Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΥΣΤΡΙΑ Η' ΓΑΛΛΙΑ?

korinaki

Recommended Posts

Κοριτσια λεμε με τον αντρα μου σε λιγους μηνες να κανουμε ενα ταξιδι στο εξωτερικο αλλα ακομα δεν εχουμε αποφασισει που να παμε..Ειμαστε μεταξυ Αυστριας και Γαλλιας..Ο αντρας μου κλεινει περισσοτερο προς Αυστρια εγω ακομα δεν ειμαι σιγουρη μιας και θα ηθελα να παω και Γαλλια αφου πριν δυο χρονια πηγαμε ταξιδι του μελλιτος στην Αυστρια και περασαμε βεβαια εκπληκτικα!!Το πλανο για τα δυο ταξιδια ειναι..Αυστρια(3 βραδυα Βιεννη με 1 ημερα εκδρομη στην Πραγα,4 βραδυα στο seefeld με εξορμησεις στα διαφορα μερη γυρω οπου τα παντα ειναι καταπρασινα με απιστευτη φυση και ομορφια).Γαλλια(3 βραδυα Παρισι,και 4 βραδυα σ εναν καταπληκτικο πυργο 50 χλμ απ το Παρισι διπλα στις Βερσαλλιες http://www.esclimont.com με μια εκδρομη στην disneyland)!Κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας,εσεις πιο ταξιδι θα προτιμουσατε,που τελικα να καταληξουμε?

Διαφημίσεις

Ψηφίζω Γαλλία!!!! Αφού λες κιόλας ότι πήγατε ξανά Αυστρία..

Δεν λέω καλή και η Βιέννη (αν και προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα και τόσο βέβαια, προτιμώ την Πράγα) αλλά το Παρίσι είναι πανέμορφο.. Δεν είναι τυχαίο που είναι και η πόλη του έρωτα. Να πάτε Παρίσι, Βερσαλλίες που είναι καταπληκτικά, Μονμάρτη και φυσικά στην eurodisney θα ξαναγίνετε παιδάκια. Είναι τέλεια!!! Να κάνετε και βόλτα στον Σηκουάνα, να δείτε την Παναγία των Παρισίων, μετά το βράδυ στο Moulin Rouge...Είναι πολύ ωραία..

YCiep3.png

Διαφημίσεις

Επιτελους τα καταφερα!!Μπορεσα και εβαλα φωτο!! :D:D Αυτος ειναι ο πυργος εξω απ το Παρισι!Δεν ειναι καταπληκτικος?Ειναι τ ονειρο μου να παμε εκει.. :D

Γαλλια κι εγω! Μολις γυρισαμε και...περασαμε πανεμορφα...Εμεις βεβαια ειδαμε μονο Παρισι και Eurodisney. Αφου εχετε χρονο θα πατε και Βερσαλλιες και ο πυργος που εβαλες φαινεται ονειρικος! Αφου Αυστρια εχετε παει...Αλλωστε το Παρισι ειναι η πολη του ερωτα και η καλυτερη εποχη για να το επισκευθεις ειναι ανοιξη. Το μοναδικο μειον μερικοι Γαλλοι....

Φυσικά Γαλλία, Παρίσι και πύργος χωρίς δεύτερη σκέψη!

Με την Βιέννη δεν ενθουσιάστηκα και Πράγα οκ πάτε κάποια άλλη φορα (εξάλλου δεν είναι και Αυστρία και καλό είναι να μην πάτε μονο για 1 μέρα εκεί)...

αχ όταν πάτε στον πύργο πείτε και σε μας πως ήταν μπας και το κανονίζουμε για του χρόνου! :D

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ μόλις μα μόλις ήρθα απο Αυστρία. (4 μέρες)

Πέρσι τέτοιο καιρό πήγα Παρίσι. (8 μέρες)

Ψηφίζω λοιπόν Παρίσι. Αυτό το ταξίδι μου έμεινε πιο έντονα. Ίσως να φταίει ότι έμεινα εκεί πιο πολυ καιρό και το γνώρισα καλύτερα. Δεν ξέρω.

Ότι και να αποφασίσεις πάντως θα περάσεις τέλεια

Καλό ταξίδι...

dev277pr___.png

κορινάκι τι ειναι αυτά που ποστάρεις ...θα μας ξεκάνεις :lol::lol::lol: κάτσε δεν κατάλαβα καλά...το δωμάτιο αυτό είναι μεσα στον πύργο;;; :shock::shock:
ΝΑΙ!Ειναι ενα απο τα δωματια του πυργου!Δεν ειναι καταπληκτικο?

Διαφημίσεις

Κορίνα ψηφίζω Γαλλία!!! :lol: Αυστρία οπως είπες έχετε πάει οπότε να μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε και άλλα μέρη. :lol: Καλά να περάσετε!

Μέσα απο τα μάτια σας βλέπω τον κόσμο και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος...

.png

dev313prs__.png

θα μας στειλεις πρωι πρωι με τις ωραίες φώτο σου!!!Απίστευτα.

Εγω θα προτείνω Γαλλία, Παρίσι, vive l' amour!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

κορινάκι τι ειναι αυτά που ποστάρεις ...θα μας ξεκάνεις :lol::lol::lol: κάτσε δεν κατάλαβα καλά...το δωμάτιο αυτό είναι μεσα στον πύργο;;; :shock::shock:
ΝΑΙ!Ειναι ενα απο τα δωματια του πυργου!Δεν ειναι καταπληκτικο?

μόνο καταπληκτικό;;;;εξαιρετικότατο είναι!!!ΕΕΕΕκει να πάααααατε..με έπιασε αυτό το τρέμουλο πάλι :lol::lol: να μας γράψεις νέα οπωσδήποτε!!

Νομιζω πως τον πεισαμε τον αντρα μου και θα παμε Γαλλια!!!Οχι οτι ειχε προβλημα με την Γαλλια καθε αλλο..Fysalida μου μπορεις κι εσυ να πας εκει!!Δεν ειναι απιαστο ονειρο γιατι δεν ειναι πανακριβα!Αν θες πληροφοριες στειλε μου πμ και θα σ ενημερωσω με λεπτομερειες! :D