Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΕΦΑΛΑΚΙ - ΑΠΟΡΙΑ!

Recommended Posts

Κορίτσια, καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Ψιλοχάθηκα αλλά μας έχει τρελλάνει ο μικρός! Εσείς τί κάνετε; Τί κάνουν τα μικρούλια σας;

Θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Ο γιόκας μου είναι τώρα 3,5 μηνών, αλλά είχε γεννηθεί 36η εβδομάδα (όχι συμπληρωμένη). Είναι γενικά πολύ ζωηρό και έξυπνο μωράκι, όλο γελάει, κάνει νάζια και επικοινωνεί διαρκώς με αγκού, γκι, γκο κ.λ.π.!!! Με προβληματίζει όμως το εξής : Ενώ όταν τον έχω στην αγκαλιά μου όρθιο στηρίζει το κεφαλάκι του και το γυρίζει γύρω γύρω για να δει, είναι μερικές φορές που το ρίχνει λίγο προς τα μπροστά, σαν να πάει να κουτουλήσει, αν μπορείτε να με καταλάβετε. Είναι φυσιολογικό αυτό; Σε αυτή την ηλικία δεν θα έπρεπε να το στηρίζει ακόμη καλύτερα; Δεν μπορώ να πω ότι δεν το στηρίζει - ίσα ίσα που το στήριζε από τις πρώτες μέρες - αλλά γιατί καμιά φορά του φεύγει λίγο μπροστά; Μήπως για ακοοοοοόμη μία φορά ανησυχώ χωρίς λόγο; :oops:

Διαφημίσεις

Καλέ μην αγχώνεσαι! εμένα ακόμα και τώρα του φεύγει ενίοτε. Τι περιμένεις 3 1/2 είναι το παιδάκι σου. Σιγά σιγά, αφου το γυρίζει κιολας το χρυσό μου τι ανησυχείς.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, να σου ζήσει κι εσένα το κουκλί σου! Απλά επειδή γέννησα νωρίτερα από το αναμενόμενο, ακούω και διαβάζω διάφορα και αγχώνομαι. Βλακωδώς βέβαια, αλλά το κάνω... Κι ο μπεμπούλης μου είναι τόσο καλός! Όλο να με βλέπει χαρούμενη θέλει! Του λέω "σκάσε ένα χαμογελάκι στη μαμά!!!" και ξεκαρδίζεται ή "τί μυστικό θες να πεις στη μαμάκα;" και κάνει "αγκοοοουυυυυυ" με μία λατρεία.... Θα σκάσω από αγάπη μου φαίνεται.... :D

Θα συμφωνησω με την προλαλλησασα.

Ειναι πολυ μικρουλι ακομη και ειναι λογικο καποιες φορες να χανει το κεντρο στηριξης.Σιγα σιγα θα το επιτυχει!

Να σου ζησει!

FWusp3.png

καλε υπομονή , είναι μικρούλι ακόμη όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες!!!

και η δικιά μου ακόμη πηγαίνει όπως εκείνα τα σκυλάκια που είχαν κάποτε στα αυτοκίνητα που κουνούσαν το κεφαλάκι τους :lol:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκια, μη με μαλώνετε... :oops: Αφού με μάθατε πια ότι αγχώνομαι με το καθετί... :oops: Πάντως, τα μωράκια δεν είναι ό,τι πιο γλυκό και αγνό; Μόνο που τον κοιτάω συγκινούμαι... Τί ψυχούλες που είναι μωρέ... Πάλι θα τα μπήξω... :cool: