Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι με συμβουλευετε?

maspi

Recommended Posts

Καταρχην σας ζητω ε των προτερων συγνωμη που ανοιγω νεο ποστ ομως εκανα μια γρηγορη αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο και δυστυχως δεν εχω χρονο..

Εχω 3 κορες, οι 2 ειναι 29 μηνων και η μικρη ειναι 6,5 περιπου.Οι μεγαλες ακομη και τωρα 8 στα 10 βραδια μου ξυπνανε για γαλα τη νυχτα..μεγα λαθος που το συνεχιζω αλλα δεν εχω δυναμεις για να τους το αρνιεμαι..αλλωστε το κανω εντελως μηχανικα και συνεχιζω τον υπνο μου.

Το μωρο τωρα..οταν γεννηθηκε κοιμοταν 21 ωρες το 24ωρο για 2 μηνες σχεδον,επειτα αρχισε να κλαιει και να ουρλιαζει και περασε σχ 1 μηνας για να κανουμε εξετασεις και να διαπιστωθει βαρια οισοφαγιτιδα απο παλινδρομηση..μεχρι και πριν 15 ημερες δεν περασε ουτε μια ημερα που να κοιμηθει ηρεμα..ουτε αυτη..ουτε εμεις..

Ξεκινησαμε στερεες τροφες νωριτερα(περιπου 4,5 μηνων) και τωρα πια δεν εχει μεινει κανενα σημαδι απο την οισοφαγιτιδα..εκτος απο τις αγκαλιες..κοιμαται μοναχα στην αγκαλια μας και μαλιστα να ειμαστε ορθιοι..

Μεχρι εδω οκ..

Τις νυχτες την προηγουμενη εβδομαδα την ξεγελουσαμε με νερο και πιπιλα και πηγαινε μεχρι 5-6 το πρωι για να πιει γαλα(απο τις 20.30-21.00 τελευταιο γευμα)Εδω και 6 μερες ομως..ολα αλλαξαν και παλι..

τα γευματα της ειναι:

6-7 γαλα

10-11 φρουτοκρεμα (τρωει αρκετη)

13.30-14.00 χορτοσουπα (αλλοτε τρωει πολυ,αλλοτε οχι)

17.30-18.00 φαριν λακτε (την τρωει σχ ολη)

20.30-21.00 γαλα και κοιμαται..

στα ενδιαμεσα κοιμαται αλλα οχι παντα και οχι σταθερες ωρες

αλλα..

απο τις 01.00 και μετα ξυπναει ανα 2 ή 3 ωρες και πειναει

απο χθες ξαφνικα ΔΕΝ θελει πιπιλα καθολου,παθαινει υστερια αν της την βαλουμε στο στομα,

Δεν θελει να κοιμαται στα χερια αλλα ουτε και μονη της,ουτε στο ρηλαξ..περνανε και 2 και 2,5 ωρες που κλαιει σπαραχτικα αλλα υπνος με τιποτα..

και το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι με το που αρχιζει να κλαιει το μεσημερι ή την νυχτα ξυπνανε και οι αλλες 2 και γινεται της κολασεως...

Καθε 24ωρο ειμαι με 3-4 ωρες υπνου..και ενω εχω τεραστια υπομονη δεν ξερω καθολου τι να κανω..σιγουρα καποια λαθη εχω κανει αλλα τι κανω τωρα????

Ελπιζω να βγηκε νοημα ετσι ανακατεμενα που σας τα εγραψα..

αν πρεπει να σας γραψω κατι αλλο πειτε μου..

Διαφημίσεις

καλησπερα maspi μου μηπως το κοριτσακι σου βγαζει δοντακια?και εγω το ιδιο θεματακι εχω.ενω ο μικρος μου κοιμοταν απο τις 8 8.30 και ξυπναγε 7,εδω και 1,5 μηνα ξυπναει τα βραδυα και κλαιει για κατι 2ωρα!το μονο που κανω για να τον ηρεμησω επειδη προφανως ποναει του δινω μια δοση depon σιροπακι και μετα απο λιγο ηρεμει.αυτο μου το ειπε η παιδιατρος να το κανω για να μην παρεξηγουμαστε κιολας και ειπε επισης οτι τα δοντια συνηθως προκαλουν τετοιες αλλαγες στη συμπεριφορα. :roll:

as1cCr8kw2B0030NzU1NThkfDAwMDI4NjBqfE1ZIExJVFRMRSBCT1kgSVM.gif

ναι, για ρωτα το γιατρό να της δώσεις κάτι το καημένο, μπορει να ποναει. Δεν ειναι κακό, για αυτό ειναι τα φαρμακα. Μακαρι να ειναι κατι τετοιο γιατι με σιροπακι θα περασει λογικά

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

πιθανα τα δοντια...και απο προσωπικη πειρα ενημερωνω οτι η μιση δοση ντεπον αρκει για τα δοντια δλδ αν πινει 4cc με 2 ο πονοδοντος ειναι οκ :)

Οσο για το οτι ξυπνανε μην νιωθεις τυψεις...εδω ξυπναει η δικια μου κοτζαμ γαιδουρα :P μετα απο 1 χρονο και βαλε που κοιμοτανε ολη νυχτα τωρα αριστοκρατεψαμε και θελουμε γαλα στα μαυρα μεσανυχτα :P:P και δυο φορες μπορει να σηκοθω να της κανω γαλα και το προβλημα μου ειναι οτι το παμπερς που να αντεξει τοσα υγρα... εχουμε απωλιες και βρεχετε :evil::evil::evil::evil:

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε :) εχει περασει καιρος βεβαια :P αλλα πρεπει να βρω χρονο να μπω απο το σπιτι να αλαξω το τικερακι :)

Σ'ευχαριστω παντως και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

πιθανα τα δοντια...και απο προσωπικη πειρα ενημερωνω οτι η μιση δοση ντεπον αρκει για τα δοντια δλδ αν πινει 4cc με 2 ο πονοδοντος ειναι οκ :)

Οσο για το οτι ξυπνανε μην νιωθεις τυψεις...εδω ξυπναει η δικια μου κοτζαμ γαιδουρα :P μετα απο 1 χρονο και βαλε που κοιμοτανε ολη νυχτα τωρα αριστοκρατεψαμε και θελουμε γαλα στα μαυρα μεσανυχτα :P:P και δυο φορες μπορει να σηκοθω να της κανω γαλα και το προβλημα μου ειναι οτι το παμπερς που να αντεξει τοσα υγρα... εχουμε απωλιες και βρεχετε :evil::evil::evil::evil:

ευτυχως που εμεις εχουμε κοψει απο καιρο τις πανες..και τουλαχιστον γλιτωνω απο αυτο

κοψαμε την πρωτοχρονια και τις πιπιλες..αλλο μαρτυριο αυτο μεσα στη νυχτα να τις ψαχνεις..