Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ

Recommended Posts

Μην είσαι χαζούλα. Εγώ η και αpostolia φαίνεται το έχουμε πάρει πολύ προσωπικά το θέμα σαν να είσαι η αδελφή μας για αυτό και είμαστε σίγουρες οτι θα πάνε καλά αυτή τη φορά. Ο δρόμος που περπατάς είναι δύσκολος αλλά δεν ξέρει ότι τον περπατάει μια πεισματάρα (σαν κι εσένα!)

Κλεμμένο αλλά καλο :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμφωνώ με τη ΣΩΤΗΡΙΑ αντε και απο εδω και περα να μιλαμε μονο για ευχαριστα όλες!!! :lol: καλη επιτυχια και στα κοριτσια που προσπαθουν φυσικα!αντε christinaki θα περιμενουμε νεα σου να τα λεμε εδω!!!!!!!! :lol:

Καλημέρα κουκλίτσες μου. Σήμερα ηρέμησα απο νοσοκομεία, εξετάσεις, ενέσεις και φάρμακα και μπορώ να σας γράψω την περιπέτεια μου..... Τελικά εχω τα Natural Killers σε πολύ υψηλά επίπεδα οπότε θα χρειαστεί να κάνω θεραπεία στο νοσοκομείο με ενδοφλέβειες ενέσεις. Δυστυχώς εχθές απέβαλλα..... :cry::cry:

TINA

Διαφημίσεις

Σου στέλνουμε όλη τη δυνάμη μας ............ τουλάχιστον ανακάλυψες σε τι οφείλονται οι αποβολές....... Χριστινάκι μου μια, δυο, τρεις και θα είναι η τυχερή σου φορά.......... ξεκίνα τις θεραπείες σου ....... και να είσαι χαρούμενη που μπορεις να συλλαμβάνεις εύκολα (σκέψου το κι αυτό)! Εισαι μικρή και θα κάνεις τα παιδάκια που έχασες μην φοβάσαι.....εισαι πολύ δυνατή μόνο και μόνο που περιγράφεις την κατάσταση σου κάθε φορά. Σ'αγαπάμε πολύ και σου στέλνουμε την αγάπη μας όλοι απο εδώ μέσα.

christinaki λυπαμαι πολυ!!!!κουραγιο συμφωνω για αλλη μια φορα με τη Σωτηρια με οτι σου γραφει τουλαχιστον απο εδω και περα σιγουρα θα πανε όλα καλα σκεψου το θετικο οτι μπορεις και εχεις ευκολη συλληψη μολις τελειωσεις τη θεραπεια το ονειρο σου θα γινει πραγματικοτητα!μη στεναχοριεσαι,πολλα φιλακια!

Καλημέρα και πολλά ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια για την στηριξη σας. Αύριο θα ξεκινήσω την θεραπεία με ανοσοσφαιρίνη. Μήπως ξέρει κάποια κοπέλα κάτι σχετικό με τα Νatural Killers;Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

TINA

Καλημέρα σε ολες, πρωτη φορα απο εσενα το ακουω τι σου ειπαν εσενα οι γιατροι ειναι ευκολη θεραπια?αν θες ξεκινησε το σαν νεο θεμα να το δουν περισσοτερες κοπελες και οποια ξερει να σου πει.

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

κοριτσια τελικα ειχα κι εγω μια βιοχημικη εγκυμοσυνη!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ....αλλα ο Θεος εκει ψηλα γνωριζει....ηταν η πρωτη αποπειρα μας για μωρακι και ενω χαρηκαμε που το πιασαμε τοοσο ευκολα...προσγειωθηκαμε αποτομα....μεσα σε 5 μερες πηραμε τοση χαρα όσο και λυπη....

BYMup3.png

Κοριτσάκι πόσο σε καταλαβαίνω... Κουράγιο, σιγά σιγά θα φύγει η λύπη, θα ξαναπροσπαθήσεις και θα ολοκληρωθεί. Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Εμείς προσαπθούμε καιρό με ενέσεις και πρόκληση ωορηξίας και πάνω που είχαμε απελπιστεί, κάνω χοριακή και βγαίνει θετική... Καταλαβαίνεις χαρά, σε δυο μέρες όμως που έπρεπε να την ξανακάνω, έπεσε, ακόμα πιο μικρό νούμερο... Ο γιατρός μου είπε ότι πάει για αποβολή αλλά επειδή λόγω διακοπών έκανα τις χοριακές σε διαφορετικά εργαστήρια μου είπε να την επαναλάβω αύριο στο δεύτερο εργαστήριο. Μόνο σε ένα θαύμα ελπίζω, να είχαν τόσο διαφορά οι τιμές... Μέσα σε δυο μέρες από την απόλυτη χαρά πήγαμε στη λύπη. Αλλά κουράγιο κοριτσάκι, όλα έχουν το σκοπό τους, υπάρχουν χειρότερα πολύ, πρέπει πάντα να είμαστε δυνατές για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα πάντα... (τα λέω και για μένα;))

σε ευχαριστω για το κουραγιο...και εμενα ο γιατρος μου μου ειπε πως ηταν αρκετα μικρη η χοριακη μου...δεν προλαβα να κανω δευτερη και...

