Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΑΠΛΩΣΤΡΑ

geosoc

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσια!Μπορειτε να μου πειτε πού μπορώ να βρώ τετοιο καλαθι για μπομπονιερας σε σχημα απλωστρας;Ρώτηασα στο site αυτό αλλά έχει εξαντληθεί!Θέλω να κρεμάσω εκεί τις μπομπονιέρες που θα κάνω!

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/koytia-kalathia-mpomponierwn/639-aplwstra-kai-30-mantalakia-kwd.k101.html

Διαφημίσεις

Δεν έχω δει κάτι, το μόνο που μου 'ρθε τώρα, είναι να χρησιμοποιήσεις αν έχεις ή αν μπορείς να βρεις την ξύλινη βάση καλαθούνας για το σκοπό που θες... Για να κρεμάσεις τις μπομπο θα τυλίξεις συρματάκι πολύχρωμο ή σκέτο.

Ελπίζω να βοήθησα. Εσύ έχεις βρει κάτι?

aPiIp2.png AMd6p2.png

καλησπέρα κοριτσια!Μπορειτε να μου πειτε πού μπορώ να βρώ τετοιο καλαθι για μπομπονιερας σε σχημα απλωστρας;Ρώτηασα στο site αυτό αλλά έχει εξαντληθεί!Θέλω να κρεμάσω εκεί τις μπομπονιέρες που θα κάνω!

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/koytia-kalathia-mpomponierwn/639-aplwstra-kai-30-mantalakia-kwd.k101.html

Αν πασ σε ενα μαραγκο θα σου το φτιαξη και δε θα ειναι ακριβο

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Οχι το εχω δει στον Πειραιά αλλά νομίζω οτι το βρηκα κάπου στα 45 ευρώ γιατι το ηθελα για ενα πάρτυ μιας φιλης να κρεμάσει τα δωράκια πάνω.Να κοιτάξω και να σου ξαναπώ;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Ναι.Αν μπορείς να ρωτούσες θα μου έκανες μεγάλη χάρη.Τοσο εκανε και στο e-shop gamou που το ειχα δει και δεν το είχε.Ευχαριστω πολύ όλες κορίτσια

Το απόγευμα είχα κατέβει στον Πειραιά κοντά στην Αγ. Τριάδα και στο δρόμο που είναι μάλλον από πίσω ή πιο πίσω (δεν θυμάμαι) το είδα γεμάτο με μπομπο και μπήκα μέσα. Ήταν πολύ ωραίο με τις μπομπο. Μου είπε ότι ήταν παραγγελία και δεν είχε άλλο :( . (Χρήματα δεν ρώτησα). Είναι δυνατόν να μην υπάρχει πουθενά; Που έχεις ψάξει; Εγώ μένω Νίκαια. Θέλεις να κοιτάξω σε καναδυό που είναι κοντά μου και σ' αυτό που έκανε τις μπομπο η κουνιάδα μου;

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Geosoc τζίφος η δουλειά. Το πρωί είχα πάει για ψώνια στον Κορυδαλλό και ρώτησα σε 2 αλλά τίποτα. Μετά πήγα και σε αυτό στη Νεάπολη που είχε κάνει η κουνιάδα μου τη βάπτιση της ανιψούλας μας και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πια. Ίσως αν ψάξεις και βρεις κανένα που να το έχουν ήδη μέσα σε μαγαζί.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...