Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μετα το μαιευτηριο

Recommended Posts

κοριτσια μπορει καποια να με οργανωσει σε οτι αφορα το τι πρεπει να αγορασω ωστε να εχω ολα τα πραγματα του μωρου που θα χρειαστω οταν βγω με το καλο?π.χ. να παρω ζιπουνακια με το 0 νουμερο η το 1? επισης δεν εχω παρει μαξιλαρι για το μωρο γιατι μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται ειναι αληθεια? ευχαριστω

Διαφημίσεις

Με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου!για το μαξιλαρι σιγουρα δεν το χρειαζεσαι και για τα πρωτα ρουχαλακια καλυτερα παρε μερικα 0 για αρχη και περισσοτερα νουμερο 1 γιατι τα μωρουλια μεγαλωνουν πολυ γρηγορα!Αυριο θα σου πω και τι αλλο.

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

μπραβο κοπελια σε ευχαριστω.ξερεις ειμαι πρωτη φορα μαμα κ εχω χασει τον μπουσουλα!!!!!!!!!!!εισαι κ απο την αγαπημενη μου πολη εχω περασει απιστευτα εκει.

εμενα γεννηθηκε 3 κιλα περιπου η μικρη και το 0 νουμερο δεν της εκανε ουτε 1 βδομαδα :P επερνα το 1-3 (months) τα οποια τα ευχαριστηθηκαμε :)

Μαξιλαρι δεν χρειαζετε οντως :)

Πολλες πανες να εχεις και μερικα σελτεδακια :)

Αν απορεις για τπτ αλλο ρωτα :wink:

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Διαφημίσεις

καλως ηρθες και με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου.Καλο ειναι να εχεις αποστηρωτη και να εχεις αποστηρωσει κανενα μπουκαλι και πιπιλα γιατι αν θηλαζεις εχει καλως αλλα διαφορετικα δεν θα προλαβαινεις να τα κανεις τελευταια στιγμη.Να εχεις πλυνει κατα προτιμιση με παιδικο απορρυπαντικο την προικα του μωρου για να ειναι ετοιμο οταν βγεις να το βαλεις για υπνο και τα ρουχαλακια του ΄καλυτερα να μη παρεις πολλα το νουμερο 0',να εχεις πανες ,μωρομαντιλα και κρεμα για το αλλαγμα.Επισης να παρεις αφρολουτρα παιδικα για το μπανακι του.Ξεχασα το οινοπνευμα και γαζες για τον οφαλο του΄θα σου πουν απο το μαιευτηριο πως θα τα χρησιμοποιησεις'.Αν θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω :D

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

javascript:emjavascript:emoticon(':roll:')

Rolling Eyesoticon(':roll:')

Rolling Eyes βλεπω τα κοριτσια με προλαβαν,ειδες τι καλα ειναι στο φορουμ!λοιπον προσθεσε κι ενα θερμος,ενα θηλαστρο μεντελα,σουτιεν θηλασμου,επιθεματα και κρεμα λανολινης για το στηθος,νυχτικιες η πυτζαμες που να ανοιγουν για να θηλασεις,σερβιετες,υγρο πλυσιματος θα στο πει ο γιατρος σου,και για το μωρο αυτα που ειπαν κι οι αλλες ,ενα ηλεκτρονικο θερμομετρο κι ενα θερμομετρο μπανιου,ψαλιδακι νυχιων,αφρολουτρο κ.λ.π συνηθως δινουν στην κλινικη,πανες βαμβακερες αρκετες,πανες μιας χρησεως ναχεις 2 κουτια στο σπιτι,,αλλαξιερα,πετσετες,φορμακια,κουβερτουλα και οτι αλλο θυμηθω θα στο ξαναγραψω.

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ

και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=392&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=396&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=590&start=0

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη

ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...