Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?????????????

Recommended Posts

Είμαστε τόσοι πολλοί με αυτό το πρόβλημα... τελικά μήπως εμείς είμαστε οι παράλογοι ?

μήπως να χαλαρώναμε... να αγοράζαμε μεγαλύτερα κρεβάτια και να τελείωνε η ιστορία ?

έχω λιώσει...

αλλά έχω να πω κάτι που δεν το διάβασα σε κανέναν σας...

εμένα και να κοιμηθεί όλο το βράδυ (18,5 μηνών είναι τώρα) και 2ο και 3ο.. έχει συμβεί...

αλλά μόλις αλλάξει κάτι.. αρρωστήσει, δοντάκια κλπ χαλάει όλοοοοο το πρόγραμμα και φτιάχνει μετά από μήνες ή καθόλου..... :cry:

τώρα τελευταία του φεύγει ο ύπνος... και στο κρεβάτι μου να πάμε που πάμε... σάμπως ησυχάζει εκεί? και μόλις ησυχάσει ... ε έχω βρυκολακιάσει.... με βαλεριάνες είμαι....

νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eλλη, Μαραγρίτα σαν να ακούω εμένα να μιλάει. Έλλη μου εννοείται ότι κι εγώ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά στο θέμα βραδυνό γάλα. :(:(

Κι εμένα η μικρή μόνο από μένα θέλει γάλα, δηλ. αν της πώ ότι θα στο φτιαξει ο μπαμπάς λέει όχι εσύ όχι μπαμπάκας η μαμούλα. Προχθές προσπάθησα να την ξεγελάσω και της λέω οκ πάω να στο φτιάξω κι έρχομαι και κρύφτηκα κάτω από την κουβέρτα (θα έσκαγα) κι όμως δεν την πήρε ο ύπνος όπως νόμιζα, με κατάλαβε και μου λέει ''ρθω μαζί σου να με κάνεις γάλα'' . Οπότε τζίφος.

Μαργαρίτα μου εσύ σε παρακαλώ μην κάνεις αυτές τι περιγραφές γιατί νομίζω ότι θα πάθω νευρικό κλονισμό πάλι, μόνο που τα θυμάμαι :lol::lol:

Τουλάχιστον δεν έχω αυτό πια το κούνημα και μόλις την άφηνα κάτω κι έφευγα έρπωντας στο πάτωμα τσούπ ξυπνούσε. Ταράχτηκα μόνο που το σκέφτηκα πάλι. Θυμάμαι ότι ένιωθα φουντομένη σκασμένη με τρελλά νεύρα. Τέλος πάντων πάει αυτό.

Τώρα μόλις τελειώσυμε με την ''επιχείριση κοιμόμαστε μόνες'' θα αρχίσω την ''επιχείριση δεν πινουμε γάλα το βράδυ''

Κουράγιο μανούλες.

Τέση μάλλον δεν είσαι η μόνη που νυστάζει :P:P:P

Εγώ πάλι σκέφτομαι να του αρχίσω βραδινό γάλα για να χαλαρώνει και να κοιμάται μετά...

Οταν ξυπνάει βέβαια...

το πρωί που το πίνει 7-8 περίπου μετά κοιμάται μια χαρά μέχρι τις 9!

έτσι θα ξυπνάω μόνο μια φορά... λέω τώρα εγώ... :lol:

Λέτε να κάνω μαλ@@@@ :?::?::?::?::?:

Εγώ πάλι σκέφτομαι να του αρχίσω βραδινό γάλα για να χαλαρώνει και να κοιμάται μετά...

Οταν ξυπνάει βέβαια...

Κατα την γνωμη μου θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος που θα κανεις.Το βραδυνο γαλα δεν φερνει μονο ξυπνημα και γκρινια αμα δεν το εχει αμεσα,αλλα και καταστσροφη των δοντιων!Εμενα ο μικρος εχει χαλασει 4 δοντια και οπως μου ειπε η παιδοδοντιατρος ειναι απο το γαλα που μενει ολο το βραδυ στα δοντια του.Ετσι τα δοντακια του αυτη τη στιγμη θελουν σφραγισμα ,οπου θελει μεγαλο θαρρος για να δεις ολο το θεαμα οταν θα γινει.Δεν μπορω καν να σκευτω πως θα αντιδρασει το παιδακι μου.Οποτε ξανα σκεψου το....

Δεν ξέρω πόσο είναι το παιδάκι σου αλλά το δικό μου είναι 18,5 μηνών.

Ετσι ή αλλιώς μένει το γάλα στα δόντια του όλο το βράδυ..

το βραδινό του γάλα.

αυτό πως σταματάει? δηλαδή εσείς αφού πιει το παιδάκι το βραδινό γάλα πλένεται τα δοντάκια ???

μπερδεύτηκα !!! :D

Διαφημίσεις

μαρακι ειδικη δεν ειμαι ουτε στα παιδια μου καλα καλα, απλα σου γραφω καποιες σκεψεις που ισως σε βοηθησουν. πρωτα πρωτα συμφωνω οτι ειναι καλυτερα να ασχολησαι με ενα θεμα τη φορα. εγω που ειμαι ανυπομονη οσες φορες πηγα να τα κανω ολα μαζι το πληρωσα. δεν θα μπορουσε ο παιδιατρος να σε βοηθησει να καταλαβεις αν οντως ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ γαλα το βραδυ και τοσες φορες? επειτα πολλες φορες τα παιδια συνηθιζουν μια ακολουθια γεγονοτων. αν πχ πινει το γαλα και παει για υπνο μηπως οταν ξυπνησει το θελει για να αποκοιμηθει ξανα? βεβαια ειναι και το θεμα οτι θελει μονο εσενα να της το φτιαξεις που θελει διερευνηση. μηπως παιζει και καποια ζηλια με τη μεγαλη?

αφου βρηκες μια φορα το κουραγιο να την αφησεις να κλαψει γιατι δεν το ξανακανεις? δεν αντεχεις ή θεωρεις οτι δεν πρεπει?

τεση επεσα πανω σε κτ που ακουγεται σαν την περιπτωση σου. μπες στο http://www.babywhisperer.com στο message boards και κοιτα sleep- how to get back on track after illness, teethin etc. δεν το εχω διαβασει αλλα μπορει να σου δωσει καποια βοηθεια. αν χρειαζεσαι βοηθεια με τα αγγλικα στειλε πμ να στο μεταφρασω

zouzoula γάλα δεν νομίζω ότι χρειάζεται το βράδυ. Νομίζω ότι απλά μια συνήθεια είναι και τίποτα άλλο και ίσως κι αυτό που λές ότι το θέλει για να αποκοιμηθεί πάλι. Δεν είναι δυνατόν να χρειάζεται το βράδυ 750 ml γάλα.

Για το άλλο που λές για το κουράγιο είναι ότι πραγματικά αυτό τον καιρό δεν έχω καθόλου είμαι αρκετά κουρασμένη και δεν το αντέχω. Το θέμα ζήλιας δεν παίζει και πολύ απλά έχει μάθει τα πάντα να τα κάνει με μένα από πολύ μωρό.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Οταν ξυπνάει βέβαια...

Τέση μου όχι μην το κάνεις σε πρόλαβα εγώ που το έκανα και αυτό που καταφέρμα είναι να αποκτλησουμε μια ωραιότατη σιδηροπυνικη αναιμία.Το πολύ γάλα ασβεστιο δηλ αποροφαει το σίδηρο.

Από την ηλικία που πλέον τα παιδιά έχουν ολοκληρωμένη διατροφή 500ml γάλα ημερησιως καλύπτουν τις αναγκες τους.

Στα εμπλουτισμένα γάλατα τυπου εβαπορε το γράφει επάνω συνηστωμενη ημερησια ποσοτητα 500ml σε άλλη περίπτωση ρωτήστε το παιδίατρο σας.

Δεν ξέρω πόσο είναι το παιδάκι σου αλλά το δικό μου είναι 18,5 μηνών.

Ετσι ή αλλιώς μένει το γάλα στα δόντια του όλο το βράδυ..

το βραδινό του γάλα.

αυτό πως σταματάει? δηλαδή εσείς αφού πιει το παιδάκι το βραδινό γάλα πλένεται τα δοντάκια ???

