Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έκανα σωστά και έβαλα εδώ αυτό το θέμα αλλά εφ' όσον λέει Υγεία για γονείς :wink: θα το υποστείτε !!!

τον προηγούμενο μήνα έπαθα κολπίτιδα και την αντιμετώπισα με υπόθετο που μου υπέδειξε ο γιατρός,

τώρα έχω ξανά, για 2η φορά

Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα ταλαιπωρηθεί απο αυτό το πρόβλημα !!!!

Έτυχε σε καμμία κάτι τέτοιο ????

τι στο καλό, τόσο ευαίσθητη έγινα :roll:

Διαφημίσεις

Λυπάμαι που θα σ'απογοητεύσω Νικόλ μου αλλά μπορεί να ταλαιπωριθείς για πολύ καιρό ακόμα :(:(:(:(

Πολλές γυναίκες μετά την γέννα παθαίνουν κολπίτιδα!Άλλες την έχουν και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης..

Να υποθέσως πως γέννησες με φυσιολογικό τοκετό και όχι με καισαρική..

Για να εξακρυβώσεις αν παραμένει το μικρόβιο θα πρέπει να πας να κάνεις 1 κολπική εξέταση σε μικροβιολογικό ιατρείο. Επίσης να ζητήσεις να σου κάνουν εξέταση για μυκόπλασμα γιατί αν έχεις αυτό το μικρόβιο πρέπει να κάνεις ειδική θεραπεία(μη φοβάσαι μάλλον αντιβίωση θα πάρεις).

Και ίσως να έχει και ο σύζυγός σου το ίδιο μικρόβιο και θα πρέπει να κάνει και αυτός αγωγή.

ελπίζω να σε κάλυψα, όμως ρώτα καλύτερα και τον γυναικολόγο σου!!

433965qzur0la2nd.gif

OXI να μην το πάρεις χωρίς συντα΄γη γιατρού γιατί νομίζω ότι το υπόθετο 3 φορές το χρόνο μπορείς να κάνεις τη θεραπεία και πρέπει να μεσολαβέι κ ένα μεγάλο διάστημα ανάμεσα στις θεραπειες.. Πρεπει να το γράφει κ στο κουτί.

OXI να μην το πάρεις χωρίς συντα΄γη γιατρού γιατί νομίζω ότι το υπόθετο 3 φορές το χρόνο μπορείς να κάνεις τη θεραπεία και πρέπει να μεσολαβέι κ ένα μεγάλο διάστημα ανάμεσα στις θεραπειες.. Πρεπει να το γράφει κ στο κουτί.

ναι ε ?

ε τότε θα τον πάρω τηλ.

ας το καλό τώρα βρήκε να το πάθω , βαρέθηκα μια ζωή να κάνω εξετάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

να πλένεσαι 3 φορές την ημέρα τοπικά με χαμομύλι χλιαρό..

είναι αντισηπτικό. :lol::lol::lol::lol:

ναι ξέρω αυτό το κάνω γενικά όταν θυμάμαι , και φυσικά τώρα εννοείτε... :wink:

Επίσης επικοινώνησα με τον γιατρό μου και μου είπε να κάνω κολπικές πλύσεις με χαμομήλι :shock:

έχει κάνει καμμια κολπική πλύση ??? δεν μου έχει τύχει ξανά :roll:

Καθώς επίσης να προσέχεις την υγιεινή των εσωρούχων σου, να προτειμάς τα βαμβακερά, να αποφεύγεις όσο μπορείς τα σερβιετάκια και να μην φοράς στενά ρούχα πχ τζιν παντελόνι για κάποιο διάστημα...

Α, και βάλε στη διατροφή σου το γιαούρτι και γενικά τα γαλακτοκομικά κάνουν καλό...

Αυτά τα ολίγα, απ'οσο τουλάχιστον γνωρίζω με κάθε επιφύλαξη