :shock: και κατω εχω ενα παραξενω χτυπημα.. το εχω πει στο γιατρο μου αλλα επειδη γενικα φοβαμαι το παιζει χαλαρος, το μονο που μου ειπε την τελευτεα φορα ειναι οτι παμε για πρωορο τοκετο :shock: ειμαι στης 31 βδομαδες,εδω και δυο βδομαδες νιωθω την κοιλια μου να σκληρενη και ενα τραβηγα σε ενα σημειο συνεχεια τι λετε???

Διαφημίσεις

Eδώ αυτο το σφιξιμο το έχω εγώ...εσυ δεν θα τό έχεις που είσαι και πιό προχωρημένη? :shock: μην ανησυχείς,αν ο γιατρός σου είναι από κοντά δεν έχεις φόβο,ότι και να χρειαστεί,το ελέγχει.

Εδώ οι συσπάσεις ξεκίνησαν σε εμένα,και είναι φυσιολογικο,ετοιμάζεται μέχρι την ώρα της γέννας από τώρα η μήτρα.ΑΠλά θα του το πω την τετάρτη που θα πάω για την β-επιπέδου γιατί μάλλον θα πρέπει να πάρω μαγνήσιο...

όχι δεν παίρνω ακόμα τίποτε,λείπει και ο γιατρος μου στο εξωτερικό και ευτυχώς έχω ραντεβού την τετάρτη που μας έρχεται,θα έχει γυρισει,ε α του τα πω όλα μαζι...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα μέλλουσες μανούλες!!!

Dovisdepi, τα πετρώματα, όπως αποκαλούνται, δεν είναι τίποτα άλλο εκτός απο την προετοιμασία που κάνει η μήτρα για τον επικείμενο τοκετό.

Οι συσπάσεις αυτές ονομάζονται προπαρασκευαστικές ή αλλιώς συστολές Braxton hicks, οι οποίες γίνονται πιο αισθητές από την 32η περίπου εβδομάδα και μετά!!

Δεν χρειάζεται να ανυσηχείς, αλλά να βρίσκεις ευκαιρίες για ξεκούραση και να αποφεύγεις τις βαριές δουλειές.

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Και στις υπόλοιπες μέλλουσες μανούλες, σας εύχομαι να ήσαστε πάντα καλά και τα μωράκια σας να είναι πάντα γερά και δυνατά!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!! :lol:

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Καλησπέρα και από μένα μέλλουσες μανούλες!!!

Dovisdepi, τα πετρώματα, όπως αποκαλούνται, δεν είναι τίποτα άλλο εκτός απο την προετοιμασία που κάνει η μήτρα για τον επικείμενο τοκετό.

Οι συσπάσεις αυτές ονομάζονται προπαρασκευαστικές ή αλλιώς συστολές Braxton hicks, οι οποίες γίνονται πιο αισθητές από την 32η περίπου εβδομάδα και μετά!!

Δεν χρειάζεται να ανυσηχείς, αλλά να βρίσκεις ευκαιρίες για ξεκούραση και να αποφεύγεις τις βαριές δουλειές.

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Και στις υπόλοιπες μέλλουσες μανούλες, σας εύχομαι να ήσαστε πάντα καλά και τα μωράκια σας να είναι πάντα γερά και δυνατά!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!! :lol:

σε ευχαριστω πολυ καλη!!! το διαβασα και σε ενα site αυτο ειναι .. πηγεμε και στο γιατρο ξεχασα να τον ρωτησω γιατι με αγχοσε λιγο οτι εχει τον λουρο γυρω απο το λαιμο του :shock: μου ειπε να μην ανησηχω αλλα εγω εκεινη την στιγμη σταματησα να ακουω απο το φοβο μου..ολα να πανε καλα σε ολες μας ...!!! με το καλο να ερθουν τα νινακια μας..!!! καλο βραδυ ..

ρε παιδιά εγώ τις εχω πολύ νωρίς τις συσπασεις!! :evil::evil::evil:

βέβαια δεν είναι πολλές 2-3 την ημέρα αλλά χτες από το άγχος μου τα χρειάστηκα! :roll: το θέμα είναι ότι ο γιατρός μου λείπει στο εξωτερικό και δεν τον βρίσκω στο κινιτό .Πήρα τηλέφωνο ενα φίλο γυναικολόγο και μου έδωσε trofocard ανα 8 ώρες να παίρνω 2 χαπάκια.Τετάρτη έχω ραντεβού με για την β-επιπεδου με το δικό μου γιατρό.Είναι και νοσοκομειακός...δεν μπορώ να του αναφέρω οτι πήρα αλλόν συναδελφό του και μου έδωσε μαγνήσιο...και αν μου πει ότι δεν χρειαζεται να πάρω ή μου αλλάξει μάρκα και μου δώσει κανένα prepar λέτε να υπάρχει πρόβλημα?? :roll::roll:

Μην΄αγχώνεσαι και μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτεσαι αρνητικά για την έκβαση της εγκυμοσύνης σου!

Ούτε το μαγνήσιο κάνει κακό, αλλά ούτε και το prepar. Δεν είμαι υπέρ των φαρμάκων, αλλά σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για 2 διαφορετικά σκευάσματα, που δεν επηρεάζουν το έμβρυο.

