Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποτε κανουν την καμπυλη σακχαρου?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, εγω ειχα κανει Β'επιπεδου στις 18/12 και ημουν 23+2 και μου ειχε γραψει τοτε και την καμπυλη ζαχαρου και μου ειχε πει να την κανω ενα 10ημερο πριν παω στο επομενο παντεβου που ηταν 23/1 αλλα εγω την εκανα 18ημερες πιο μπροστα γιατι αλλιως δεν γινοταν λογου ελλειψη χρονου, το πρωι σηκωθηκα εφαγα και μετα απο κανενα 2ωρο πηγα στην μικριβιολογο, δεν με ρωτησε αν εχω φαι η κατι τετιο μου πηρε αιμα και μετα μου εδωσε μια αδιαστικη πολυ γλυκια πορτοκαλαδα, και μετα μου ειπε οτι πρεπει να περουμενουμε μια ωρα , εφω ομοως ειχα δουλεις να κανω οποτε της λεω οτι θα παω να πληρωσω κατι τραπεζες και μου ειπε πηγαινε αλλα να μην κουραστεις πολυ, και μετα απο μια ωρα πηγα ξανα και μου πηρε παλι αιμα και ηταν πολυ καλη η καμπυλη.

Καλά εσύ κοριτσάκι τα είπες όλα αυτά στον γιατρό σου?

Έφαγες, πήγες και βόλτες... να 'ναι άραγε σωστή η καμπύλη??? :roll:

Δε θέλω να σε ανησυχώ, αλλά μήπως να ρωτήσεις?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Α, το μόνο ότι μου βρήκαν ίχνη σακχάρου στα ούρα.

γιατί;;; εμένα δεν μου έχουν βρει ποτέ; μήπως να ρωτήσεις τον γιατρό σου;

Αλήθεια?

Και νόμιζα ότι ήταν αναμενόμενο! :roll:

Εννοείται πως θα ρωτήσω, ευχαριστώ!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Καλημερα κοριτσια, εγω ειχα κανει Β'επιπεδου στις 18/12 και ημουν 23+2 και μου ειχε γραψει τοτε και την καμπυλη ζαχαρου και μου ειχε πει να την κανω ενα 10ημερο πριν παω στο επομενο παντεβου που ηταν 23/1 αλλα εγω την εκανα 18ημερες πιο μπροστα γιατι αλλιως δεν γινοταν λογου ελλειψη χρονου, το πρωι σηκωθηκα εφαγα και μετα απο κανενα 2ωρο πηγα στην μικριβιολογο, δεν με ρωτησε αν εχω φαι η κατι τετιο μου πηρε αιμα και μετα μου εδωσε μια αδιαστικη πολυ γλυκια πορτοκαλαδα, και μετα μου ειπε οτι πρεπει να περουμενουμε μια ωρα , εφω ομοως ειχα δουλεις να κανω οποτε της λεω οτι θα παω να πληρωσω κατι τραπεζες και μου ειπε πηγαινε αλλα να μην κουραστεις πολυ, και μετα απο μια ωρα πηγα ξανα και μου πηρε παλι αιμα και ηταν πολυ καλη η καμπυλη.

Καλά εσύ κοριτσάκι τα είπες όλα αυτά στον γιατρό σου?

Έφαγες, πήγες και βόλτες... να 'ναι άραγε σωστή η καμπύλη??? :roll:

Δε θέλω να σε ανησυχώ, αλλά μήπως να ρωτήσεις?

Oχι ενταξει βγηκε , ηταν πολυ φισολογικη.

Ωραια οχι σαν κι εμενα που ψοφησα της πεινας :lol::lol::lol:

Λογικα πιο πολυ θα εδειχνε αφου πηγε φαγωμενη, αφου η ληψη θερμιδων ανεβαζει το ζαχαρο. Αφου βγηκε ενταξει μπορει να ειχε και λιγοτερο.

lcWup3.png

Διαφημίσεις

α ρουλακι71 σε ευχαριστω... Παντως ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα με το ζαχαρο και δεν τρωω πολλα γλυκα και το φαγητο μου δεν ειναι σε υπρτβολικες δωσεις αρα πιστευω οτι βγηκε καλη.

εμανα παλι δεν μου ειπε να κανω και απορισε κιολας γιατι ειναι τοσο χαμηλο.. :shock: οταν μου το ειπε αυτο!! βγηκα και πηγα και πηρα μια ιον αμυγδαλου μεγαλη και την ταραξα!!!! :lol::lol:

Διαφημίσεις

Πελαγία μου ο γιατρός μου δεν μου είπε να την κάνω και απ ότι φαίνεται αν δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό σε καμία δεν λέει να την κάνει. Όπως και για το doppler, μου είπε ότι θα κάνουμε ένα mini doppler στο ιατρείο του και πως αν είναι καλό δεν χρειάζεται να το κάνω και στο μαιευτήριο. Συγκεκριμένα μου είπε "δεν έχετε λεφτά για πέταμα να κάνετε άσκοπες εξετάσεις".

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Πελαγία μου ο γιατρός μου δεν μου είπε να την κάνω και απ ότι φαίνεται αν δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό σε καμία δεν λέει να την κάνει. Όπως και για το doppler, μου είπε ότι θα κάνουμε ένα mini doppler στο ιατρείο του και πως αν είναι καλό δεν χρειάζεται να το κάνω και στο μαιευτήριο. Συγκεκριμένα μου είπε "δεν έχετε λεφτά για πέταμα να κάνετε άσκοπες εξετάσεις".

