Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Πριν από 2 εβδομάδες η γυναίκα μου είχε μικρή αιμοραγία . Πήγαμε αμέσως στο γιατρό και μας είπε οτι υπάρχει μία μικρή ρωγμή στον πλακούντα και οτι από εκέι προήλθε το αίμα και συνέστησε ακινησία. Από την επόμενη μέρα κιόλας το αίμα στάματησε και για τις επόμενες 2 μέρες είχε κάποια υπολείματα. Μένοντας από τότε στο κρεβάτι δεν εμφανίστηκε ξανά αίμα αλλά συνεχίζει να έχει κάποιες φορές τα γνωστά καφέ υγρά. Ο γιατρός μας είπε να μην ανησυχούμε, αλλά η γυναίκα μου έχει τρελαθεί. Μόνο κατάθλιψη δεν την έχει πιάσει. Και ξέρεται όταν κάθεσαι συνεχώς στο σπίτι μη έχοντας τι να κάνεις, ο νους πάει συνεχώς στο κακό.

Υπάρχει κάποιος με ανάλογη εμπειρία? τι έγινε?

Το μωρό είναι μια χαρά. Κουνιέται, αναπτύσεται κανονικά. Κάναμε προχθές και την αυχενική και βγήκαν όλα εντάξει.

Ελπίζω να πάνε ολα καλά!

dev223pp___.png

Διαφημίσεις

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΙΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΑΠΛΑ ΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Δόξα το Θεό. Τώρα είναι μια χαρά. :lol: Χθές βγήκαμε δηλά δηλά και μία βόλτα. Περιμένουμε με αγωνία την 27η Φεβρουαρίου που θα πάμε για υπέρηχο.

dev223pp___.png

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ! ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ (ΕΙΧΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ) ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

όλα θα πάνε καλά! Μην ανησυχείτε. Ξεκούραση και όλα θα είναι οκ. Ο πρώτος καιρός είναι ζόρικος.... μετά που θα το ακούτε όλα θα είναι και πιο ήρεμα!

Διαφημίσεις

Ρωγμη εννοεις αποκοληση ή ειναι κατι αλλο?

Στον Βασιλη ειχα μια αποκοληση πλακουντα λιγο πριν κλεισω τον 3ο μηνα.

Εντονη αιμοραγια αλλα τελικα ολα πηγαν καλα. Λογικα της εδωσε χαπια.

Δεν πρεπει να κουραζεται. Οσο βλεπει καφε σκουρα ολα πανε καλα (σημαινει οτι κλεινει). Οταν δει κοκκινο ξαπλωστε την γιατι το παρακανε. Πηγα ετσι κοκκινο καφε μεχρι 9ο.

Ολα θα πανε μια χαρα. Αρκει να μην ζοριζει τον εαυτο της.

Ακουστε τον γιατρο :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ρωγμή / μικρή αποκόλληση είχε αναφέρει ο γιατρός. Της έδωσε utrogestan 2 πρωί 2 το βράδυ. Κόκκινο είδαμε μια φορά τότε που πήγαμε και στο νοσοκομείο πριν 2 βδομάδες. Από τότε ή έχει καφέ ή τίποτα. Πάντως ειναι συνήθως ξαπλωμένη και δεν κάνει τίποτα γιατί φοβόμαστε.

Ευχαριστώ παιδιά μου δώσατε κουράγιο. Θα της τα μεταβιβάσω.

Σε λίγο καιρό θα βάλουμε internet στο σπίτι και θα σας γράφει και η ίδια.

dev223pp___.png

Ξεκουραση οσο μπορει, το εχω παθει κι εγω και τις 2 φορες που εμεινα εγκυος ( η δευτερη δεν προχωρησε τελικα)... Θελει ξεκουραση και ακινησια ταυτοχρονα με τη ληψη των χαπιων μεχρι να φυγει τελειως το αιμα (εστω και τα καφε)...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Κι εγω ειχα προβλημα στην αρχη και εμεινα 1 μηνα στο κρεβατι οποτε την καταλαβαινω ειναι δυσκολα. Τα καφε υγρα να μην την ανησυχουν καθολου και αφου ειναι ολα καλα ως τωρα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα . Εγω απο τη μερα που σηκωθηκα τα κανω ολα κανονικα και βγαινω καθε μερα βολτες. Δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε τιποτα μεχρι στιγμης.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

ακριβως το ιδιο ειχα παθει κι εγώ κοντα στη 13η εβδομαδα.

Ολα πηγαν καλα, πες της να ειναι χαλαρή και να μην βαζει ασχημα με το μυαλο της και ανχώνεται! :):)

Διαφημίσεις

Στην πρώτη μου κόρη είχα μια σταγονίτσα αίμα και ο γιατρός μου είπε μικρή αποκόλληση ψηλά στον πλακούντα άνευ σημασίας. Απλά μου είπε να προσέχω όπως πρέπει να προσέχουν όλες οι έγκυες ειδικά στην αρχή. Μόλις έκλεισα τον τρίτο τα ξέχασα όλα και δεν πρόσεχα ιδιαίτερα.

Στην δεύτερη κόρη μου, μου ήρθε πλημμύρα νόμιζα ότι το έχασα το μωρό αλλά δεν πονούσα σχεδόν καθόλου. Τελικά με 1,5 μήνα σε ακινησία και utrogestan πέρασε η φουρτούνα και μια βδομάδα μετά το σταμάτημα του αίματος που είχα κάθε μέρα και λίγο δεν πρόσεχα και πάλι ιδιαίτερα. Τελικά είχα ένα σακουλάκι (όχι από μωρό όμως) μαζί με τον σάκο του μωρού με αίμα που έπρεπε κάποιο να απορροφηθεί από τον οργανισμό και κάποιο να φύγει από την γνωστή οδό.

Συμπέρασμα. Καλύτερα να προσεχείς για να έχεις. Αλλά μην φτάσουμε στην κατάθλιψη. Ούτε σε ακραία σημεία. Όλα είναι περαστικά. Σχεδόν όλες μας τα έχουμε περάσει. Δεν είναι εύκολη η εγκυμοσύνη. Είναι όμως μια καλή προετοιμασία για τα δυσκολότερα αλλά και ωραιότερα που ακολουθούν μετά.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09