Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βαπτιση πρ.Ηλίας χαιδαρι

mpempa

Recommended Posts

κοριτσια βοηθεια!!! σκεφτομαι να κανω τα βαφτισια της κορης μου στο προφητη ηλια στο χαιδαρι και μετα αν γνωριζεται τη περιοχη στο λοφο που ειναι η εκκλησια εχει μαι πανεμορφη καφετερια και σκεφτομαι να κανω εκει κατι σαν τραπεζι, τουρτα και αναψυκτικο. το έχει κανει καμια κατι παρομοιο? αν εχετε και καμια άλλη προταση για άλλη εκκλησια και χωρο είμαι ανοικτη σε προτασεις ευχαριστω

bunbunard20081111_0_My+princes+is.png

Διαφημίσεις

Εχω δει να πραγματοποιειται βαπτιση στον προφητη Ηλια και ηταν πολυ ομορφη.

Ειχαν δεσει μπαλονια με ηλιο στα καγκελα που εχουν οι λιγοστες σκαλιτσες,στον προαυλιο χωρο ειχαν βαλει μεγαλα φαναρακια με κερια και τα ειχαν αναψει για ομορφια...πολυ ομορφα ολα.

Τωρα σε οτι αφορα μια τυπου δεξιωση στο καφεστιατοριο που υπαρχει εκει,νομιζω οτι γινεται.

Ειδικα αν ειναι και Ανοιξη που αλλαζει η ωρα και αργει λιγο να νυχτωσει,ειναι καταπληκτικα εκει πανω με τοση θεα..

Ρωτησε ομως το συγκεκριμενο καταστημα,μην σου κοστισει ο κουκος αιδονι,διοτι εκμεταλλευονται και λιγο την κατασταση.

Στην διαθεση σου. :wink:

FWusp3.png

το μαγαζει εκει (ετσι οπως γηνει τα τελευταια χρονια δνε μου αρεσει καθολου

η εκκλησια ειναι ονειρικη ομως....

ενας γνωστος ειχε κανει βαφτηση σε μια εκκλησια στην Νικαια (κοντα σε ενα γηπεδο ....παλης νομιζω εχει και ενα θεατρο εκει κοντα και ειναι πισω απο ενα γηπεδο ...-σας φωτησα χαχαχαχ δεν θυμαμαι ...)

τεσπα παρομοιο σκηνικο

μεσα στο δασος η εκκλησια και μετα στην καφετερια (που ειναι διπλα) για καφε και μιλκ σεικ ...ηταν πολυ ωραια.....

αν καμια κοπελα απο εκει ξερει για ποια λεω ας δωσει τα φωτα της!!!!

Διαφημίσεις

θα παω το σαββατο να δω τι τιμες παιζουν γιατι δεν μπορω να δώσω και πολλα. μου έχουν πει και για το προφητη ηλια στη καστελα οτι γινεται κατι τετοιο στο καφε που έχει και εκει... θα δουμε. αν ξερει καμια άλλη κοπελα περισσοτερες πληροφοριες περιμενουμε

Πραγματικά πολύ όμορφα είναι εκεί πάνω αλλά εγώ θα σου πω και τα ''μειον'' μιας και ήμουν της περιοχής αλλά και έχω παρευρεθεί σε βάφτιση και σε γάμο εκεί, για να τα έχεις υπ'οψιν(κατά την δική μου άποψη μείον)

- Οι νονοί θα πληρώσουν αρκετά στην εκκλησία..

- Η βάφτιση αν έχει προγραμματιστεί να γίνει έξω θα είναι super αλλά αν τυχόν χαλάσει ο καιρός και γίνει μέσα η εκκλησία είναι πάρα πολύ μικρή οπότε το μυστήριο θα το δουν λίγοι καλεσμένοι..

-ο κόσμος που πάει στην καφετέρια ουσ/κα περνάει μέσα από το προαύλιο της εκκλησίας και κατά συνέπεια μέσα από την βάπτιση

-το σαββατοκυριακο ειναι πολύ δύσκολο το παρκάρισμα και το ''τακούνι'' με την ανηφόρα δεν είναι κ ο καλύτερος συνδιασμός :lol:

Αυτά..τώρα αν δεν σου κλείνουν την καφετέρια(παρεπιπτόντως δεν είναι και φτηνή στις τιμές γενικά, δεν ξέρω όμως για αυτό που θες εσύ) ο χώρος έξω είναι ιδανικός για cattering :wink:

Ο ΑΓ. Γεώργιος που λέει Βιργινία όντως είναι πολύ καλή επιλογή..

