Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσκλητήριο ραβδάκι

Nadia77

Recommended Posts

Καλημερα,

ειμαι νεο μέλος στην παρεα σας και τον Μαιο θα βαφτίσω την μικρη μου κόρη.

Θελω να φτιάξω το γνωστό προσκλητήριο με το αστέρι ραβδι αλλα το προβλημα μου δεν είναι πως θα το φτιάξω αλλα απο τι υλικο θα είναι το ραβδι.

Δεν θελω μολύβι, δεν θελω καλαμάκι, θέλω κατι μεταλλικό.(οπως το είχε το an-agapas)

Εχετε καμια ιδέα τι θα μπορούσα να βαλω;

Διαφημίσεις

Νομίζω πως είναι αυτά τα μεταλλικά καλαμάκια για σουβλάκι (έτσι λεει η ΕΥΔΟΞΙΑ - στικ για σουβλάκι). Άρα λοιπόν θα τα βρεις σε καταστήματα όπως το cook shop.

Kαλές δημιουργίες... :D

*

Στο πλαίσιο ή στο art and hobby υπάρχουν μεταλλικές ράβδοι που λέγονται "βελόνες μετρήματος" χρησιμεύουν στους ζωγράφους και μοιάζουν με ακτίνες ποδηλάτου (στη διάμετρο). Είναι φτηνές από ότι θυμάμαι!

Μάλλον θα είναι ότι πρέπει.

:D

Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Στο πλαίσιο ή στο art and hobby υπάρχουν μεταλλικές ράβδοι που λέγονται "βελόνες μετρήματος" χρησιμεύουν στους ζωγράφους και μοιάζουν με ακτίνες ποδηλάτου (στη διάμετρο). Είναι φτηνές από ότι θυμάμαι!

Μάλλον θα είναι ότι πρέπει.

:D

Καλή επιτυχία!

Αυτές εννοείς;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=50458&catalog=28&category=69979944

*

Εγω αυτα που εβαλα στα προσκλητηρια ηταν τα ξυλινα απο το σουβλακι, και τα εβαψα με ασημι σπρει, αφου τα στερεωσα με τις μυτουλες προς τα κατω , πανω σε ενα κομματι φελιζολ.

Εγω αυτα που εβαλα στα προσκλητηρια ηταν τα ξυλινα απο το σουβλακι, και τα εβαψα με ασημι σπρει, αφου τα στερεωσα με τις μυτουλες προς τα κατω , πανω σε ενα κομματι φελιζολ.

Aυτό σκέφτηκα να κάνω και εγω, δεν ξεβάφουν ετσι;

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Μου αρεσει αυτη η ιδεα πολυ για το προσκλητηριο ραβδακι και σκεφτομαι να το τολμησω..απλα θα ηθελα να ρωτησω εαν δωσω εξω την εκτυπωση του κειμενου σε ριζοχαρτο (και φτιαξω εγω ολα τα υπολοιπα) ποσο θα στοιχίσει γνωρίζει καμμια για να δω εάν με συμφέρει..

bW2t0Qi6WK9rWul.png

Αν το δωσεις να στο εκτυπωσουν εξω θα σου παρουν κ κανα 50αρι μονο για τη μακετα κ ενα προκλητηριο να παρεις τη κανετα την πληρωνεις.. .. με 30 ευρω που κανουν τα μελανια τυπωνεις πανω απο 100 χρωματιστα Α4.

O5Lop2.png

kIP3p2.png