Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνος κάτω χαμηλά....στο αιδοιο.

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες !

Είμαι στην 26η προς 27η εβδομάδα και εδώ και μερικές μέρες ιδιαίτερα όταν κάνω διατάσεις ή όταν αλλάζω πλευρο, νιώθω έναν πολύ ενοχλητικό πόνο χαμηλά σχεδόν εκεί που είναι η κλειτω@@δα...Όταν πιέζω την περιοχή δεν νίθω ενόχληση...

Μήπως 'εχετε υπόψη σας τί ειναι???

Ευχαριστώ πολύ!

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Οχι λαθος ...παρεξηγησες...το λεμε γιατι

ο γιατρος που σε παρακολουθει ειναι πιο αρμοδιος

για να σου πει..αυτο ειναι ολο βρε..μην φοβασαι..

αισθανεσαι κατι σαν πιεση? σαν τσουξιμο?

Η απλα πονος?

Όχι ουτε τσούξιμο, ούτε σουβλιά...φαντασου πως είναι όταν έχεις κάνει πολύ γυμναστική και πονάνε οι κοιλιακοι, καπως έτσι...αλλά μόνο όταν ανοιγοκλείνω τα κάτω άκρα, σε καμιά άλλη φάση ούτε στο περπάτημα...

T9oHp3.png

Όλοι οι μυς καταπονούνται κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, εξαιτίας των ορμονων. Η περιοχή εκεί κατω έχει πολλούς και διάφορους μυς και το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι αυτό. Δεν μου έχει συμβεί, δεν το έχω ξανακούσει, για να είμαι ειλικρινής. Γι' αυτό σου λενε και τα κορίτσια να ρωτήσεις τον γιατρό σου, κι εγώ το ίδιο θα σου πω, για να μη μιλάμε υποθετικά. Πάντως αν σου πει κάτι (που για να σου πω την αλήθεια πιστεύω ότι θα είναι το κλασσικό "μεγαλώνει η μήτρα" και τέτοια) ενημέρωσε κι εμάς, μη μας αφήνεις στην άγνοιά μας!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Δες τι σου εγραψα στο θεμα 7ος μηνας!!! Νομιζω ειναι κατι σαν κι αυτο που χω κι εγω! Εγω παντως τον γιατρο μου ρωτησα.

Ναι ναι το είδα. Ευχαριστώ!

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι.

Πήρα τον γιατρό και του περιεγραψα τον πόνο που αισθάνομαι.

Αυτό που μου είπε ήταν ότι αφού ο πόνος δεν είναι στη μήτρα άρα δεν είναι συσπάσεις, τοτε πρέπει να είναι μυικός και ότι δεν τον ανησυχει...Τι να πω ελπιζω να είναι αυτο....

T9oHp3.png

Stavento καλησπέρα!

Έχω και εγώ τον ίδιο (έτσι πιστεύω) πόνο... :? Στο ίδιο ακριβώς σημείο, νοιώθω σαν σπρώξιμο και καμμιά φόρα μούδιασμα...Πήγα στον γιατρό και δεν είδε τίποτα το ανησυχητικό... :)

καλησπερα και απο μενα.

Τον πονο που αναφερεις stavento, τον ειχα και εγω τρομακτικα εντονα, ειδικα οταν ξαπλωνα και σε ορισμενες κινησεις που εκανα.

Και ηταν πολυ εντονος στην 2η εγκυμοσυνη μου. Ο γιατρος μου μου ειπε οτι ηταν μυικος. Τον ανεχτηκα μεχρι που στο τελος τον ειχα συνηθισει τοσο πολυ, που ακομα και οταν γεννησα προσεχα μην με ξαναπιασει!!! :P

Παντα βεβαια να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου..

Καλο υπολοιπο και μ'εναν πονο!

.png

.png

Καλησπέρα σε όλες !

Είμαι στην 26η προς 27η εβδομάδα και εδώ και μερικές μέρες ιδιαίτερα όταν κάνω διατάσεις ή όταν αλλάζω πλευρο, νιώθω έναν πολύ ενοχλητικό πόνο χαμηλά σχεδόν εκεί που είναι η κλειτω@@δα...Όταν πιέζω την περιοχή δεν νίθω ενόχληση...

Μήπως 'εχετε υπόψη σας τί ειναι???

Ευχαριστώ πολύ!

εγω απο αυτον τον πονο νοσηλευτηκα 1 βδομαδα....!ηταν το ποδαρακι του μωρου το οποιο ειχε παρει τετοια θεση κ με πατουσε χαμηλα.ο γιατρος μου πιστευε οτι πρεπει να με κρατησει κι οταν καναμε υπερηχο ειδαμε οτι ηταν το ποδαρακι.

μην ανησυχεις μαλλον αυτο ειναι...

ειναι αυτο που σου ειπαν οι κοπελες δηλ. λογω των ορμονων.

δοκιμασε το βραδυ στον υπνο να βαζεις ενα μαξιλαρι αναμεσα απο τα ποδια σου κ υπομονη.

μολις γεννησεις θα περασουν ολα

Διαφημίσεις

δεν ειναι λογω των ορμονων.ανοιγουν τα οστα σε εκεινο το σημειο κ περνουν θεση για τον τοκετο.αλλαζει ολο το σωμα σου κ ειδικα τωρα που μπαινεις στην τελικη ευθεια.

μην ανησυχεις κ το μαξιλαρι ειναι πολυ καλη λυση.

Αισθάνομαι πολυ καλύτερα μετα τα σχόλιά σας!

Ελπίζω να πάνε όλα καλα σε όλες μας!!!

