Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?

Recommended Posts

κοριτσια βοηθηστε με αν μπορειτε :

πηγα στο γιατρο οταν ημουν 15 εβδομαδων. μου ειπε μεταξυ 20 και 23 εβδομαδας να παω για τη β επιπεδου. μεχρι τοτε δεν θα με ξαναδει. σας φαινεται μεγαλο το διαστημα ?

μια φιλη μου που παει σε άλλο γιατρο την βλεπει καθε 3 εβδομαδες.

ο γιατρος μου ειπε οτι το μωρο αναπτυσσεται κανονικα και ολα καλα δηλαδη. τι πιστευετε?

Διαφημίσεις

Από 2 μηνών ακριβώς που ήμουν όταν πήγα την πρώτη φορά, πηγαίνω κάθε μήνα, χώρια οι υπέρηχοι που έγιναν στο μαιευτήριο όπου επίσης ήταν παρόν ο γιατρός μου. Νομίζω οι περισσότερες πηγαίνουμε κάθε μήνα...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Εγω μεχρι τον 7ο πηγιανα καθε 5 εβδομαδες και μετα καθε 4. Αν ολα πηγαινουν καλα δεν υπαρχει λογος για πιο συχνο ελγχο. Απλα αν υπαρξει το παραμικροπροβλημα να εχεις το θαρρος να τον ειδοποιησεις, να τον ενημερωσεις.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

εγώ είχα πάει στη 14η, και μετά από τη Β επιπέδου όπου έλαβε τα αποτελέσματά μου, με είδε στην 27η. Καλύτερα για μένα, μου τη δίνουν οι επισκέψεις στους γιατρούς. Δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό, οπότε γιατί να πάω;Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία για τα πάντα.Και το θεωρώ υπερβολή το κάθε 3 εβδομάδες!!!

Ακόμα και με το διαβήτη κύησης το χρονικό διάστημα δεν αλλάζει, απλά μου κάνει ντόπλερ από νωρίς (28η).

Εγω παλι πρωτοπηγα στην 10 εβδομαδα μετα 2 βδομαδες εκανα αυχενικη στην οποια ηταν παρον, μετα στην 21η β επιπεδου παλι ηταν παρον και καθε μηνα μαζι με τις εξετασεις μου, τις οποιες τις κανω στο Μητερα τις παιρνει και με παιρνει τηλεφωνο! Ειναι ολα πολυ καλα δοξα το θεο, κυλαει πολυ ησυχα η εγκυμοσυνη μου οποτε ουτε εγω ουτε εκεινος βρισκουμε το λογο να με βλεπει πιο συχνα! Απο την επομενη εβδομαδα θα με βλεπει ομως πιο συχνα ειπε....

Διαφημίσεις

Εγώ κάθε μήνα πηγαίνω στο ιατρείο του. Να μου γραψει εξετάσεις, να δούμε το μπεμπε...γενικά για στενή παρακολούθηση. Και από οτι μου είπε προς το τέπος θα πηγαίνουμε καθε 2 βδομάδες...

T9oHp3.png

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 8ο ΚΑΘΕ 10 ΜΕΡΕΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5ο ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΝΙΩΘΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ!!!

καταλαβα κοριτσια, σας ευχαριστω πολύ!

και εγω νιωθω ολα καλα να πηγαινουν, οποτε γιατι να πηγαινω καθε τρεις και λιγο. ισως καμια φορα οι γιατροι λενε ελα συχνα για να παιρνουν και τα λεφτα μας. πλεον η εκμεταλλευση υπάρχει παντου, οσο δεν υπαρχουν ευσεινηδητοι φυσικα γιατροι..

Διαφημίσεις

roulaki λιγο νωρις δεν ειναι για β'επιπεδου. νομιζω οτι γινεται αναμεσα στην 22η με 24η εβδομαδα.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

μεχρι κ την β επιπεδου πηγαινα καθε μηνα για υπερηχο.απο 6ο,7ο κ 8ο δεν εκανα υπερηχο παρα μονο κοιτουσε το βαρος μου,την πιεση μου κ με ενα μηχανηματακι ακουγε την καρδουλα της.(ελεγε οτι απο την στιγμη που ολα πανε καλα δεν χρειαζονται πολυ υπερηχοι)

μολις μπηκα στον 9ο πηγα δυο φορες,οπου κ την δευτερη το απογευμα γεννησα :)

Εγώ πηγαίνω στο ιατρείο του μια φορά τον μήνα. Τον βλέπω όμως και στις εξετάσεις που κάνω στο Μητέρα κάθε όποτε είναι οι ημερομηνίες τους.

Προς το τέλος βέβαια θα σου πει και ο γιατρός σου θα τον βλέπεις πιο συχνά ανάλογα και με την πορεία της εγκυμοσύνης.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη προς το τέλος πήγαινα κάθε δύο μέρες για να με δει γιατί περιμέναμε πως και πως την ώρα της γέννας η οποία καθυστερούσε αδικαιολόγητα.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

καταλαβα κοριτσια, σας ευχαριστω πολύ!

και εγω νιωθω ολα καλα να πηγαινουν, οποτε γιατι να πηγαινω καθε τρεις και λιγο. ισως καμια φορα οι γιατροι λενε ελα συχνα για να παιρνουν και τα λεφτα μας. πλεον η εκμεταλλευση υπάρχει παντου, οσο δεν υπαρχουν ευσεινηδητοι φυσικα γιατροι..

καθε 3 βδομαδες περιπου οποτε εβγαινε μια φορα το μηνα περιπου....στις εξετασεις τις τριμηνιαιες ητανε εκει επισης και μετα λογω προβληματος καπους στον 7ο αρχισαμε πιο εντατικες επισκεψεις....παντως λεφτα δε μου επαιρνε στις επισκεψεις.΄.... :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

roulaki λιγο νωρις δεν ειναι για β'επιπεδου. νομιζω οτι γινεται αναμεσα στην 22η με 24η εβδομαδα.

είναι καθαρά θέμα γιατρού, εμένα και στον γιο μου και τώρα μου είπε από 19-23

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από εμάς!!! :D Με το καλό τα μωράκια μας!

Ωραίο το θέμα που ανοίξατε, ομολογώ ότι γενικότερα με απασχολούσε!

Εγώ μέχρι τώρα πήγαινα μια φορά στον ενάμιση μήνα - κάτι που γενικά μου φαίνεται λίγο. Έτυχαν και οι γιορτές κι ένα ταξίδι του στο εξωτερικό...Τουλάχιστον κάθε φορά που έκανα εξετάσεις τα λέγαμε τηλεφωνικώς..Τώρα, έκλεισα ραντεβού πάνω στο μήνα και υποθέτω ότι μετά δεν θα ξαναπεράσει ένας ακόμη μέχρι να ξαναπάω γιατί θα έχω μπει και στον όγδοο πλέον.

Πάντως, έπειτα από συζητήσεις με διάφορες εγκυμονούσες κατέληξα στο ότι όταν η εγκυμοσύνη πάει καλά η μία φορά το μήνα είναι ό,τι πρέπει...

tcyDp3.png