Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειδε κανεις τη nat-left????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΦΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Έλα nat-left από τώρα τρέχεις??

Δεν γέννησε ακόμη αλλά αν γεννήσει δεν τη βλέπω στο forum ούτε τα μεσάνυχτα, από το τρέξιμο που την περιμένει βεβαίως βεβαίως!!!! :lol::lol:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

αμαν!!! τα ιδια εκανε και η alcyon... ενα λαπτοπι ρε παιδια στις αιθουσες τοκετου!!!
:D:lol::lol::lol::lol: σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφέρον σας!!! Απλά έτρεχα σήμερα και δεν προλάβαινα! Να είναι καλά η Λένανεκ που με πήρε τηλέφωνο αλλιώς θα έμπαινα αύριο το πρωί!!! Χθες έκανα nst & υπέρηχο γιατί είχα πονάκια αλλά ακόμη δεν γεννάω :cry: τα μωράκια μου είναι 2200 το καθένα και θα περιμένουμε άλλες 2 εβδομάδες - αν δεν έχουν διαφορετική γνώμη τα μωρά- για να τα βγάλουμε!!! :D Ευχαριστώ και πάλι

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κούκλα μου!!! κοντεύω όμως. Σε 2 εβδομάδες κλείνω τον 8ο και ουσιαστικά μετά τις 24 και πριν την 1η Μάρτη θα έχω γεννήσει!!! :D Ευχαριστώ πάντως

Mε το καλο nan-left να πανε ολα καλα. Τι ωραια τα μωρακια σου θα ειναι ψαρακια :P:P:D:D. θα ειναι πολυ καλα παιδια και ευαισθητα.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Διαφημίσεις

Να που χάθηκα τελικά γιατί με έβαλαν από τη Τρίτη το μεσημέρι στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Βγήκα χθες το απόγευμα, όλα καλά ευτυχώς, πρώτα ο Θεός γεννάω 27/2 αν το βάρος των μωρών μας το επιτρέπει. Σας ευχαριστώ :D

Διαφημίσεις

xixi πλάκα έχει !!! την προηγούμενη πριν μπω θα σας γράψω αν μπω προγραμματισμένα διαφορετικά θα πω σε κάποια που έχει το κινητό μου να σας ενημερώσει ότι γέννησα!

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...