Και ήδη έχω την εντύπωση πως σήμερα η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερα! Αλλά αυτό το μουδιασμα που ειπε η stefania το έχω αισθανθεί κι εγώ και είναι το ίδιο ενοχλητικο!!!

Τουλάχιστον, είναι κάποια συμπτώματα που συμβαινουν σε αρκετές από εμάς και έτσι καθησυχαζόμαστε!!

Ευχαριστώ όλες σας!!

T9oHp3.png

• 1 month later...

εγω παλι εναν ενοχλητικο πονο τον νιωθω την ακρη του "οργανου" αλλα πανω στο κοκαλο ας πουμε και στο εσωτερικο του μηρου -στην αρχη του- ... σε τετοιο σημειο που νομιζω οτι θα πεσω κατω απο τον πονο... η γιατρος ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο... απλα εμενα με ενοχλει αφανταστα αφου ουτε ξαπλωμενη περναει, αλλα ουτε και με το μαγνησιο βλεπω διαφορα, που ειχα αφησει τις ελπιδες μου...

me and my men...

Σταβεντο και εγώ πόναγα και πάρα πολύ. Ενιωθα ότι με πονάει το κόκαλο. Αφού να φανταστείς υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα να σηκώσω τα πόδια μου για να ντυθώ. Πολλές φορές για να γυρίσω το βράδυ στο κρεβάτι ήθελα 2-3 λεπτά. Η λύση του μαξιλαριού είναι ανακουφιστική πάντως, ξεκουράζεσαι έτσι! Κάνε υπομονή, σε λίγο θα περάσει!!!!!!

Με το καλό κιόλας!

Σταβεντο και εγώ πόναγα και πάρα πολύ. Ενιωθα ότι με πονάει το κόκαλο. Αφού να φανταστείς υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα να σηκώσω τα πόδια μου για να ντυθώ. Πολλές φορές για να γυρίσω το βράδυ στο κρεβάτι ήθελα 2-3 λεπτά. Η λύση του μαξιλαριού είναι ανακουφιστική πάντως, ξεκουράζεσαι έτσι! Κάνε υπομονή, σε λίγο θα περάσει!!!!!!

Με το καλό κιόλας!

Ναι Κατερίνα μου ακριβώς έτσι...και όσο πάει χειροτερεύει...τωρα ποθ εχει μεγαλώσει και το παιδάκι και κοντράρει κάτω πιέζεται πολύ η ουροδόχος κύστη και όλα τα νεύρα που είναι εκεί...

Ευχαριστω πολύ πάντως...!

T9oHp3.png

Οταν γεννήσεις με το καλό, όλα αυτά θα τα έχεις ξεχάσει. Θα τα συζητάς και θα σου φαίνονται πολύ πολύ μακρινά! Αντε υπομονή, απότι βλέπω και από το τικεράκι σου σε λίγο καιρό θα κρατας το μπεμπάκι σου!!!! Με το καλό!

• 1 year later...
εγω παλι εναν ενοχλητικο πονο τον νιωθω την ακρη του "οργανου" αλλα πανω στο κοκαλο ας πουμε και στο εσωτερικο του μηρου -στην αρχη του- ... σε τετοιο σημειο που νομιζω οτι θα πεσω κατω απο τον πονο... η γιατρος ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο... απλα εμενα με ενοχλει αφανταστα αφου ουτε ξαπλωμενη περναει, αλλα ουτε και με το μαγνησιο βλεπω διαφορα, που ειχα αφησει τις ελπιδες μου...

Ακριβώς τον ίδιο πόνο έχω....

αν ξεκουραζόμουν θα ήταν καλά αλλά με έχουν βάλει να περπατάω λόγο

ζαχάρου και υποφέρω...

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Tον ίδιο πόνο ακριβώς όμως είχα κ εγώ! Καλύτερα δεν θα μπορούσα να το περιγράψω. Γεννησα φυσιλογικά και χωρίς πρόβλημα στις 38 εβδομάδες. Η γιατρός μου είπε οτι όλα αυτά τα πονάκια είναι νορμάλ καθώς το σώμα προετοιμάζεται για τον τοκετο. Το ξέρω είναι σπαστικό αλλά θα περάσουν. Η ουρά σου έμεινε.. απλά είναι τριχωτή:mrgreen:

Λοιπόν έχω ακριβώς το ίδιο...με ταλαιπωρεί τον τελευταίο 1.1/2 μήνα....

Ο πόνος βρίσκετε ακριβώς στο κέντρο και πάνω απο το τριχωτό μας.....Δηλαδή πολύ πολύ χαμηλα στην κοιλιά....Είναι όξύς, έντονος και μερικές φορές με ακινιτοποιεί.......

Το περιεργο ξέρετε πιο είναι ότι δεν με πονάει όταν είμαι ακίνητη ή όταν είμα ξαπλωμένη...Μόνο όταν σηκώνομαι για να περπατήσω, σε κάθε εναλαγή βήματος και όταν αλάζω πλευρό....Κοινώς μυικά....

Στον υπέρυχο που κάναμε στην Β επιπέδου που με έλεγξέ ο γιατρός εκτενέστερα, μου είπε ότι δεν βλεπει απολυτως τίποτα...

οπότε καταλήγετε στο ότι μπορεί και να μην είναι κάτι κακό ε?

Κοριτσια απο ολη την εγκυμοσυνη μου αυτος ο πονος με ταλαιπωρουσε στο ηβικο οστο. Επειδη μεγαλωνει η λεκανη αυτη η διαταση στα οστα προκαλει τον πονο αυτο. Ειναι οντως ανυποφορος!Θυμαμαι για να αλλαξω πλευρο στο κρεβατι υπεφερα πραγματικα!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png