μπερδεύτηκα !!! :D

Εμενα ειναι σχεδον 3 1/2 χρονων.Επειδη αυτο το γαλα μενει ολο το βραδυ στα δοντια του και ο μικρος το πιανει καθε 1 ωρα φυσιολογικο ειναι να μην ξεπλενεται.Φαντασου καθε 1 ωρα να σηκωνομασταν και να πηγαιναμε στο μπανιο για βουρτσισμα.Θα ηταν το τελειωτικο μου........

Διαφημίσεις

το ίδιο πρόβλημα έχουμε πολλοί.. και εμάς έτσι κάνει αλλά τώρα τελευταία.. όσο μεγαλώνει (γίνεται 5 την Τετάρτη) θέλει να κοιμάται στο μεγάλο κρεβάτι.. Και δώσαμε ένα σωρό λεφτά για το δωμάτιο της...

Έχω ξεσκιστεί στα γέλια. Ούτε εμείς είμαστε οι μόνοι που έχουμε αυτο το "πρόβλημα".

Σχεδόν απο τότε που πρωτοπερπάτησε μας το έκανε αυτό. Μόλις ξυπνούσε το βράδυ και έβλεπε ότι ήταν στο κρεβάτι της έπερνε ...φόρα και ερχόταν στο δικό μας.

Εγώ σαν αυστηρός μπαμπάς που είμαι την έπερνα πάντα και την ξαναέβαζα στο κρεβάτι της!!!!

ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!!! :lol:

Η καλύτερή μου ήταν!!! :oops::lol: Ερχόταν στο κρεβάτι και την άρχιζα στα φιλιά και τις αγκαλιές μέχρι να την πάρει ο ύπνος ακόμε και μετά!!! :lol: Κάποια στιγμή έγινε καθημερινό συνήθειο αυτό. Τώρα, με περασμένα τα 3 χρόνια προσπαθούμε να το αλλάξουμε. Θέλει μεγάλη επιμονη και υπομονή. Ότι ώρα και να έρθει κάνω την καρδιά μου πέτρα :lol: και την ξαναπηγαίνω στο δικό της. Την τελευταία εβδομάδα απο τις 7 μέρες ήρθε στο κρεβ'ατι μας μονο τις 5 και αυτό είναι μεγάλη βελτίωση!!!

Υπομονή και επιμονή!!!!

Η καλύτερή μου ήταν!!! :oops::lol: Ερχόταν στο κρεβάτι και την άρχιζα στα φιλιά και τις αγκαλιές μέχρι να την πάρει ο ύπνος ακόμε και μετά!!! :lol:

Υπομονή και επιμονή!!!!

[color=blue]

Εγώ έχω έναν 2 χρονών και έναν 7 1/2 μηνών. Και τα δύο τα κουνάω για να κοιμιθούν ( πρώτα το μικρό και μετά το μεγάλο), και τα δύο καταλίγουν στο κρεβάτι μας. Ο μεγάλος με τον μπαμπά του στο κρεβάτι και ο μικρός στον καναπέ με μένα.

Καμοία λύση? Δεν με ενοχλεί που κοιμούνται μαζι μας τουλάχιστον να κοιμόντουσαν μόνα τους χωρίς κούνιμα. Έστο μόνο ο μεγαλος :oops:

[/color]

Ο γιος μου είναι 3 χρονών και κάτι. Μέχρι τα 2,5 είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα να τον βάλουμε για ύπνο.

Μία μέρα τον φώναξα στο κρεβάτι του και του διάβασα παραμύθια. Την δεύτερη μέρα δεν ηθελε, αλλά εγώ του έλεγα ότι η μαμά είναι πολύ κουρασμένη, ότι δεν θα κοιμηθούμε, μόνο θα διαβάσουμε λίγα παραμυθάκια ξαπλωμένοι για να ξεκουραστούμε και μετά μπορεί να σηκωθούμε. Αναννεώνα και τη συλλογή των παραμυθιών (πηγαίναμε και τα αγοράζαμε μαζί για να τα διαλέγει) και με επιμονή και υπομονή του έγινε τελικά συνήθεια. Μόλις του έλεγα "Πάμε Δημήτρη για παραμύθια στο κρεβατάκι" εκείνος έτρεχε και μου έλεγε "Μαμά, θα διαβάσουμε πάρα πολλά!!!", και τελικά κοιμόταν στο πρώτο-δεύτερο παραμύθι.

Τώρα υπάρχουν φορές που μου λέει μόνος του "Μαμά, πάω να κοιμηθώ, εντάξει?" και απλά πάει ξαπλώνει και κοιμάται. Και με τον πατέρα του μένουμε με το στόμα ανοιχτό!!!

Γενικά, από ότι έχω καταλάβει τα παιδιά στρώνουν σιγά-σιγά, αλλά πιο γρήγορα και άλλα λίγο μεγαλύτερα.

Ο γιος μου ήταν πάντα απίστευτα δύσκολος στον ύπνο. Μέχρι τα 2 ξυπνούσε 2-3 φορές κάθε βράδυ, είτε για γάλα είτε για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Είχαμε τρελαθεί, τα είχαμε παίξει από το ξενύχτι και νοιώθαμε ανίκανοι που δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι φταίει και το παιδί μας δεν κοιμάται. Ξαφνικά ένα βράδυ έστρωσε μόνος του!!!

Γι αυτό κάνε μια προσπάθει με τα παραμύθια και γενικά προσπάθησε να του καθιερώσεις μια συνήθεια το βράδυ, ώστε να αφήσει σιγά-σιγά το κούνημα... Κουράγιο και υπομονή..!!!

Είχαμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ύπνου με το γιο μου που είναι 3,5 ετών. Ψάχνοντας στο parents.gr για το συγκεκριμένο θέμα, κάποιος, ευλογημένος να είναι, μας παρέπεμπε σε κάποιο link της http://www.supernanny.com, σχετικό με διαταραχές ύπνου. Προτείνουν μία μέθοδο όπου συστήνεις στο παιδί την "νεράιδα του ύπνου" που για κάθε βράδυ που κοιμάται το επιβραβεύει και το αντίθετο, και μετά από καιρό κερδίζει κάποιο δώρο! Εμείς του βάλαμε ένα ημερολόγιο τοιχου δίπλα στο κρεββάτι και κάθε πρωί, ανάλογα με το αν κοιμηθηκαμε ή όχι, του βάζαμε μια σφραγίδα με μία χαρούμενη φατσούλα ή μια λυπημένη φατσούλα αν δεν είχε κοιμηθεί!! Μας φάνηκε εντελώς γελοίο στην αρχή, (σαν δωροεπιταγές του Μαρινόπουλου), η απελπισία μας όμως ήταν μεγάλη. Λοιπόν ο μικρός το πήρε πολύ σοβαρά και από την τέταρτη μέρα τέζα όλη νύχτα! Μετά από ένα μήνα σφραγίδες η "νεράιδα" του έφερε το δωρο που ζητουσε, και έχουν περάσει από τότε τρεις ήσυχοι μήνες! Εννοείται ότι δεν βάζουμε άλλες σφραγίδες! Τόσο απλό μετά από έξη μήνες αϋπνίας!!!

.png.png

Διαφημίσεις

Είχαμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ύπνου με το γιο μου που είναι 3,5 ετών. Ψάχνοντας στο parents.gr για το συγκεκριμένο θέμα, κάποιος, ευλογημένος να είναι, μας παρέπεμπε σε κάποιο link της http://www.supernanny.com, σχετικό με διαταραχές ύπνου. Προτείνουν μία μέθοδο όπου συστήνεις στο παιδί την "νεράιδα του ύπνου" που για κάθε βράδυ που κοιμάται το επιβραβεύει και το αντίθετο, και μετά από καιρό κερδίζει κάποιο δώρο! Εμείς του βάλαμε ένα ημερολόγιο τοιχου δίπλα στο κρεββάτι και κάθε πρωί, ανάλογα με το αν κοιμηθηκαμε ή όχι, του βάζαμε μια σφραγίδα με μία χαρούμενη φατσούλα ή μια λυπημένη φατσούλα αν δεν είχε κοιμηθεί!! Μας φάνηκε εντελώς γελοίο στην αρχή, (σαν δωροεπιταγές του Μαρινόπουλου), η απελπισία μας όμως ήταν μεγάλη. Λοιπόν ο μικρός το πήρε πολύ σοβαρά και από την τέταρτη μέρα τέζα όλη νύχτα! Μετά από ένα μήνα σφραγίδες η "νεράιδα" του έφερε το δωρο που ζητουσε, και έχουν περάσει από τότε τρεις ήσυχοι μήνες! Εννοείται ότι δεν βάζουμε άλλες σφραγίδες! Τόσο απλό μετά από έξη μήνες αϋπνίας!!!

Μμμμ!!!!!!!!!Καλο μου ακουγετε!Στην φαση που ειμαστε εμεις τωρα ολα τα δοκιμαζω......Θα το κανω και αυτο.......Ελεος πια.Εχτες παλι το βραδυ τα ιδια ειχαμε...και προχτες...και παραπροχτες....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!!!!!!!!!!

Αχ κορίτσια, πόσο σας καταλαβαίνω. Εμείς βέβαια είμαστε σε άλλη φάση. Η δικιά μου είναι 13 μηνών και από τον 7ο μήνα κοιμόμαστε όλοι μαζί. Αρχικά το έκανα λόγω του θηλασμού, για να μην σηκώνομαι 3-4 φορές τη νύχτα, αλλά και στη συνέχεια το κράτησα γιατί μου άρεσε. Αλλά ο μπαμπάς μας, παρ' ότι του άρεσε αρχικά, τώρα έχει αντιρρήσεις διότι δεν κοιμάται καλά, και ξυπνάει νωρίς και κουρασμένος. Τώρα βέβαια, η μικρούλα μου έκοψε από μόνη της (!!!) τους νυχτερινούς θηλασμούς και ξυπνάει λιγότερο, αλλά αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί στο δωμάτιό της. Προσπαθήσαμε λίγο, με διάφορες μεθόδος, αλλά ...τζίφος. Είμαι αρκετά προβληματισμένη, εώς και απελπισμένη, με αυτά που διαβάζω και εδώ, φοβάμαι πάρα πολύ μην τυχόν και κρατήσει αυτό ΠΑΑΑΡΑ πολύ. Σκέφτομαι διάφορα... Μέχρι και την σκληρή μέθοδο, του " Κοιμήσου παιδί μου" (ξέρετε...αυτό με το κλάμα), αλλά δεν το αντέχει και η καρδιά μου, μάλλον δεν θα το αντέξω.

Αλλά τι να κάνω? Ο άντρας μου επιμένει... Εγώ δεν παίρνω αποφάσεις, διότι δεν είμαι κατασταλαγμένη... Τά 'χω χαμένα. Εμένα μου αρέσει πολύ που κοιμόμαστε μαζί, αλλά πρέπει να λάβω υπόψη μου και την κούραση του άντρα μου. Τι να κάνω? Βοήθειααααα...

Καλό! :wink:

HAIDO αν θες τη γνωμη μου,παρτο αποφαση και "στρωσε "τη μικρη να κοιμαται στο δωματιο της.αν τα καταφερεις ,θα κοιμαστε σαν ανθρωποι ξεκουραστα.εγω το πηρα αποφαση και καποιο βραδυ που ξυπνησε για να την παρουμε στο κρεβατι μας,της λεγαμε με τον αντρα μου κοιμησου,ειναι νωρις και δεν ξαναξυπνησε.επιπλεον,τωρα ζηταει μονη της να παει κατευθειαν στην κουνια αντι για το ριλαξ που κοιμοταν ως τωρα.οποτε υπομονη και θα μαθει.

Λοιπον εχω κ εγω προβλημα στον υπνο της μεγαλης μου(4 ετων).Κοιμαται στο ιδιο δωματιο με τον αδελφο της (21 μηνων).Ενω παμε στο κρεβατι της και της λεω τι θα δει στον υπνο της,πεταλουδιτσες,λουλουδακια,πολυχρωμα παιχνιδακια,προβατακια,αρνακια,...και οτι μου κατεβει στο μυαλο εκεινη την ωρα,καποια στιγμη μεσα στη νυχτα τη νιωθω διπλα μου.Απο την κουραση ουτε που την καταλαβαινω.Ο αντρας μου νευριαζει και την αλλη μερα της φωναζει.Του λεω οτι δεν ειναι η καταλληλη ωρα να το συζητησουμε με το παιδι.Πρεπει να της το πουμε με το καλο κ ηρεμα.Εχθες παλι τα ιδια.Εγω απο την κουραση δεν μπορω να την πηγαινω καθε λιγο στο δωματιο της.Καμια φορα κλαιει κ μου ξυπναει κ τον αλλον.Δραμα...