DoUwp3.png

Mpempa καλημέρα,

Στη συγκεκριμένη εκκλησία είχα κάνει τη βάφτιση της κόρης μου το 2002. Όλα είχαν κανονιστεί για να γίνει η βάφτιση έξω, 1 Σεπτεμβρίου, με catering (γιατί οι τιμές στην διπλανή καφετέρια ήταν απαγορευτικές και για να σου πω και την αλήθεια με τέτοια θέα ήθελα να την δουν όλοι και να είμαστε χαλαρά. Σαν εκκλησία λοιπόν ψηφίζω 1000. Όμως..., τη συγκεκριμένη ημέρα είχε πιάσει μία απίστευτη βροχή, που με έκανε να ψάχνω να βρω στεγασμένο χώρο μισή ώρα πριν τη βάπτιση. Όλα τα παιδιά του catering ήταν βρεγμένα σαν παπιά και οι καλεσμένοι (που ήρθαν όλοι) χώρεσαν όλοι μέσα στη μικρή εκκλησούλα. Μας αποζημίωσε ο καιρός στο τέλος της βάφτισης που είχε μία μαγευτική βραδιά. Συμπέρασμα : Αν το ρισκάρεις να κάνεις κάτι πολύ όμορφο έξω από την εκκλησία (πράγμα που κάνουν βέβαια και πολλοί άλλοι) θα αποζημιωθείς από τα καλά σχόλια όλων για τη θέα και το στυλ της βάπτισης. Διαφορετικά μπορείς να κάνεις τη βάπτιση εκεί και να πας για φαγητό κάπου κοντά. Παράδειγμα στο Χαϊδάρι, στη Στρατηγού Καραϊσκάκη έχει αρκετές επιλογές. Εκεί είχα κάνει το τραπέζι για τη βάπτιση του γιου μου. Αν θέλεις κάτι τέτοιο πες μου να σε ενημερώσω.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Για εκκλησια στο Χαιδαρι, προτεινω και τον ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ

που ειναι απεναντι απο τα ΚΕΒΟΠ ,

σε στυλ εξωκλησι....

που ειναι ακριβως? ξερω μονο απο τη μερια που ναι το Παλατακι..

Διαφημίσεις

Γενικά δεν ξέρω από Χαϊδάρι, ο άντρας μου όμως είχε πάει σε μια βάφτιση στον Προφήτη Ηλία κι είχε ενθουσιαστεί. Επίσης, στο Χαϊδάρι, στο άλσος απέναντι από το Δαφνί, μέσα στο πράσινο, βρίσκεται το αγαπημένο μου εστιατόριο, η Γιορτή. Ο χώρος είναι εκπληκτικός, από τιμές όμως δεν ξέρω τι παίζει :? Για να φας, θέλεις περίπου ? 20 - 25, για εκδηλώσεις δεν ξέρω. Πάντως, έχει και catering. Δεν χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις, ανάλογα με την ώρα και την ημέρα ίσως να χαμηλώνουν οι τιμές.

Για εκκλησια στο Χαιδαρι, προτεινω και τον ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ

που ειναι απεναντι απο τα ΚΕΒΟΠ ,

σε στυλ εξωκλησι....

Κι εγω :D. Επισης οσον αφορα το Χαιδαρι θα βρεις πολλους χωρους. Μπορει να μην ειναι διπλα αλλα εχει ποικιλια αρα καλες τιμες σε αντιθεση με τον Προφητη Ηλια που ειναι ενας και λογικα θα τσιμπαει

Επισης ειχα παει σε μια βαπτιση ετσι οπως ανεβαινουμε την Εθνικη προς Κορινθο λιγο μετα το Χαιδαρι (3-4 φαναρια νομιζω δεξια). Εχει ενα εκκλησακι μεσα στο πρασινο υπεροχο. Η κοπελα δεν ειχε κανει κατι αλλα ολο και κατι θα υπαρχει (τετοια εκκλησια θα την εχουν παρει χαμπαρι πολλοι). Απλα βαλε μπαλονια στην διαδρομη γιατι θα χαθουν οι μισοι στην πορεια :lol::oops:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ο ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι λίγο μετά το παλατάκι, ο δρόμος είναι αυτός που καταλήγει στο Αττικό νοσοκομείο.

