Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ-ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα. Χθες έκανα απόξεση και είμαι ράκος. Έχω γράψει την ιστορία μου στη ενότητα"κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης". Διάβασα κι άλλες ιστορίες για παλίνδρομες κι έπαθα σοκ, δεν περίμενα να είναι τόσο συχνό φαινόμενο.Επειδή όμως έχω πάθει φοβία κι επειδή η γιατρός μου δεν είδε ένε ινομύωμα που μου βρήκαν αμέσως στο ΜΗΤΕΡΑ και προτιμώ να πάρω απόφαση οτι δεν θα αποκτήσουμε παιδί παρά να ξαναπεράσω αυτή τη φρικτή εμπειρία, θέλω τη γνώμη σας για ένα γιατρό. Ονομάζεται Ροζάκος κι έχω ακούσει τα καλύτερα. Ξέρει κάποια κοπέλα λεπτομέρειες? ξέρω οτι κάπου υπάρχει λίστα με γιατρούς αλλά νιώθω αποσυντονισμένη και δεν βλέπω τίποτα. Α, και κάτι τελευταίο. Χαίρομαι που θα ξαναμπώ στην παρέα σας :)

Διαφημίσεις

καλημερα πρεπει να σου πω πως κατι τετοιες καταστασεις με εχουν ευαισθητοποιησει διοτι ακριβως πριν απο ενα χρονο ειχα αποβαλει στον εκτο μηνα. οπως καταλαβαινεις εκτος οτι αλαξα τον γιατρο που ειχα για δεκα χρονια αρχισα να ψαχνω για ενα πραγματικα καλο επιστημονα. εχω να σου πω οτι για τον Ροζακο εχω ακουσει μονο καλα λογια το μονο οτι ειναι μεγαλος σε ηλικια. επισης εχω να σου προτινω τον Ηλιακη,τον Μαστρομηνα κ τον Ζιωγα οπου εχει γινει κ ο νεος μου γιατρος. επισης αυτα τα ονοματα τα εμαθα απο γνωστη μου που ειναι μεσα σε γεννες οποτε γνωριζει αρκετα για καποιυς γιατρους.οτι χρειαστεις να μου πεις . να ξερεις οτι ολα θα πανε καλα να σκεφτεσαι θετικα φιλια

Ναι, η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά μεγάλος αλλά είχα ακούσει μια ιστορία απο κάποια οικογενειακή φίλη και με συγκίνησε-ωστόσο θα έχω υπόψη και τους υπόλοιπους που αναφέρεις-τους σημείωσα και θα αρχίσω επαφές-ευχαριστώ πολύ!

Episis exw na sou proteinw anepifulakta kai ton diko mou giatro ton Nikolao Douligeri pou panw ap ' ola einai anthrwpos kai iremos xwris exarseis kai uperboles.Einai sto Iasw kai exei kai iatreio.An thes plirofories steile mou pm na sou pw!!

Διαφημίσεις

• 2 years later...

Για τον κ. Ροζακο μπορειτε να δειτε και εδω γιατροι που δεν κανουν ευκολα καισαρικη

Για λιστα γυναικολογων εδω ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ : Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators