Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κατ' αρχάς σε ποιον μήνα είσαι?  Γιατί αν είσαι στην αρχή θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική με τα φάρμακα.  Κι εγώ χρειάστηκε να πάρω την ίδια αντιβίωση για δόντια και ευτυχώς δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.  Σε κάθε περίπτωση όμως ενημέρωσε και πάρε την άδεια του γυναικολόγου σου οπωσδήποτε.

γεια σου emily74 ειμαι 7,5 μηνων , μου εδωσε amoxil του 1 γραμαριου , πρωι βραδυ . τον γυναικολογο μου τον ενημερωσα και μου ειπε να την παρω αφοβα.

Εχω πάρει κι εγώ amoxil στην εγκυμοσύνη μου και μάλιστα σε μικρό μήνα στον 3ο. Θεωρείται απο τα φάρμακα που επιτρέπονται σε μια έγκυο. Εσύ είσαι και σε προχωρημένο μήνα, δε χρειάζεται να ανησυχείς!

Δεν θέλω να σε θορυβήσω αλλα και γώ πήρα στον 7ο για δόντια και γω και με σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου αλλα για ανεξήγητο λόγο γέννησα πρόωρα στην 33η βδομάδα... Δεν βρέθηκε αιτία για τον πρόωρο τοκετό αλλα με έχει απασχολήσει το γεγονός πως ήταν σε κοντινή χρονική διάρκεια απο τότε που πήρα το αμοξίλ...

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

Διαφημίσεις

Amoxil πήρα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στον 5ο μήνα λόγω δοντιού και γέννησα στις 39 εβδομάδες χωρίς πρόβλημα και σ΄αυτή την εγκυμοσύνη το πήρα στον 3ο μήνα λόγω φαρυγγίτιδας και ουρολοίμωξης συγχρόνως. Απλά μου δημιούργησε τώρα μύκητες γιατί το amoxil του ενός γραμμαρίου είναι λίγο βαρύ...! Το δίνουν άφοβα στην εγκυμοσύνη όμως.

Καλημέρα μανούλες.

Μια συμβουλή θέλω να δώσω σχετικά με το amoxil, άσχετα με την εγκυμοσύνη: καλό θα είναι να τρώτε πολλά γιαούρτια για την αποφυγή των μύκητων. Το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών!!!!!!!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Διαφημίσεις

Pelagia έγραψε: το ξερω αυτο με τουε μυκητες ολες οι αντιβιωσεις κανουν . απλα εγω το γιαουρτι δεν μπορω να το φαω.

Αντί για γιαούρτι θα μπορούσες να πάρεις απο το φαρμακείο, ( αφού ρωτήσεις και το γιατρό σου βέβαια), κάτι βιταμίνες που λέγονται ultra levure ή κάπως έτσι!

Aυτά τα χάπια τα δίνουν μαζί με την αντιβίωση αλλά για την προστασία του εντέρου (δλδ για να μη σε πιάσει διάρροια απ τη δυνατή αντιβιωση). Για τους μύκητες πρέπει να παρεις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, καλύτερα ρώτησε τον γυναικολόγο σου.

Πελαγίτσα πρόσεξε και πάρτο σοβαρά το θέμα, κρίμα είναι να τρέχεις μετά να θεραπεύσεις μύκητες επειδη δε σου αρέσει το γιαούρτι. Κάνε μια προσπάθεια, τώρα έχεις ένα λόγο παραπάνω! :wink:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Πελαγία σου εύχομαι με έναν πόνο να γεννήσεις το παιδάκι σου και να είναι γερό και ευτυχισμένο.  Και με φειδώ τα φάρμακα.  Εμένα πάντως ο γυναικολόγος μου δεν με άφηνε ούτε σταγόνες στη μύτη να βάλω που είχα μπούκωμα και την έβγαζα με Vix.

Διαφημίσεις

Zouzounel, έχω την εντύπωση ότι εκτός από την προστασία του εντέρου, πολλοί γιατροί το συστήνουν και για την πρόληψη από τους μύκητες. :?:

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να περιέχει και αυτό Β12, όμως δεν είμαι απολύτως σίγουρη!

Πάντως καλά έκανες και το επισήμανες. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!! :lol:

αχ κοριτσια για ποσες μερες να την παρω ... φοβαμαι για το μωρακι μην του κανω κακο...

Για πόσες μέρες σου είπε ο γιατρός σου; Μη φοβάσαι, η Amoxil είναι συμβατή με την εγκυμοσύνη...εγώ την πήρα μια βδομάδα, αμέσως μετά τη λήψη τροφοβλάστη που έκανα στις 12 εβδομάδες.

fUvDp2.png

• 3 years later...

καλησπερα,ειμαι 8 εβδομαδων και λογω του ατιμου τραπεζιτη (δοντι ) πρεπει να παρω amoxil ωστε να γινει εξαγωγη.

ο γιατρος μου το επιτρεπει,εγω ομωσ φοβαμαι και ανησυχω...8 εβδομαδεσ ειναι λιγο ....

Επειδη εκανα περιδεση τραχηλου στις 15-5, παιρνω προληπτικα καθε μηνα και για 10 μερες καθε μηνα, 3 amoxil 1gr την ημερα! εφοσον εχεις θεμα (και ειδικα με τα δοντια, που αν δεν φτιαχτουν μπορει να προκαλεσει προβλημα) και σου δινει το οκ ο γιατρος παρτο και δεν επηρεαζει καθολου το μωρακι σου...

Καλησπέρα! Καταρχήν, με το καλό! Μην αγχώνεσαι! Η συγκεκριμένη αντιβίωση δεν είναι επικίνδυνη στην εγκυμοσύνη. Έχω πάρει κι εγώ πολύ καιρό όπως και πολλές κοπέλες! Μια συμβουλή μόνο για να μην παιδεύεσαι με μυκητιάσεις μετά. Κατά τη διάρκεια της αντιβίωσης ζήτησε απο το γιατρό να σου γράψει και μια κολπική κρέμα που θα χρησιμοποιείς όσο παίρνεις αμοξίλ.

uNfhp2.png

4XvSp3.png