Μια σκέψη είναι, αντί να πεις ότι στο πρότεινε κάποιος άλλος γυναικολόγος, να του πείς ότι διάβασες κάπου για τη λήψη μαγνησίου, σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Καλά αποτελέσματα και να χαίρεσαι κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου!!!!

Διαφημίσεις

δεν ειναι ακόμα χειρότερο να δει πως κάνω αυθαιρεσίες και γιατροσόφια από μόνη μου ,πρώτη εγκυμοσύνη χωρίς να έχω ιδέα?και καλά αυτός μπορεί να ξέρει το μαγνήσιο αν είναι αθώο ή όχι....εγώ υποτίθεται δεν έχω ιδεά ομως! δεν μπορώ να του πω οτι είμαι σε ένα site και ενημερώνομαι καθημερινα!! :shock::shock::cool::cool: θα με δαγκωσει! :evil::):D

Όχι, να του πεις ότι δεν τον έβρισκες στο κινητό (που όφειλε να έχει ανοιχτό και να επικοινωνήσει μαζί σου) και κατέφυγες σε συμβουλές φίλου γυναικολόγου. Δεν κατάλαβα? Ας ήταν σωστός αυτός, να μην γύρευες εσυ αλλού βοήθεια

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

μα αυτό σκέφτομαι! :roll: έπρεπε να το έχει ανοικτο!και στο κάτω κάτω αν παίρνεις και είναι κλειστό,τώρα πια έρχεται και μηνυμα για τις κλήσεις!να την έβλεπε και να ξανάπαιρνε!γαμώτο δηλαδή,κάνουν την πατατιά,θα την ακούμε εμείς και από πάνω!και να πω ότι είμαι και καμία εγκυος που τον ένοχλεί κάθε τρεις και λίγο???είμαι άψογη!ούτε τον πρίζω,ούτε είμαι υστερικιά λόγω άγνοιας ,πάντα με το χαμόγελο και την αισιοδοξία.Δικαιούμαι και εγώ να αγχωθώ μερικές φορές! :evil:

Διαφημίσεις

συσπασεις μπορεις να χεις απο πολυ νωρις στην εγκυμοσυνη, συνηθως εμφανιζονται κατα τον 5ο μηνα..συσπασεις δεν σημαινει και παντα τοκετος αλλα εφοσον υπαρχουν πρεπει ο γιατρος και η εγκυος να λαμβανει τα μετρα της..

Καλημερα!πάνω στην ώρα!τώρα σας έγραφα!λοιπόοον πήγαμε χτες για την β-επιπέδου. Του εξήγησα καταρχας για ιτις συσπασεις και μου ειπε να πάρω μαγνησιο χάπια τη μερα και βλέπουμε αν με πιάσει η χαμηλή δοση.επίσης έχω πάρει 5μιση κιλά,και είναι πολύ καλά για την εβδομαδα μου.

Η μπέμπα χαίρει άαακρας υγείας :):) ειναι πολύ κινητική,οργανικά είναι άψογη και ζυγίζει 530 γραμμάρια το καμάρι μου :) όλα καλά παιδιά,μου έφυγε ένα άγχος! :cool::D

ααα και κάτι άλλο...βγάζω υγρό κατακίτρινο τις τελευταίες 5 μερες απτο αριστερό στήθος μόνο...αν συνεχιστεί για πολύ μου είπε θα κανουμε μία αναλυση στο μικροβιολογικο.ΣΥνήθως είναι πρωτόγαλα...έχει συμβεί σε καμία από τόσο νωρίς?

Χαίρομαι, όπως και όλες μας που είναι όλα καλά!

Όσον αφορά το κιτρινωπό υγρό από το στήθος, σίγουρα είναι πρωτόγαλα.

Αν το υγρό από το στήθος σου συνοδεύεται με πυρετό, με αίσθημα καύσου στην περιοχή ή και γενικη κακουχία, τότε θα πρέπει να ανησυχήσεις και να κάνεις καλλιέργεια. Γενικά όμως σε μερικές γυναίκες παρατηρείται η έκκριση του, πιο νωρίς απο κάποιες άλλες. Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά!

Δεν χρειάζεται κάθε 3 και λίγο να πηγαίνεις για εξετάσεις, γιατί η εγκυμοσύνη είναι μια απόλυτα φυσιολογική κατάσταση και το σώμα μας το γνωρίζει καλύτερα.

Χαίρομαι, όπως και όλες μας που είναι όλα καλά!

Όσον αφορά το κιτρινωπό υγρό από το στήθος, σίγουρα είναι πρωτόγαλα.

Αν το υγρό από το στήθος σου συνοδεύεται με πυρετό, με αίσθημα καύσου στην περιοχή ή και γενικη κακουχία, τότε θα πρέπει να ανησυχήσεις και να κάνεις καλλιέργεια. Γενικά όμως σε μερικές γυναίκες παρατηρείται η έκκριση του, πιο νωρίς απο κάποιες άλλες. Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά!

Δεν χρειάζεται κάθε 3 και λίγο να πηγαίνεις για εξετάσεις, γιατί η εγκυμοσύνη είναι μια απόλυτα φυσιολογική κατάσταση και το σώμα μας το γνωρίζει καλύτερα.