Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αντι για κουτι βαφτισης βαλιτσακι;;

zoi-mpempis

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγω παλι ως τρελη μανα που ονειρευεται τη βαφτιση του γιου της πριν ακομη γεννηθει,εχω αποφασισει να εχει θεμα ο μικρος πριγκιπας (ξερω θα πειτε ειναι φορεμενο,αλλα οχι στον κυκλο μου-μαλλον θα μεινουν με ανοιχτο το στομα).Λοιπον οπως κι εσεις σκεφτομουν αντι για κουτι βαφτισης που ολα πια τα εχω βαρεθει να τα βλεπω και δεν μου αρεσει τιποτα (ασε που μετα ολα περνανε στην αχρηστια) σκεφτηκα να ειναι μια κανονικη βαλιτσα οχι σαν αυτες που εχουν τα καταστηματα βαφτιστικων.Τι εννοω-εχω δει σε καταστημα με ξυλινα παιχνιδια μια τελεια βαλιτσα απο χοντρο υφασμα με ροδακια που ειναι μπλε σκουρη και εχει πανω τον μικρο πριγκιπα.Και υπαρχει και ασορτι μικρο τσαντακι που εκει θα βαλουμε τα του λαδωματος.Ετσι μετα θα εχουμε μια κανονικη βαλιτσα-που οταν δεν χρησιμοποιειται θα αποθηκευουμε μεσα ρουχα- και ενα μικρο τσαντακι που θα μπορει το παιδακι μου να το παρει για τσαντακι πχ στο νηπιαγωγειο.Νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη ιδεα και χρησιμη.Αντιστοιχα για τα κοριτσακια υπαρχει το σετ με τη LILLYFEE.

Δειτε την:

http://www.lilipoupoli-toys.gr/catalog/popup_image.php?pID=95&osCsid=bbf100ea2ab03173080b4668c2b16d20

Διαφημίσεις

Έχει πολύ ωραίες βαλίτσες στο ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ, για τις Αθηναίες. Και ακριβώς στο μέγεθος που είναι απαραίτητο, γιατί μην ξεχνάς όλα όσα θα πρέπει να μπουν μέσα.