Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ήθελα μάθω για το ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ , γιατί είμαι σε αναζήτηση για τη δεξίωση της βάφτισης της κορούλας μου :wink:

αν κάποια κοπέλα έχει πάει σε δεξίωση σε αυτό το ξενοδοχείο θα ήθελα να μου πεί εντυπώσεις και ότι άλλο γνωρίζει!

έχει ιδέα καμμία τι παίζει με τις τιμές ? :roll:

http://www.philippion.gr/4/101/

Διαφημίσεις

Καλημέρα, είχα ρωτήσει και εγώ στο Φιλίππειο πριν 2 χρόνια για δεξίωση στο γάμο μου. Οι τιμές ξεκινούσαν από 24 € (αν θυμάμαι καλά) ανάλογα βέβαια με το τι θα διαλέξεις. Απλά μετά ρωτώντας διάφορα άτομα για να πάρω καμία άποψη, δεν άκουσα πολύ καλά λόγια όσον αφορά το φαγητό και έτσι έκλεισα αλλού..

YCiep3.png

ηταν πολυ ομαρφα διπλα στη πισινα τα τραπεζια το φαγητο πολυ καλο δεν ξερω αν ειχαν διαλεξει το ζευγαρι το μενου πντως ειχαν πρωτο πιατο κρεπα και κατι αλλο και μετα το κυριως πιατο διαφορα φιλετο κι αλλα κρεατικα και μετα γλυκο και πιατελα με φρουτα ειχαν κρασι λευκο η κοκκινο και οτι αναψυκτικο ηθελες και η εξηπυρετηση αρκετα καλη γενικως περασα ωραια ολα ηταν πολυ ομορφα.ποτε με το καλο η βαπτιση;

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

η βάφτιση είναι 22 Μαρτίου και δεν ξέρω που να κάνω το γλέντι :roll:

τώρα για τις τιμές ίσως είναι ανάλογα και την αίθουσα που θα κλείσεις, θα πάρω τηλ να ρωτήσω αλλά ήθεα να μου πείτε εντυπώσεις!!!! :wink:

Εγώ είχα ρωτήσει για τον εξωτερικό χώρο με την πισίνα ή σε περίπτωση βροχής για την κλειστή αίθουσα γύρω στα 300 άτομα. Η τιμή αυτή ήταν το απλό μενού με πρώτο πιάτο κρέπα κλπ., το κυρίως πιάτο και μετά γλυκό και φρούτα.

Μου είπαν επίσης ότι υπάρχει λεωφορείο για την μεταφορά των προσκεκλημένων από την εκκλησία στο ξενοδοχείο (δεν ξέρω αν ισχύει και για βαπτίσεις)

Απλά σκέψου το λίγο για τον εξωτερικό χώρο γιατί ο Μάρτιος σαν μήνας είναι περίεργος και αν έχει κρύο θα είναι δύσκολα να κάτσετε έξω (αν και μεσημεριανές ώρες φαντάζομαι) γιατί είναι και ψηλά εκεί.

Πάντως πήγαινε καμιά βόλτα να ρωτήσεις και για τιμές και αποφασίζεις...

YCiep3.png

Εγώ είχα ρωτήσει για τον εξωτερικό χώρο με την πισίνα ή σε περίπτωση βροχής για την κλειστή αίθουσα γύρω στα 300 άτομα. Η τιμή αυτή ήταν το απλό μενού με πρώτο πιάτο κρέπα κλπ., το κυρίως πιάτο και μετά γλυκό και φρούτα.

Μου είπαν επίσης ότι υπάρχει λεωφορείο για την μεταφορά των προσκεκλημένων από την εκκλησία στο ξενοδοχείο (δεν ξέρω αν ισχύει και για βαπτίσεις)

Απλά σκέψου το λίγο για τον εξωτερικό χώρο γιατί ο Μάρτιος σαν μήνας είναι περίεργος και αν έχει κρύο θα είναι δύσκολα να κάτσετε έξω (αν και μεσημεριανές ώρες φαντάζομαι) γιατί είναι και ψηλά εκεί.

Πάντως πήγαινε καμιά βόλτα να ρωτήσεις και για τιμές και αποφασίζεις...

τους πήρα τηλ και μου είπαν να πάω απο εκεί να δώ , και η τιμή είναι 24 τελικά

τελικά έκανες βάφτιση ? αν ναι , που ?

Στο Φιλίππειο είχα ρωτήσει για το γάμο που θα έκανα και γλέντι. Στην βάφτιση έκανα τραπέζι μόνο σε καμιά 30αριά άτομα και πήγαμε και φάγαμε στα Κιούπια..

YCiep3.png