Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αρνηση στα φαρμακα

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους και περαστικα στις μανουλες μα παιδακια που ταλανιζονται απο τις ιωσεις...Περασαμε 4 μερες μαρτυρικες με 40,2 να φτανει ο πυρετος και μετα απο οδηγιες του παιδιατρου για ντεπον πονσταν κτλ αρχισαμε να δοκιμασουμε να δωσουμε στο παιδι τα φαρμακα του...ΑΔΥΝΑΤΟ!!Ουτε με κουταλι,ουτε με συριγγα ουτε με μπουκιτσες κρεμα!!Εκανε σπασμο το στομαχακι και αμεσως εμετο και τα εβγαζε... Μπορειτε να φανταστειτε το αδιεξοδο της "φουκαριαρας μανας"του γιου μου!!Στο υποθετο που δοκιμασαμε σαν εσχατη λυση,το παιδακι σπαραζε τοσο πολυ( 8 μιση μηνων ειναι το αγορακι μου) και μετα απο τοση ταλαιπωρια δεν του κατεβαζε και τον πυρετο!!Σημερα μετα απο 5 μερες εχουμε 37 οποτε ηρεμησαμε λιγακι...Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση???Σταγονες μου ειπε η παιδιατρος δεν υπαρχουν στο εμποριο.Στην ιταλια βρηκα καιημασταν ετοιμοι μεσα στην απελπισια να παει ο αντρας μου να τις φερει και να ερθει με τη βραδυνη πτηση αυθημερον....Εχετε να μου προτεινετε κατι βρε κοριτσια?????αν χρειαστει να παρει ατιβιωτικα τι θα κανω???

Διαφημίσεις

Περαστικά σας! Αντιμετωπίζω και εγώ αυτό το πρόβλημα, αλλα ευτυχώς για μας, μας πιάνουν τα υπόθετα! Πολύ λίγες φορές καταφέραμε να πιούμε το φάρμακο μας και αυτό με χίλια βάσανα. Πρέπει να ναι τελείως ήρεμο το παιδί και η δόση μικρή.

Καλό κουράγιο!

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

περαστικα,κι εμενα στην ηλικι του γιου σου,η κορη δεν δεχοταν φαρμακο και το βαζαμε στο νερο η στο γαλα.τωρα που μεγαλωσε ειναι πιο συνεργασιμη,οποτε υπομονη

κοριτσια ευχαριστω πολυ ...δυστυχως ο μπεμπης μου αρνειται ΚΑΙ το μπιμπερο .δεν το ηθελε απο 2 μηνων..Σημερα ο κσημμενακος ειναι καλυτερα.,Στο μελλον να δουμε τι θα κανω.για ομοιοπαθητικα μου προτειναν αλλα ειμαι λιγο αρνητικη[/url]

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω πολυ ...δυστυχως ο μπεμπης μου αρνειται ΚΑΙ το μπιμπερο .δεν το ηθελε απο 2 μηνων..Σημερα ο κσημμενακος ειναι καλυτερα.,Στο μελλον να δουμε τι θα κανω.για ομοιοπαθητικα μου προτειναν αλλα ειμαι λιγο αρνητικη[/url]
καλα και πωες πινει γαλα απο 2 μηνων? :roll:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...