Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Kορίτσια σώστε με!

salted_sugar

Recommended Posts

Κοριτσια βοηθεια, μου εκλεψαν το πορτοφολι με τις καρτες όλες μέσα και τα μετρητα μου, και αυριο πεταω πρωι πρωι για Ελλαδα με την sky eeurope . Εχω λεφτά μονο για να φτασω στο αεροδρομιο και για τυροπιτα. Ευτυχως η ταυτοτητα και το διαβατηριο ειναι στο ξενοδοχειο. Πρεπει να εχω και υπερβαρο! Πειτε λύσεις.. Φεύγω 11.00 η ωρα.. Αχ θα με βρισει ο αντρας μου.. και θα εχει και δικιο. Ειπα να βαλω 4 παλτα πάνω μου και οταν μπω στο αεροπλανο, να εχω μια πλαστικη σακουλα στην τσαντα μου και να ξεκιναω να γδυνομαι. Αλλα δεν ξερω τι άλλο να κανω, για να ελαφρυνω την βαλιτσα.. Οσο για λεφτα αντε και να το πω στον αντρα μου η σε καμια φιλη μου να μου στειλει, 9 ανοιγουν οι τραπεζεσ και τα western union και 10.15 κλεινει το τσεκ ιν.. Δηλαδη δεν προλαβαινω να φτασω, δεδομενου οτι θελω 2 ωρες για να παω στο αεροδρομιο.. Βοηθεια κοριτσια!!

Διαφημίσεις

Nα πας για τσεκ ιν 2 ωρες πριν. Να εισαι απο τους πρωτους. Ετσι και υπερβαρο να εχεις δεν θα δωσουν σημασια.... Αν πας στο τελος επειδη σιγουρα υπαρχουν και αλλες βαλιτσες υπερβαρες θα σε βαλουν να πληρωσεις σιγουρα.

Εμεις τωρα απο εδω πως να σε βοηθησουμε!!!!!Εεεε μαλλον να κανεις αυτο που λεει η nantia ειναι και πιο χαλαροι μολις ανοιγουν μπορει αμα τους πεις μπλα κιολας να σε περασουν!!Τωρα για τα λεφτα!!Να κανεις νωρις checkin να εισαι ετοιμη και αν προλαβεις τραπεζες να βγαλεις αλλιως μπαινεις μεσα!!!Παντως ο σκοπος ειναι να φτασεις μεχρι το αεροδρομιο!!!

Τωρα που σκεφτομαι μην ανησυχεις θα στειλω το Jet μου και ουτε γατα ουτε ζημια!!!Ολα καλα θα πανε dont worry!!!Θα τα καταφερεις!

Τωρα που το σκεφτομαι μηπως αμα το λεγες στον λεβεντη του σπιτου θα σου φευγε το αγχος και θα σου δινε και καμια λυση!!Οταν ειναι ωρα αναγκης συνηθως δεν θυμομουν!!! :D:D

Κοριτσια δεν θα το πιστεψετε, μου δανεισε το ξενοδοχειο που εμενα 50 ευρω με την προυποθεση να τους τα βαλω την Δευτερα στον λογαριαμο τους. Δεν νομιζω οτι θα το εκαναν εδω στην Ελλαδα αυτο. Ολα καλα με το υπερβαρο, 36 ευρω πληρωσα.Ουφ, τελος καλα ολα καλα! Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Διαφημίσεις

πωπω ρε ανθρωπε τι επαθες!!! αγχωθηκα και μονο που το διαβαζα!!! καπως ετσι τη πατησα και γω πριν 5 χρονια, γυρνωντας απο λονδινο

με τη μονη διαφορα,πως εγω τα χα φαει ολα μου τα λεφτα!!!!

την τελευταια μερα, αφου πληρωσα και εφυγα απο το ξενοδοχειο, περα απο τα λεφτα για το ταξι να παω στο αεροδρομιο, δε μου χε μεινει σχεδον τιποτα!! 2-3 λιρες και αν!!! ηταν 10 το πρωι και το αεροπλανο εφευγε στις 11 το βραδυ... την εβγαλα στα μακντοναλντς με ενα μπεργκερ!!!

και ημουνα στο αεροδρομιο απο τις 4 το απογευμα!!!!! ειχα πηξει!!!! :roll:

Αμα δεν με ειχε βοηθησει το ξενοδοχειο φυστικακι, ειχα τις εξεις λύσεις ή να κανω το αρχαιοτερο επαγγελμα, ή να ζητιανέψω!! Ειλικρινα, δεν υπηρχε αλλη λυση!!

αυτο ειπα και εγω! Αλλα ειχα το Outfit, φοραγα 2 παλτο, 3 πουλοβερ.. σαν αστεγος ημουν! ενω για να κανω το αρχαιοτερο επαγγελμα, ο χριστιανος μονο για να με γδυσει θα βαριοτανε αφου φορουσα την μιση βαλιτσα πανω μου!

Διαφημίσεις