Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Augmentin

Recommended Posts

Tην αντιβιωση augmentin 625 την εχει παρει καμια κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης;; μου την εδωσε ο γιατρος γιατι βρεθηκε ενα μικροβιο στην κολπικη καλλιεργεια..μου ειπε να την παιρνω 3 φορες την ημερα...πολλες δεν ειναι 3 φορες;;

ανησυχω για το μωρο....

GOhSp3.png

85cfp3.png

Διαφημίσεις

Tην αντιβιωση augmentin 625 την εχει παρει καμια κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης;; μου την εδωσε ο γιατρος γιατι βρεθηκε ενα μικροβιο στην κολπικη καλλιεργεια..μου ειπε να την παιρνω 3 φορες την ημερα...πολλες δεν ειναι 3 φορες;;

ανησυχω για το μωρο....

Giota μου,

τον κύριο λόγο τον έχει πάντα ο γιατρός που σε παρακολουθεί γιατί μόνο αυτός ξέρει το ιστορικό σου και μπορεί να ζυγίσει τους κινδύνους και τα οφέλη από τη λήψη ενός φαρμάκου.

Παρ' όλα αυτά μπορείς αν θέλεις να τηλεφωνήσεις στην εταιρία που το παρασκευάζει (GlaxoSmithKline) και να ζητήσεις τον υπεύθυνο φαρμακοεπαγρύπνησης (ασχολείται δηλαδή με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων) ή τον ιατρό που είναι υπεύθυνος για το Augmentin, ρωτώντας για τη χρήση του φαρμάκου κατά την εγκυμοσύνη. Το τηλέφωνο επικοινωνίας θα το βρεις πάνω στο κουτί του φαρμάκου.

Περαστικά σου και καλό σαββατοκύριακο!

UmGGp3.png

Εγώ την πήρα και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, στον έβδομο μήνα, γιατί είχα κολπίτιδα. Την πήρα για 8 μέρες 3 φορές τη μέρα. Ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα..Όλα καλά με το μωρό, και μου πέρασε και η κολπίτιδα!

Κι εγώ το πήρα και μάλιστα ΚΑΙ στην εγκυμοσύνη ΚΑΙ στο θηλασμό (τέσσερις φορές στη ζωή μου έχω πάρει αντιβίωση, τις τρεις στην εγκυμοσύνη και στους θηλασμούς). Και ο παιδίατρος και ο γυναικολόγος μου είπαν ότι υπάρχει συμβατότητα.

Διαφημίσεις

Ω ναι και εγώ την είχα πάρει στην 24η εβδομάδα.

Τότε μάλιστα επειδή έπαιρνα και prepar και trofocard και βιταμίνες και ασβέστιο και σίδηρο τα είχα μετρήσει ...17 χάπια τη μέρα!!!!!!! :shock::shock::shock::shock:

Κι εγώ τη πήρα στο 2ο και 4ο μήνα για ουρολοιμωξη...δε ξέρεις τι ψαξιμο έκανα για να βεβαιωθώ οτι δεν βλάπτει. Ο γιατρός όμως ξερει καλυτερα..και καλυτερα αντιβίωση παρά να πάθεις εσυ και το μωρό κατι αλλο πιο σοβαρο! Μην ανησυχείς θα περάσει!

cIWNp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...