Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?????????????

Recommended Posts

Τώρα βγαίνει νόημα! Το πιο πιθανό είναι ότι επειδή ζηλεύει που η μικρή κοιμάται μαζί σου, ξεπατίκωσε την πατέντα που βιώνει όταν πηγαίνει στους γονείς σου: σου λέει, πώς στη γιαγιά κοιμόμαστε όλοι παρέα; Έτσι κι εδώ! Τόσο απλό!!! Είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να δεχτεί το ότι η αδελφή της έχει ένα προνόμιο που η ίδια δεν το δικαιούται.

Όσο για το ότι δεν ξυπνάνε στο σπίτι της γιαγιάς είναι πολύ λογικό. Δεν νιώθουν ότι πρέπει να διεκδικήσουν την παρουσία της στο χώρο, εφόσον είναι ήδη εκεί!!!

Anemoni μου ίσως το έγραψα λάθος. Η μικρή κοιμόταν στην αρχή μαζί μου μέχρι 2 μηνών μετά κι αυτή πήγε στο δωμάτιο τους. Απλά κάθε βράδυ σηκωνόμουν και πήγαινα εγώ μαζί τους να κοιμηθώ είτε γιατί θήλαζα είτε γιατί το μικρό με ήθελε συνεχώς δίπλα της. Κι εγώ δεν τις παίρνω στο κρεβάτι μου, σπάνια όταν δεν έχω κουράγιο να τις γυρίσω πίσω και γι αυτό στριμώχνομαι στο κρεβάτι τους και με τις 2, γιατί θέλουν να κοιμούνται μαζί στο ίδιο κρεβάτι. Βέβαια η μεγάλη όταν δει ότι στριμωχνόμαστε πολύ πάει μέσα στον άντρα μου.

Όσο για την γιαγιά όντως έχεις δίκιο είναι εκεί και το ξέρουν ότι δεν φεύγει

Πάντως υπάρχουν φορές που δεν ξέρω σε ποιό κρεβάτι είμαι. :roll::roll::roll:

Αχ δεν θέλω να σας πρήζω άλλο :oops::oops::oops::oops:

Χίλια ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ ποιον πρήζεις; Εδώ είμαστε όλοι για να ανταλλάζουμε απόψεις μπας και πάρουμε καμιά ιδέα και κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη!!!!!! Πάντως, σου εύχομαι καλή δύναμη και πολλή υπομονή. Εγώ κουράστηκα πολύ μ' αυτό το θέμα. Τώρα όμως που ο μικρούλης μας φωνάζει τη νύχτα το μπαμπά του και όχι εμένα (να 'ναι καλά το παιδάκι μου που έχει αδυναμία στο μπαμπά του γιατί εγώ με την .... αδυναμία των δύο πρώτων κόντεψα να καταρρεύσω!!!), δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το φχαριστιέμαι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...