Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΠΑΝΙΟ ΜΩΡΟΥ

Recommended Posts

Κοριτσια ο μικρος μου ειναι περιπου 2 1/2 μηνων.Μεχρι τωρα τον εκανα μπανιο στην αρχη κατω απ τον νηπτηρα γιατι ηταν ελαφρυς και αργοτερα που βαρυνε λιγο στο μπανιερο του αλλα παλι τον κρατουσα μπρουμητα σχεδον στον αερα.Ομως τωρα εχει βαρυνει αρκετα και δεν εχω ιδεα πως να τον κανω μπανιο..Μπορειτε να με βοηθησετε?

Διαφημίσεις

Εμένα η κόρη μου είναι 2 1/2 μηνών και από όταν έπεσε ο αφαλός της την κάνω μπάνιο στη μπανιερό της που έχει ένα εξόγκωμα στη μέση κι έτσι τηνξαπλώνω πάνω σε μια πετσέτα και δεν γλυστράει. Κουνάει χεράκι ποδαράκια και γελάει.Της αρέσει τόσο πολύ που όταν βάζω τα χέρια να την βγάλω πάντα κλαίει για λίγο.

Το μπάνιο της το ετοιμάζω από πριν. Βάζω το νερό και την πετσ'ετα και μετά ξεντύνω το μωρό και το βάζω μέσα.

Στον γιο μου που δεν ήξερα τον έκανα μπάνιο στο νιπτήρα ή μαζί με τη βοήθεια του άντρα μου πάντα κρατώντας τον στη μπανιέρα.Όταν το είπα στον παιδίατρο με έτζασε και μου είπε το μπανάκι στο παιδί σου δεν το κάνεις γιατί βρομάει το παιδί σου αλλά για να χαλαρώσει και να είναι ήρεμο μετά.

Μην στεναχωριέσαι, το μωρό σου είναι μικρό αλλά όχι τόσο μικρό ώστε να μην μπορεί να απολαύσει ένα μπανάκι στην μπανιέρα του!!!! :lol::lol::lol:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Καλημέρα!!! Στα καταστήματα βρεφικών ειδών και στα τζάμπο φυσικά, έχουν τη λεγόμενη γλύστρα, είναι ένα σιδεράκι που καλύπτεται από πετσέτα και το βάζεις μέσα στη μπανιερίτσα και βάζεις το μωρό πάνω. Αν πας τζάμπο μπορείς να ρωτήσεις. Είναι οικονομικό.

εμενα αυτό δεν με βόλεψε καθόλου.

Χρησιμοποιουσα ενα σφουγγάρι ειδικο για μπανακια και ακουμπουσα το μωρο πανω

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100304&itmid=1254746

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Διαφημίσεις

Kι εγώ έχω αυτό το σφουγγάρι και με βόλεψε πάρα πολύ!!! Η μικρή χαλαρώνει επάνω του γιατί είναι μαλακό και εγώ δεν έχω το άγχος μήπως μου γλιστρήσει και μου πάθει τίποτα.

"Κάνει το μπάνιο απόλαυση..." :wink:

*

Αν δεν έχεις πάρει άκόμα μπανιερίτσα κοίτα να αδειάζει με σωλήνα και να μην χρειάζεται να τη σηκώνει γεμάτη για να την αδειάσεις. Η μέση μας είανι πολύτιμη!!!

Αν δεν έχεις πάρει άκόμα μπανιερίτσα κοίτα να αδειάζει με σωλήνα και να μην χρειάζεται να τη σηκώνει γεμάτη για να την αδειάσεις. Η μέση μας είανι πολύτιμη!!!

:D

Aυτό είναι πολύ βασικό. Αν η μπανιερίτσα είναι αρκετά ψήλά κα αδειάζει με σωληνάκι δε θα καταπονείς τη μέση σου.

*

Eμεις εχουμε αυτο

http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_gr.php?item=onda&p=1&img=01

με βαση που μπαινει πανω στην δικη μας μπανιερα.

Μεχρι τωρα μας βολεψε η πλευρα για τα βρεφη, σιγουρα σε λιγο θα θελουμε την αλλη πλευρα! :lol:

Διαφημίσεις

elias-christina στο site δίνει μόνο το όνομα της αντιπροσωπείας τους στην Ελλάδα και τα στοιχεία επικοινωνίας με την αντιπροσωπεία και γι'αυτό ρώτησα επειδή ήθελα να μάθω αν μπορώ να το βρω σε κάποιο βρεφικο πολυκατάστημα. Τώρα που το σκέφτομαι θα κοιτάξω και στο site του Λητώ.

Α... άσχετο με το θέμα αλλά είδα φωτογραφίες από το γάμο σου σε κάποιο άλλο topic... Κούκλα και υπέροχο νυφικό!!! :D

*

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ! Να εισαι καλα. :D

Μπορεις να τηλεφωνησεις στην αντιπροσωπεια αν θελεις κ να σου πουν! :wink:

Αυτό θα κάνω μάλλον. Να είσαι καλά καλό σου απόγευμα.

*

εγω εχω παρει το μπανακι της chicco ειναι πολυ βολικο απο μωρουλι μεχρι και μεγαλω.ειναι λιγο ακριβο 40ευρο αλλα η μεση μας ειναι πολυτιμη αλλωστε δε χαλαει μπορεις να το ξαναχρησιμοποιησεις