Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπερηχογενής εστία

Recommended Posts

Καλημέρα.

Είμαι νέο μέλος, και θα ήθελα να μάθω και από τις δικές σας εμπειρίες.

Έχω ήδη 2 υγιέστατα παιδάκια, 6 και 3 ετών, και είμαι έγκυος σε διδυμάκια. Στα δίδυμα δεν είναι αξιόπιστο να γίνεται το τριπλό τεστ, οπότε με τις εξετάσεις αυχενικής διαφάνειας, ο γιατρός μου είπε πως όλα ήταν απόλυτα εντάξει και δεν χρειαζόταν ούτε αμνιο, αλλά θα κάναμε μόνο Β επιπέδου.

Κλείνω τον 5ο μήνα, και έκανα Β επιπέδου εχθές.

Τα έμβρυα είναι καθόλα εντάξει, 100% δόξα το Θεό, το μόνο που εντόπισε ο γιατρός που μας έκανε τον υπέρηχο είναι υπερηχογενής εστία σε ένα από τα 2 έμβρυα, με όλα τα υπόλοιπα πάλι όμως απόλυτα εντάξει. Η ηλικία μου είναι 31, δεν έχουμε κανένα ιστορικό από καμία πλευρά για σύνδρομο down, όμως μετά από αυτό το εύρημα έχω αγχωθεί πολύ.

Ο γιατρός μου που είδε τα αποτελέσματα του Β επιπέδου με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε αμνιο, παρόλο που στο παρελθόν ο ίδιος το είχε αποκλείσει βλέποντας άριστο αποτέλεμσα στις αυχενικές και των 2 εμβρύων.

Εχετε κάποι

Διαφημίσεις

Γεια σου Χριστίνα μου..Βρέθηκε και σε μένα στο β επιπέδου υπερηχογενής εστία στη καρδούλα του ωστόσο τόσο ο υπερηχογραφιστής όσο κι ο γιατρός μου δε μου συνέστησαν άμνιο.Μου είπαν ότι από μόνο του σαν εύρημα δε λέει τίποτα κι ότι αν η αυχενική είναι καλή όλα καλά.Παρ΄όλα αυτά ο γιατρός μου μου είπε ότι αν πάλι αγχώνομαι τόσο πολύ γι ΄αυτό να τη κάνω την άμνιο για να φύγει από το μυαλό μου.Εγώ δε την έκανα τελικά κι ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ Σίσυ..

Ποτέ δεν ήμουν αρνητική και ούτε τώρα θα γίνω.

Ο ένας γιατρός απέκλεισε το ενδεχόμενο για οποιαδήποτε βλάβη, ο άλλος μάλλον αποκλείει, αλλά θέλει την τελική απόφαση να την πάρω εγώ.

Αυτό λέει η λογική μου τώρα που είμαι πιο ψύχραιμη, οπότε νομίζω πως δεν θα προχωρήσω σε άμνιο.

Ο Θεός βοηθός.

Εύχομαι γερά μωρά και στις δυο μας.