Τι να σου πω δεν ξερω, γιατι εγω ειμαι σε δημοσιο νονοσκομειο και την καθε επισκεψη την πληρωνω πολυ λιγα.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Βρε σεις? Γιατί επιμένετε? Δεν την κάνουν όλες οι έγκυες. Την κάνουν όμως οι περισσότερες. Τέλος πάντων, δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας. Μπορεί ο δικός μου γιατρός να είναι λάθος και μακάρι να μη μου βγει σε κακό.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Βρε σεις? Γιατί επιμένετε? Δεν την κάνουν όλες οι έγκυες. Την κάνουν όμως οι περισσότερες. Τέλος πάντων, δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας. Μπορεί ο δικός μου γιατρός να είναι λάθος και μακάρι να μη μου βγει σε κακό.

ΚΟΙΤΑΞΕ ravT ΟΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ 3 ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

δεν ειναι θεμα γιατρου και τι κανει ο ενας και ο αλλος ... ενας σωστος γιατρος τα κανει ολα.. ετσι??? εμενα το ζακχαρο ρε παιδια ειναι 60!!!!!! ειναι φυσιολογικοτατο!!! αλλα κουφαθηκε γιατι ολες οι εγκυες σηκονουν ζακχαρο..με τοσα χορτα που εχω φαει σε ολη την εγκυμοσυνη και σαλατες :shock: καθαρισε το αιμα!! με εβαλα και ενακα μικρη καμπυλη ζακχαρου και παλι τα ιδια.. παντως οσες σηκονουν ζακχαρο για μενα τρωνε πολλα γλυκα :wink: μια φιλη μου που ειναι μαζι μου εγκυος τρωει πολλα!! αλλα δεν θελει να το παραδεχτει οτι το κανει επειδη εχει την ευκαιρια λογο εγκυμοσυνεις. 2 φορες εχει κανει. και μην επιμενετε σε καποια θεματα .. μην ειστε απολιτες για τιποτα.. φιλια!! :lol::lol:

και μενα ειναι καλο το ζαχαρο μου και τρωω τις σοκολατες μου αλλα δεν το παραχεζω και ολας ειπαμε ολα με μετρο. και αυτο με τον γιατρο εμενα μια καθηγητρια μου που ειναι χρονια νοσοκομα που ειπε οτι τωρα την καμπυλη την κανουν σε ολες ....

ναι την μικρη οχι την μεγαλη σε μια εγκυο που εχει 60!!! :shock: ελεος!!! μην ειστε τοσο αφελης ...ειπαμε χαζεβουμε απο την εγκυμοσυνη αλλα οχι ολες!!!! χαχαχαχ :lol::lol::lol::lol:

παντως οσες σηκονουν ζακχαρο για μενα τρωνε πολλα γλυκα :wink:

Δεσποινάκι εδώ είσαι λάθος. Εγω ούτε γλυκά έτρωγα, ούτε κιλά έχω πάρει (5 μόνο και μπήκα στον 8ο), ούτε αλάτι έτρωγα ποτέ, ούτε delivery έπαιρνα απ' έξω και όμως δεν τη γλύτωσα την ινσουλίνη. Ο διαιτολόγος μου το ξεκαθάρισε, ότι δεν εχει να κάνει με τη διατροφή, απλά ο οργανισμός δεν αντιδρά καλα στις ορμόνες τις εγκυμοσύνης. Και οι τιμές του σακχάρου μου μέχρι τον Νοέμβριο ήταν κάτω από 70. Τον Δεκέμβριο ήταν 80 και τον Ιανουάριο 111 (με ανώτερα όρια το 110).

Περισσότερο έχει να κάνει με κληρονομική προδιάθεση.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

παντως οσες σηκονουν ζακχαρο για μενα τρωνε πολλα γλυκα :wink:

Δεσποινάκι εδώ είσαι λάθος. Εγω ούτε γλυκά έτρωγα, ούτε κιλά έχω πάρει (5 μόνο και μπήκα στον 8ο), ούτε αλάτι έτρωγα ποτέ, ούτε delivery έπαιρνα απ' έξω και όμως δεν τη γλύτωσα την ινσουλίνη. Ο διαιτολόγος μου το ξεκαθάρισε, ότι δεν εχει να κάνει με τη διατροφή, απλά ο οργανισμός δεν αντιδρά καλα στις ορμόνες τις εγκυμοσύνης. Και οι τιμές του σακχάρου μου μέχρι τον Νοέμβριο ήταν κάτω από 70. Τον Δεκέμβριο ήταν 80 και τον Ιανουάριο 111 (με ανώτερα όρια το 110).

Περισσότερο έχει να κάνει με κληρονομική προδιάθεση.

σωστη εισαι φιλεναδα.. :wink: δεν λεω δεν ειμαι γιατρος εγω λεω για την φιλη μου οτι τρωει πολα γλυκα και ειναι λογικο. ο κεθε οργανισμος ειναι οντος διαφορετικος..το λεω γιατι καποιες κοπελες επιμενουν οτι ολες! ντε και καλα κανουν!!! ειναι σαν να λεμε δεν εχω προβλημα καρδιας αλλα πρεπει να ενχειριστω!!! τοτε η ο γιατρος το κανει για να σε ξοδεβει και να σε παιδευει η εσυ εισαι αφελης....!!! αφου δεν υπαρχει λογος αυτο λεω γιατι να κανω? και η νονα μου δεν ειχε ποτε προβλημα με το ζαχκαρο και χωρις να τρωει ολες τις βλακιες ανεβασε στο 8! και εκανε και αυτη ινσουλινι και το μωρο το βγαλανε με καισαρικη γιατι ηταν 5800!!! :shock: ουτε και την ιδια εμπειρια γεννας εχουμε ολες γιαυτο λεω μην ειστε για τιποτα απολιτες... :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...