Η εκκλησία που λέει η elenik μάλλον είναι ο Αγ. Χριστόφορος σο Δαφνί. Πραγματικά πανέμορφο εκκλησάκι!

DoUwp3.png

για την γιορτη στο δαφνι ειχα ρωτησει για το γαμο θελουν 45 ευρω. που αλλου μπρω να κανω ετσι απλα ενα κοκτειλ. να προσφερω μονο τουρτα σαμπανια και αναψυκτικο?

Διαφημίσεις

το μαγαζει εκει (ετσι οπως γηνει τα τελευταια χρονια δνε μου αρεσει καθολου

η εκκλησια ειναι ονειρικη ομως....

ενας γνωστος ειχε κανει βαφτηση σε μια εκκλησια στην Νικαια (κοντα σε ενα γηπεδο ....παλης νομιζω εχει και ενα θεατρο εκει κοντα και ειναι πισω απο ενα γηπεδο ...-σας φωτησα χαχαχαχ δεν θυμαμαι ...)

τεσπα παρομοιο σκηνικο

μεσα στο δασος η εκκλησια και μετα στην καφετερια (που ειναι διπλα) για καφε και μιλκ σεικ ...ηταν πολυ ωραια.....

αν καμια κοπελα απο εκει ξερει για ποια λεω ας δωσει τα φωτα της!!!!

Μιπωσ λεσ τον ΑΓΙΟ-ΦΙΛΛΙΠΑ;;

οντοσ ειναι πολυ ωραια εκει

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

ναι 45 ευρω μου ειχαν ζητησει. και φαντασου οτι ειχα ρωτησει για δευτερα!!! το σαββατο δε θελω να μαθω ποσο! αν και ως φαγητο και μαγαζι οντως ςιναι παρα πολυ ωραιο ειδικα το καλοκαιρι. δε μπορω να βρω που μπορω να προσφερω τουρτα και σαμπανια/ αναψυκτικο. λεω να κοιταξω και στο πανθεων στην Αγ. Βαρβαρα ξερει κανεις?

να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα... στον προφητη ηλια επιτρεπεται το catering εξω απο την εκκλησια;;; γιατι μ ενδιαφερει μια τετοια προοπτικη

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

δε ξερω αν επιτρεπεται. ο χωρος ανηκει στο δημο. την επομενη εβδομαδα θα παω να ρωτησω. αν μπορει καποια κοπελα να μας βοηθησει σε ποιες εκκλησιες επιτρεπεται to catering

σιγουρα θα μας βοηθησει γιατι θα κερδισουμε αρκετα απο το υψηλο κοστος των δεξιωσεων οποτε οποια κοπελα ξερει ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ναι είναι πολύ ωραία εκει πάνω η εκκλησία δεν λέγεται μόνο Προφήτης Ηλίας αλλά και Αγία Μάύρα (οπως μπαίνεις δεξιά είναι Αγία Μαύρα και αριστερά Προφήτης Ηλίας) Το ξέρω γιατί 3 Μαη που γιορτάζει η Αγία Μαύρα ανεβαίνουμε και κάνουμε περιφορά την εικόνα.. Είναι πολύ ωραία για βαφτιση εκεί. :)

line_m123_beg_40_time_1223524800_text_d4ef20ecf9f1dceae920ece1f220e5dfede1e9.gif

• 1 month later...
Ναι είναι πολύ ωραία εκει πάνω η εκκλησία δεν λέγεται μόνο Προφήτης Ηλίας αλλά και Αγία Μάύρα (οπως μπαίνεις δεξιά είναι Αγία Μαύρα και αριστερά Προφήτης Ηλίας) Το ξέρω γιατί 3 Μαη που γιορτάζει η Αγία Μαύρα ανεβαίνουμε και κάνουμε περιφορά την εικόνα.. Είναι πολύ ωραία για βαφτιση εκεί. :)
line_m123_beg_40_time_1223524800_text_d4ef20ecf9f1dceae920ece1f220e5dfede1e9.gif