Μέχρι και την σκληρή μέθοδο, του " Κοιμήσου παιδί μου" (ξέρετε...αυτό με το κλάμα), αλλά δεν το αντέχει και η καρδιά μου, μάλλον δεν θα το αντέξω.

Θα πρότεινα αντί γι'αυτό να διαβάσεις το The no-cry sleep solution. Έχει αρκετές ιδέες για να σταματήσεις σταδιακά και ανώδυνα το co-sleeping.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Εμείς κορίτσια μέρα με την μέρα πάμε καλύτερα. Τις βάζω για ύπνο στις 9.30 - 10 παρά και τελικά μετά από λίγα σούρτα φέρτα της μικρής κοιμούνται στις 10.30περίπου με 11 παρά. Σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα που κοιμόταν τελικά στις 12 μετά από πολλά σούρτα φέρτα και σπάσιμο νεύρων αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα για μάς. Τώρα αυτό που μένει είναι να κόψουμε το βραδυνό ξύπνημα που βέβαια ελατώθηκε κι αυτό στις 2-3 φορές μόνο και βεβαια να κόψουμε το να κοιμόμαστε και οι 3 μας σε ένα κρεβάτι 80 πόντων από τις 4 και μετά που ξυπνάνε και με ζητάνε και πάω μαζί τους. Θα γίνει κι αυτό ακόμη λίγη υπομονή χρειάζομαι και νομίζω ότι θα τα καταφέρω.

haido εσύ ότι είναι να κάνεις κάντο τώρα που είναι ακόμα μικρή. Βλέπεις τι τραβάμε εμείς που μεγαλώσαν και είναι πολύ πιο δύσκολο να τους το μάθεις. Εγώ πάντως έκανα και το κοιμήσου παιδί μου και όντως ήταν πολύ σκληρό τις 3 πρώτες μέρες όμως είχε κι απίστευτο απότέλεσμα άσχετα αν το χαλάσανε μετα οι παπούδες.

Εμεις παλι εδω και μια εβδομαδα αντιμετωπιζουμε αλλο ενα προβλημα(εκτος του βραδυνου ξυπνηματος).Δεν ξερω τι συμβαινει,εχουμε απογοητευτει :cry: .Καθε βραδυ 12.20 ξυπναει και κλαιει!ουτε και τεταρτο ουτε και εικοσιπεντε.Δηλαδη ειναι να τρελενεσαι....Τον ρωταω τι εχει και δεν μου λεει....δεν ξερω..εχω απελπιστει!Ειναι δυνατον να εχει καθε βραδυ το ιδιο προβλημα και την συγκεκριμενη ωρα????Τι μπορω να κανω???

Ο γιος μου που είναι 26 μηνών ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα και κλαίει πολύ σπαρακτικά!Έχει ανοιχτά τα μάτια αλλά έχουμε καταλάβει ότι δεν είναι εντελώς ξύπνιος.Μάλλον φαίνεται τρομαγμένος,συχνά πετάει πράγματα,ό τι βρίσκεται κονά του,μπιμπερό,πιπίλες,παιχνίδια,διαβάσαμε και επισκεφτήκαμε και αναπτυξιολόγο στο παίδων και μάλλον έχει night terror,είναι πολύ συχνό.Πιο μικρός το έκλαιγε περισσότερες φορές.Συνήθως κοιμάται ξανά μόνος του μετά από μερικά λεπτά.Αυτό οφείλεται στην καθυστέρηση ωρίμανσης του νευρικού συστήματος και συχνά το παιδί δε το θυμάται.Πάντως και τα δικά μας νεύρα κουρέλια γίνονται κάθε βράδυ!Τι θα γίνει όταν έρθει και το αδερφάκι του?Θα μας κάνουν έξωση από τη πολυκατοικία!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Κι εμένα έτσι βρε συ ξυπνόυσε σαν να έβαζε ξυπνητήρι ένα πράμα. Και τώρα το ένα της ξύπνημα είναι στάνταρ στις 4. Πραγματικά δεν ξέρω κι εγώ πως γίνεται αυτό και πώς κόβετε και πότε. Είπαμε υπομονή όσο μπορούμε γιατί είμαστε κι άνθρωποι όχι ρομποτάκια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...