αλλα εσυ μην τα ακους αυτα!!!

σκεψου θετικα και μακαρι να γινει το θαυμα σου...και ολα να πανε τελεια!!!!

στο ευχομαι ολοψυχα!!!

περιμενω νεα σου

BYMup3.png

Ευχαριστώ Carmen! Δυστυχώς, πριν λίγο πήρα τα αποτελέσματα και είναι αρνητικά :-( έπεσε στο 4,9, ουσιαστικά δεν είμαι έγκυος πια:-( Τώρα περιμένω να αδιαθετήσω και βλέπουμε. Έκλαψα αλλά νιώθω καλύτερα τώρα που ξέρω σίγουρα ότι τελείωσε, πάμε παρακάτω. Μέχρι το πρωί αναρωτιόμουν αν είναι ακόμα εκεί, αν μεγαλώνει, αν θα καταφέρουμε να το έχουμε και ένιωθα πολύ χειρότερα:-( Τώρα τουλάχιστον τελείωσε και κοιτάμε μπροστά. Να σκέφτεσαι ότι είναι δυστυχώς πολύ συχνό φαινόμενο, θα περάσει και για μας, σκέψου άλλες που τα χάνουν σε πιο προχωρημένο στάδιο, μακάρι να είναι δυνατές...

Ήμαστε πολύ χαρούμενοι έστω και για δυο μέρες, κι εγώ και ο άντρας μου αγγίξαμε μια ευτυχία που ειλικρινά ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα την ένιωθα τόσο έντονα, ας ελπίσουμε ότι θα την ξαναζήσουμε σύντομα με καλό τέλος!;) Στο εύχομαι κι εσένα ολόψυχα κοριτσάκι! Να μου γράφεις τα νέα σου! Πόσο χρόνων είσαι; Εγώ μόλις έγινα 31...

Αχ κριμα...έλπιζα πως εσύ θα το κρατούσες.

Σε καταλαβαίνω....................:((((

Εγώ τον Οκτώβριο γίνομαι 27....

Υπάρχουν πολύ πιο δύσκολα το ξέρω και τα έχω διαβάσει κι εδώ...

Δεν πίστευα πως θα με πειραζε τόσο κι όμως με πείραξε!!!!

Τελοσπάντων όπως λες πρέπει να είμαστε δυνατές...εξάλλου καταφέραμε μια σύλληψη...κάτι είναι κι αυτό ε????

Σου ευχομαι τα καλύτερα μέσα απο την καρδιά μου...

BYMup3.png

Διαφημίσεις

• 9 months later...

Geia sas.Meta apo mia fisiologiki egkimosini kai ena koristaki 3 etwn smr, prin apo enamisi xronos eixa mia palindromi egkimosini kai smr piga sto giatro meta apo thetiko test egkimosinis kai i analisi aimatos itan sta 200.mallon prokeitai gia vioximiki egkimosini mou eipe alla tha epanalavoume tin analisi se 2 meres. :-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 5Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 200.ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ.ΠΡΙΝ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΠΡΙΝ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.

Καλησπέρα 1ELPI ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα και να μην είναι βιοχημική.Η αλήθεια είναι ότι με 200 μονάδες δεν φαίνεται τίποτα στον υπέρηχο,πρέπει να είναι τουλάχιστον 1000 μονάδες για να δείτε σάκο.Μπορεί να έχει γίνει αργά η σύλληψη....Να σκέφτεσαι θετικά για να τα καταφέρει το σποράκι σου.Ελπίζω τα σημερινά νέα να είναι θετικά.

VdLep3.png

keiCp3.png

Καλημέρα mariannap. Μολις έκανα τη χοριακή.Περιμένω αποτελέσματα το μεσημέρι.Άρχισα κι εγώ όμως να χάνω τις ελπίδες μου. Προετοιμάζω τον εαυτό μου ότι τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ 331 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.

• 3 χρόνια μετά...

Ειχα προχτές πάλι την 2η βιοχημική εγκυμοσύνη μου ...και μου είπε η γιατρός μου πως πρέπει να ξεκινήσουμε εξετάσεις...εχω απελπιστεί....άραγε θα καταφέρω να κάνω ενα παιδάκι όπως το θέλω;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...