Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διαγνωστικο για Doppler

Recommended Posts

Χαιρετω σας!

Τελος του μηνα θα κανω το doppler... μιας και δεν βρισκω ραντεβου πριν τις 24/04 στο Ελενα( που μπορει να εχω γεννησει τοτε...), γνωριζει καμια σας κανενα καλο διαγνωστικο -ισως στον Πειραια- που να μην κοστιζει τα μαλλιοκεφαλα μου και να δινουν ισως και dvd (λεμε τωρα...)?

μερσι!

me and my men...

Διαφημίσεις

Χαιρετω σας!

Τελος του μηνα θα κανω το doppler... μιας και δεν βρισκω ραντεβου πριν τις 24/04 στο Ελενα( που μπορει να εχω γεννησει τοτε...), γνωριζει καμια σας κανενα καλο διαγνωστικο -ισως στον Πειραια- που να μην κοστιζει τα μαλλιοκεφαλα μου και να δινουν ισως και dvd (λεμε τωρα...)?

μερσι!

Μαργαρίτα θα σε έστελνα εγώ στο δικό μου αλλά είναι στο Μαρούσι. A ξέχνα το dvd γιατί δεν είναι σαν το β' επιπέδου, μετρούν κεφαλάκι, κοιλιά, μηρό και μετά κοιτούν γενικότερα την αιμάτωση του μωρού, τις αρτηρίες και τέτοια.

Εμείς το κάναμε στο ΕΜΒΡΥΟ στο Κολωνάκι, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, κράτησε κανα μισάωρο και μας εξηγούσε ευγενικά ότι ρωτούσαμε και χωρίς να μας ρωτήσουν καν μας δώσανε και φωτογραφίες και dvd και 3d...φυσικά όλα αυτά με το ανάλογο κόστος (160 ευρώ) αλλά οκ είπαμε μια φορά ας ξεφύγουμε μιας και τις άλλες εξετάσεις τις είχαμε κάνει πολύ οικονομικά.

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς το κάναμε στο ΕΜΒΡΥΟ στο Κολωνάκι, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, κράτησε κανα μισάωρο και μας εξηγούσε ευγενικά ότι ρωτούσαμε και χωρίς να μας ρωτήσουν καν μας δώσανε και φωτογραφίες και dvd και 3d...φυσικά όλα αυτά με το ανάλογο κόστος (160 ευρώ) αλλά οκ είπαμε μια φορά ας ξεφύγουμε μιας και τις άλλες εξετάσεις τις είχαμε κάνει πολύ οικονομικά.

ο δικός μου παίρνει 120 αλλά χωρίς τα παραπάνω και η εξέταση κρατάει 10 λεπτά.

απ'οτι ειδα στο χαρτι που μου εδωσε γραφει "υπερηχος αναπτυξης εμβρυου + το ντοπλερ..." αρα μπορει να κονομησουμε κανα dvd! τεσπα... καλα να ειναι και ολα τ'αλλα...

me and my men...

Εγώ θα σου έλεγα να πας στο διαγνωστικό που σου λέει η Jen μιας και δίνει και dvd και φώτογραφίες 3d γιατί ο δικός μου σε αυτή την εγκυμοσύνη ούτε μία 3d δεν μου έχει βγάλει και όταν ξεκινάει ο υπέρηχος του το υπενθυμίζω αλλά κάνει το παγώνι....

Διαφημίσεις

Και εμεις στο ΕΜΒΡΥΟ το καναμε..Ακόμα χαζευω το dvd και την εχω και live τη μπεμπα :lol::lol::lol: Αξιζει τον κοπο νομίζω και ο Μαληγιαννης θεωρείται από τους καλύτερους υπερηχογραφιστες.. (ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΜΩΣ!!160 οπως και να το κανεις ειναι λεφτα...)

επειδη θελω να κανω και εναν υπερηχο με παιδοκαρδιολογο γνωριζετε αν στο συγκεκριμενο διαγνωστικο υπαρχει συγκεκριμενος γιατρος?

me and my men...

Μαργαρίτα εγω πηγαίνω στο "Προγένεσις", είναι στον Πειραιά Γρ.Λαμπράκη 128. Εκεί έκανα και αυχενική διαφάνεια και β-επιπέδου και σε λίγες μέρες θα κάνω και το doppler. Δεν ξέρω αν δίνουν dvd στο doppler, αλλά στη β-επιπέδου μου είχαν δώσει. Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Κι εγώ τη Δευτέρα θα παρω τηλ να κλείσω ραντεβού, θα ρωτήσω έτσι κι αλλιώς, οπότε θα σου πω.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

αχ ζουζουνελ αν μπορεσεις να ρωτησεις ή να μου δωσεις τηλ. να παρω θα ηταν πολυ καλα...

εχω να κανω υπερηχο αναπτυξης, το ντοπλερ και αν υπαρχει και παιδοκαρδιολογος εκει μια εξεταση για την καρδουλα του μωρου καθαρα προληπτικη. και επειδη θα ειναι ταξιδι αστραπη θελω να τα προλαβω ολα μαζι και να παω και στο Ελενα να δω τη γιατρο και να φυγω παλι... ουφ κουραστηκα!

me and my men...

Διαφημίσεις