Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χρωμα θηλων στην εγκυμοσυνη?

Recommended Posts

Κοριτσια ηθελα να ρωτησω αν εσας εχουν αρχισει οι θηλες σας να σκουραινουν!εμενα παντως αρχισαν απο τον προηγουμενο μηνα.Και θελω να ρωτησω και εκεινες που ειναι ηδη μανουλες μετα την εγκυμοσυνη επανερχετε το χρωμα σε ροζ ή παραμενει σκουρο??

Διαφημίσεις

evdokia86 βρισκομαι στον τελος του 3ου και το χρωμα τους ειναι σκουρο καφε και εχουν μεγαλωσει πολυυυυυυυυυυυυ!!!! απο οτι ρωτησα και γω και εμαθα επανερχεται στα φυσιολογικα του μεχρι να σαραντησουμε!!μην ανησυχεις!!! :)

line_m121_beg_40_time_1250136000_text_ef20e3e9efeae1f220eceff520e5e9ede1e9.gif

Ναί, θα επανέλθουν κορίτσια, και σε χρώμα αλλά και σε μέγεθος!

Όταν ρώτησα μου είπαν ότι σκουραίνουν γιατί να βλέπει το νεογέννητο το στήθος της μαμάς για να θηλάσει.... κεντράρει δηλαδή :wink:

Μάλλον έτσι θα είναι!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Ρε κορίτσια εμένα είναι τόοοοοσο μικρές (ασορτί με το στήθος δηλαδή!!) που ούτε γω δε τις βλέπω, που θα τις δει το μωρό?? Αν δηλαδή βγει ποτέ γάλα από κει μέσα! Δεν έχει μεγαλώσει ούτε χιλιοστό!!

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

Honey, μην ανησυχείς, το νεογέννητο γνωρίζει τόσο καλά τη μυρωδιά της μητέρας του που την αναγνωρίζει ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Δεν χρειάζεται να δει το στήθος για να φάει! Επίσης δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο το μέγεθος στην παραγωγή του γάλακτος!

Και εμένα είχαν γίνει σκούρο καφέ και τώρα πιά έχουν επανέλθει.

kr3fp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα το στηθος μου μεγαλωσε στην αρχη και εκει σταμτησε μεχρι τωρα. Οι θηλες μου ομως σκουρηνανε τον τελευταιο μηνα δηλαδη μετα που μπηκα στον 7ο! Μου εχουν πει οτι το στηθος πρηζεται πολυ αμμεσως μετα τον τοκετοκαι επανερχεται οταν κοπει ο θηλασμος.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Ρε κορίτσια εμένα είναι τόοοοοσο μικρές (ασορτί με το στήθος δηλαδή!!) που ούτε γω δε τις βλέπω, που θα τις δει το μωρό?? Αν δηλαδή βγει ποτέ γάλα από κει μέσα! Δεν έχει μεγαλώσει ούτε χιλιοστό!!

μην ανχώνεσαι!! :lol: το μεγεθος του στηθους δεν εχει καμια σχεση με το ποσο γαλα έχεις!

μιλάω απο ίδια πειρα, ο μικρος μου μεχρι σημερα πινει μονο μητρικο γάλα, εχω μια κατάψυξη γεμάτη δικο μου γάλα (λιιιιτρα ολοκληρα) και πιστεψέ με: εχω μικρο στηθος.! Οι θηλές σου θα αλλάξουν κι αλλο οσο πας προς τον τοκετό, και μετά. (Οι δικές μου ποτε δεν εγιναν καφέ, μαλλον σκούρο ροζ...) :D:D

Σταδιακά οι θηλές γίνονται μαύρες και άραχνες :lol: αλλά επιστρέφουν σταδιακά στο αρχικό τους χρώμα όταν γεννήσεις....

Όσο για το μέγεθος του στήθους, θα δείτε τεράστια αλλαγή από τη 2η ημέρα θηλασμού... καμία σχέση!

Διαφημίσεις

Α!παλι καλα που επενερχονται μετα γιατι δεν μου αρεσει καθολου που ειναι καφε!!καλα εμενα το στηθος μου ειχε μεγαλωσει απο τον 2ο κιολας μηνα και παραμενει περιπου το ιδιο!Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!

να μην σε στεναχωρει το χρωμα τον θηλων, γιατι οσο πιο σκουρες , τοσο πιο ανθεκτικες ειναι!!! για τον θηλασμο μιλαω!!

σιγα σιγα μετα τον τοκετο, αρχιζουν να αποχρωμματιζονται, αλλα περνει καιρο!!

line_flow_rose_beg_minie_time_1227934800_text_e720ecf0eff5ecf0effd20ece1f22c20e5dfede1e9.gif

Εμενα εχουν γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και καφε...Το στηθος τούμπανο από το δευτερο μήνα της εγκυμοσύνης και ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ αμεσως μετα τη γεννα (και ειχα μικρό στηθος, ουτε σουτιεν δεν φορούσα). Τωρα στο θηλασμό εχει παραμεινει μεγαλο αλλα ξεπρήστηκε καπως. Η πλακα είναι όμως ότι παρατηρησα ότι το τμημα της θηλής που χρησιμοποιεί το μωρό εχει ξεβαψει!!Αλήθεια!! Στο κεντρο είναι πιο ανοικτό καφε από ότι γυρω γυρω :lol::lol: Τι αλλο θα δούμε..

Διαφημίσεις

καφε μπρονζε..... με κατασρπη επιδερμιδα και πολλες τριχουλες!!!!!!!! Οχι απλα φανταστειτε το!!! :cool:

δεν χρειαζεται να φανταστω... το βλεπω καθημερινα! :cool:

κι εγω απο στηθος πλακα... αλλα ευτυχως που σε εγκυμοσυνη και περιοδο το βλεπω λιγο στα πανω του και λεω α! υπαρχει!

me and my men...

δεν χρειαζεται να φανταστω... το βλεπω καθημερινα! :cool:

κι εγω απο στηθος πλακα... αλλα ευτυχως που σε εγκυμοσυνη και περιοδο το βλεπω λιγο στα πανω του και λεω α! υπαρχει!

χαχαχαχαχαχχαχα :lol::lol::lol:

• 2 years later...
Ναί, θα επανέλθουν κορίτσια, και σε χρώμα αλλά και σε μέγεθος!

Όταν ρώτησα μου είπαν ότι σκουραίνουν γιατί να βλέπει το νεογέννητο το στήθος της μαμάς για να θηλάσει.... κεντράρει δηλαδή :wink:

Μάλλον έτσι θα είναι!

:lol: απίστευτο!

Καλά σήμερα παρατήρησα με μεγάλη ευχαρίστηση ότι σκούριναν πολύ!!!

Τις άλλες φορές ίσως δεν τύχαινε να τις κοιτάξω στο φως του ήλιου, γι'αυτό σήμερα μου ηρθε ξαφνικό και έπαθα πλάκα!:D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!