Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποτε μπορω να ξεκινησω τραπεζα?

Recommended Posts

Καλησπερα σας!

Συγχαρητηρια για το τοσο ενημερωτικο και χρησιμο φορουμ.Γεννησα τον γιο μου πριν 10 μερες προωρα,και αποφασισα να βγαζω γαλα με το θηλαστρο μεχρι να τον παρω σπιτι για να τον θηλασω.Απο την επομενη μερα της γεννας εχω αρχισει και καπνιζω σχεδον κανονικα,οπως δηλαδη καπνιζα πριν μεινω εγκυος,περιπου 1 πακετο την ημερα.Προς το παρον βγαζω το γαλα με το θηλαστρο και το πεταω γιατι παιρνω ακομα αντιβιωση,ομως σκεφτομαι να ξεκινησω να το μαζευω στην καταψυξη μολις τελειωσει η αντιβιωση.Το ξερω οτι το εχω παρακανει με το τσιγαρο,αλλα με το αγχος που εχω και την στεναχωρια για τον μικρο γιατι περασε διαφορα μεχρι στιγμης στην θερμοκοιτιδα,δεν μπορω να το ελεγξω.Αυτο που θελω να ρωτησω εσας που ειστε πιο εμπειρες απο εμενα ειναι το εξης:Αν ξεκινησω απο εβδομαδα να κανω 5 τσιγαρα την ημερα,θα μπορω να αποθηκευω το γαλα μου?Αν σταματησω πχ την Κυριακη να κανω τοσα πολλα τσιγαρα,απο την επομενη μερα το γαλα μου θα μπορω να το κρατησω,ετσι ωστε να μην δημιουργησει προβλημα στο μωρο μου οταν βγει,λογω της νικοτινης?

Ξερω οτι ειμαι αδικαιολογητη για τα τοσα πολλα τσιγαρα,αλλα προκειμενου να τρελλαθω,ειπα να το ριξω στο τσιγαρο

Σας ευχαριστω

Διαφημίσεις

Γιατί δεν ζητάς να δίνουνε στο γιο σου από τώρα το γάλα σου; Το γάλα των μαμάδων που γεννάνε πρόωρα είναι ιδανικό για το πρόωρο μωράκι! Θα του δίνεις αντισώματα που είναι απαραίτητα σ' αυτή τη φάση και όλα τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά σε τέτοια σύνθεση ώστε να μπορεί να τα απορροφήσει και ο οργανισμός του να τα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο, για να αναρρώσει γρηγορότερα!

Όσο για το τσιγάρο, έχει συζητηθεί εδώ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3820&highlight=%F4%F3%E9%E3%E1%F1%EF

HXuSp2.pngaS46p2.png