Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Recommended Posts

Γειά σας ! Έχω να καταγγείλω ότι τα δώρα που κερδίζουμε από τα περιοδικά για παιδιά δεν τα αποστέλλουν ταχυδρομικώς ούτε μπαίνουν στην διαδικασία να τηλεφωνήσουν σε κούριερ στον Αγ.Δημήτριο για να αποσταλλούν με αντικαταβολή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε δωράκι από περιοδικά . Το περιοδικό το παιδί μου κι εγώ μας το έστειλε χωρίς να ειδοποιήσουμε το ότι κερδίσαμε . Το περιοδικό ΓΟΝΕΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ όμως επέμενε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς , να αποστήλουμε την ταυτότητα με φαξ , να ειδοποιήσουμε μόνοι μας κουριερ και να έρθει ο κουριερ μόνο παρασκευή διότι υπήρχε πρόβλημα να πάνε στην αποθήκη να πάρουν το δωράκι και να το έχουν στην γραμματεία. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !

Όσο για την θεματολογία εννόείται ότι γράφουν ανακρίβιες και κανένας γιατρός δεν συστήνει αυτά που γράφουν.

Διαφημίσεις

Καλησπερα.και μεις κερδισαμε και ακουσον ακουσον.να στειλω λεει εγω κουριερ απο μυτιληνη να παραλαβει το δωρο με την ταυτοτητα μου.δηλαδη τα περιοδικα ειναι τοσο φτωχα που δεν μπορουν να στειλουν τα δωρα μας και πρεπει να πληρωσουμε εμεις?ετσι παει η μια η αλλη.τελικα θα παει η θεια μου μονο παρασκευη λεει και 3-5.μας δουλευουνε κανονικα.τι ειναι ο αλλος ρομποτ να βρισκεται εκει 3-5?το παιδι μου και γω οταν κερδισα μου τα στειλενε ολα.και το παιδι και νεοι γονεις ζηταει να πληρωσουμε εμεις επισης.σαν δεν ντεπονται.τοσα χρονια τους τα σκαμε γερα!

Διλαδι κοριτσια πιο πολλα θα κανει το κουριε παρα το δωρο που θα σασ στηλουν ε;;

παντοσ εγω απο γνωστη εκπομπη κερδισα μια περιπιειση προσωπου και σοματοσ

πηγα εκανα του προσοπυ

ηθελαν να με πησουνε να κανω και αλα πραγματα

τουσ ειπα οτι φευγω για παντα εξωτερικο και δε το σηναιχισαν

παντοσ μια χαρα ειταν η περιπειηση προσοπου

μου ειπαν οτι κανει 60 ευρω αλα μου την κανον δωρο

παντοσ η εκμεταλευση στο μεγαλιο τησ!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

• 5 weeks later...

Αγαπητές αναγνώστριες,

Εκ μέρους του ΓΟΝΕΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ επιτρέψτε μου να απαντήσω στις αιτιάσεις σας για τα δώρα των διαγωνισμών. Κάθε διαγωνισμός είναι μια έμμεση προβολή αυτού που προσφέρει τα δώρα. Επομένως το περιοδικό δεν είναι δυνατόν να επωμιστεί τα έξοδα για την αποστολή των δώρων εκτός Αθηνών. Αυτό άλλωστε αναγράφεται ξεκάθαρα στους όρους των διαγωνισμών κάθε τεύχους τους οποίους οφείλουμε να διαβάζουμε πριν συμμετέχουμε. Από την άλλη, το ότι ζητείται η αποστολή ταυτότητας από τους νικητές της επαρχίας κατοχυρώνει και το νικητή και το περιοδικό ότι το δώρο θα φτάσει στον πραγματικό παραλήπτη του. Δυστυχώς πολλές φορές στο παρελθόν επιτήδειοι εμφανίστηκαν ζητώντας δώρο χωρίς επίδειξη ταυτότητας στερώντας τη χαρά του δώρου από τον πραγματικό νικητή. Δεν είναι κρίμα λοιπόν; Όσο για τη σχέση τιμής δώρου και κούριερ φροντίζουμε πάντα τα δώρα μας να είναι υπολογίσιμης αξίας. Επομένως, θα θερμοπαρακαλούσα να μην προβαίνετε σε άδικες κατηγορίες πριν μάθετε. Προσκαλώ όποια από εσάς θέλει να με καλέσει στο τηλέφωνο 210 9769049 και θα χαρώ να της εξηγήσω τη διαδικασία.

Με εκτίμηση

Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Το γονείς εν δράση δεν είναι αυτό που κάνει 0,50 ευρώ?

Ε, που να φτάσουν τα λεφτά να πληρώνουν και κούριερ.Το παιδί μου κι εγώ κάνει 6 ευρώ νομίζω?

Πάντως αφού το λέει στους όρους συμμετοχής είναι κατοχυρωμένοι!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

εμεις δεν ειπαμε οτι δεν το λεει στους ορους ομως το παιδι μου κι εγω τα στελνει εκεινο.γιατι οχι και σεις.εγω ευτυχως εστειλα καποιο γνωστο μου και μου πηρε την κολωνια που κερδισα.δεν νομιζω να ειναι της αξιας που επικαλεισθε.θα σας απαντησω ακριβως οταν παω και δω ποσο κανει.το θεμα ομως δεν ειναι εκει.το θεμα ειναι οτι ο κουριες μου ζητουσε 10 ευρω.γιατι δεν το κανονιζετε να αναλαμβανει την αποστολη αυτος που διαφημιζεται.επισης εχω και καποιο παραπονο.σας εχω τηλ 2 φορες να ρωτησω καποια πραγματα για το περιοδικο και επειδη ποτε δεν βρισκω καποιον υπευθυνο ουτε στο τηλ που γραψατε μου ειπανε οτι θα με παρουνε αλλα με γραψανε στα παλαιοτερα των υποδηματων.ευχαριστω.

Κάθε διαγωνισμός είναι μια έμμεση προβολή αυτού που προσφέρει τα δώρα.

Όπως επίσης και του περιοδικού. Δηλαδή το περιοδικό δεν οφελείται; Λίγοοο....Αν δεν υπήρχε αμοιβαίο ώφελος δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνεται

Επομένως το περιοδικό δεν είναι δυνατόν να επωμιστεί τα έξοδα για την αποστολή των δώρων εκτός Αθηνών

Τότε να ξεκαθαρίζετε στους δωροθέτες ότι θα πρέπει να αναλαμβάνουν και την αποστολή

• 2 weeks later...

KI EΓΩ KAΠOTE KEPΔIΣA ΔΩPO AΠO KAΠOIO ΓΥΝΑΙΚΕΊΟ ΠEPIOΔIKO Κ AKOMA TO ΠEPIMENΩ.TOYΣ ΕΝΌΧΛΗΣΑ ME E-MAIL MOY ZHTHΣAN ΣYΓNΩMH Κ EIΠAN OTI ΘA TO ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΣΎΝΤΟΜΑ. NA MHN ΠΩ TI EΣTEIΛAN!ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ!TA MHNYMATA ΞΈΡΟΥΝ NA TA ΧΡΕΏΝΟΥΝ OMΩΣ ΓIA NA ΠAPEIΣ MEPOΣ!TOYΛAXIΣTON AN ΔEN EXOYN ΣKOΠO NA TA ΔΩΣOYN NA ΒΆΖΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΚΆ ΟΝΌΜΑΤΑ ΑΥΤΏΝ ΠOY ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ.